*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Οκτωβρίου

Η ομιλία του Σπύρου Τσιλιγγίρη στη Βουλή! Υποχρεωτική η μάσκα στο ΠΑΖΑΡΙ λέει ο Ζερενίδης, αλλά...!

27 Οκτωβρίου

Εγώ δεν φοράω μάσκα μέσα στις εκκλησίες, θα φοράω... εκτός;
Έχω «ασυλία» από τον... κορωνοϊό όπως με τους... Εισαγγελείς!;

...............................................

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1

«…είμαι αντίθετος με την απερχόμενη διοίκηση της ΕΟΚ. Γιατί δεν έσκυψε στο πρόβλημά μας. Με κάποιο τρόπο η Πολιτεία να βοηθήσει και στις μετακινήσεις και στις διαιτησίες. Εάν πάμε 10 φορές στη Θεσσαλονίκη επί 500 ευρώ, είναι 5000 ευρώ. Και τα ταξίδια μας είναι περισσότερα από δέκα. Σε εποχή πανδημίας καταλαβαίνει κανείς πως χρειαζόμαστε στήριξη».

(Από τη συνέντευξη του προέδρου του Λεύκιππου Ξάνθης, Ματθαίου Σαββίδη στο «sportime.gr»)

-Τουτέστιν αν οι άνθρωποι δεν «βάλουν» το χέρι στη  τσέπη τους, ούτε μια εβδομάδα θα άντεχα...

...............................................

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2


«Δεν πάει να λέει ότι θέλει ο Πρωθυπουργός; Δεν πάνε να λένε Υπουργοί, Υφυπουργοί, Χαρδαλιάδες και μη, επιδημιολόγοι κλπ ειδικά όταν υπάρχει «συνωστισμός» φοράτε μάσκα; Ο Δήμαρχος Τσέπελης για μια ακόμη φορά «κατόρθωσε» να γίνει πρόσωπο της...ημέρας, αφού σε εκδήλωση που έγινε στη Σταυρούπολη και εν μέσω απίστευτου συνωστισμού μέσα στους μαθητές, ήταν ο μόνος των λεγόμενων..αρχών, που συνειδητά ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΕ μάσκα, κάνοντας για μια φορά επίδειξη εξουσίας και...μεγαλομανίας!».

(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στο maxitisthrakis.blogspot.gr»).

-Ε αν ακόμη κι εσύ ο ίδιος δεν πίστευες ούτε στον ύπνο σου ότι θα βγεις Δήμαρχος.. ε κάτι πρέπει να κάνει για να...ξεχωρίζει!

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

*Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ο βουλευτής Ξάνθης Σπύρος Τσιλιγγίρης, έκανε αυτό που επί 5 χρόνια δεν έκανε στο Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ.

Μίλησε στη... Βουλή, όπως μας ενημέρωσε ο αποσπασμένος σε γραφεία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σιδηρόπουλος, στη διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας σε βάρος του Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ!!!

Κι έλεγα κι εγώ γιατί ο Σταϊκούρας αισθάνονταν τόσο πανευτυχής προχθές στη Βουλή...

......

Και τι είπε ο Σπύρος Τσιλιγγίρης;

Φιλοξενώ δυο φράσεις από τις 10 που συνολικά είπε στην «εμπνευσμένη» ομιλία του:

«Μου προξενεί μεγάλη εντύπωση η χρονική στιγμή που η Αξιωματική Αντιπολίτευση επέλεξε να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας κατά του Υπουργού Οικονομικών»

-Κι εμάς Σπύρο μου το ίδιο....! Μεγάλη εντύπωση πως από ενώ στη Βουλή δεν άνοιξες το στόμα σου ούτε για την επιδότηση εργασίας 12% κλπ μίλησε για τον Σταϊκούρα!

Από έξω Σπύρο μου ή από ....χειρόγραφο;  Η ομιλία σου;

«Από την πρώτη κιόλας στιγμή που κατετέθη η πρόταση, αναρωτήθηκα και φαντάζομαι μαζί με εμένα εκατομμύρια Ελλήνων, προς τί αυτό και μάλιστα αυτή τη στιγμή ,όπου η χώρα μας είναι αντιμέτωπη με το δεύτερο κύμα της πανδημίας και την εντεινόμενη Τουρκική προκλητικότητα».

-Σωστός...! Μίλησε εκπροσωπώντας και.. .εκατομμύρια Έλληνες! (Θού Κύριε Φυλακή τω στόματί μου...).

......

