*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Οκτωβρίου

38 οι νοσηλευόμενοι στο ΠΓΝΑ. 10 νέες εισαγωγές μετά τα αυξημένα κρούσματα στην Περιφέρεια ΑΜΘ

31 Οκτωβρίου

Τα αυξημένα κρούσματα και στους 5 Νομούς της Περιφέρειας ΑΜΘ δημιουργούν νέα δεδομένα και δυστυχώς αύξηση των εισαγωγών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Έτσι ο αριθμος των νοσηλευόμενων για τον κοροναϊό έχει ανέβει πλέον στους 38 , σύμφωνα με την ΕΡΤ Ορεστιάδας που είναι η μόνη που έχει ενημέρωση απο τη διοίκηση του Νοσοκομείου!!!

Αναλυτικά: Νέες εισαγωγές έγιναν για 4 ασθενείς από την Αλεξανδρούπολη και συγκεκριμένα μια γυναίκα και τρείς άνδρες ηλικίας 87,67,52,61 αντίστοιχα, τρείς ασθενείς από την Καβάλα δυο γυναίκες ηλικίας 59 και 79 χρόνων και έναν 61χρονο άνδρα, έναν 29χρονο από τη Δράμα και έναν 59χρονο από τις Φέρες (Εβρου) καθώς και μια 34χρονη από την Κομοτηνή.

Επίσης δόθηκαν και τρία εξιτήρια . Συγκεκριμένα σε ένα 25χρονο στρατιώτη από την Αλεξανδρούπολη ο οποίος έκανε εισαγωγή στις 25/10 και σε δυο γυναίκες 55 και 52 χρόνων από την Αλεξανδρούπολη οι οποίες έκαναν εισαγωγή στο νοσοκομείο στις 26/10 και 28/10 αντίστοιχα.

Με αυτά τα δεδομέναστο νοσοκομείο νοσηλεύονται 38 ασθενείς, οι 29 είναι στη covid-19, οι