*Αφελές ερώτημα. Όχι για τον Σπύρο, αλλά για το πρώην «εξαπτέρυγο» του Σαμαρά στο γραφείο του...

Ο βουλευτής κυρία Σούλα μου για την ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ της Τουρκίας, τόσο στο Αιγαίο, όσο και στον Έβρο;

Περιμένω με αγωνία την... εμπνευσμένη και... πατριωτική ομιλία του!

......

*Κι επειδή ο Σπύρος Τσιλιγγίρης έστειλε και γραπτό μήνυμα στην εκδήλωση των Αρμενίων στη Ξάνθη που σίγουρα θα… «συγκίνησε» και τον οπαδό του κ.Τσέπελη Τακβόρ Καραογλανιάν.

-Θα ήταν απρέπεια κυρία Σούλα Ιακωβίδου να ρωτήσω αν είχε το θάρρος να μιλήσει για το δράμα του Αρμένικου λαού στον πόλεμο στο Ναγκόρνο Καραμπάχ; Και όπου ήδη οι νεκροί ξεπέρασαν τους αγγίζουν τους 1.000!!

.......

*Περιμένω λοιπόν Σούλα  οπωσδήποτε όλη  ομιλία του με εικόνα και ήχο, αλλά κι ένα ενημερωτικό δελτίο τύπου στο οποίο θα ενημερώσεις τον Ξανθιώτικο λαό, πόσες φορές μίλησε σε αυτό το 16μηνο που είναι βουλευτής Ξάνθης ο κύριος Σπύρος Τσιλιγγίρης στη Βουλή των Ελλήνων;

Για να μην μας κατηγορεί ότι δεν προβάλλουμε και την τόσο... έντονη και αγωνιστική του παρουσία στη Βουλή!!!

......

*Αυτός είσαι γιατρέ μου. Χθες στις 10.30 το πρωί, αγέρωχος όπως πάντα  ο «αυτόνομος» Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδης, έκοψε από την Βασιλέως Κωνσταντίνου (φυσικά.... παράνομα), αριστερά και κόντρα στην αντίθετη κατεύθυνση και βγήκε στον... πεζόδρομο της πλατείας κάτω από ρολόι για να φτάσει παρκάρει τελικώς στο πάρκινγκ του δημαρχείου.

-Όχι δεν φορούσε κράνος, αλλά νομίμως αυτή τη φορά αφού οδηγούσε το... Smart-άκι του!

(σ.σ. Μάλιστα η πηγή μου λέει ότι ήταν όλο... γλύκες με τον Φανουράκη αυτήν τη... φορά!.. Δηλαδή και πάλι προβλέψιμος...).

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΕΡΕΝΙΔΗΣ: Υποχρεωτική μάσκα για πωλητές και καταναλωτές, τρία μέτρα οι πάγκοι στο παζάρι του Σαββάτου 31 Οκτωβρίου!

Με ανακοίνωσή του στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξάνθης ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης Γιάννης Ζερενίδης μας ενημερώνει ότι «είναι  ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ η μάσκα για πωλητές και καταναλωτές στο παζάρι του Σαββάτου 31 Οκτωβρίου!

Κάτι που ωστόσο ήταν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ αλλά δεν...τηρείται!!! (Σ.Σ. Αλήθεια πήγε ο Εισαγγελέας ο ίδιος στο παζάρι ή ο αστυνομικός διευθυντής να δουν τι συμβαίνει στην πραγματικότητα;)

Ιδού αυτούσια και η ανακοίνωση:

ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ &

ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Τηλέφωνο: 25413 50828

Ξάνθη, 26 Οκτωβρίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημερώνουμε τους πολίτες ότι στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων αντιμετώπισης του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 και σύμφωνα με την αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ./67924/23-10-20 (ΦΕΚ 4709 Β΄) Κ.Υ.Α. η Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης εντάσσεται στο επίπεδο δύο (2) των προληπτικών μέτρων (μέτριο).

Σύμφωνα με τα ανωτέρω, η υπαίθρια λαϊκή αγορά του Δήμου Ξάνθης θα λειτουργήσει το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020 με τους εξής όρους:

65% των θέσεων των πωλητών με τρία (3) μέτρα απόσταση μεταξύ πάγκων

Υποχρεωτική μάσκα για όλους (πωλητές/καταναλωτές/κοινό)

Απόσταση ενάμισι (1,5) μέτρου μεταξύ των ατόμων

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΝ. ΖΕΡΕΝΙΔΗΣ

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »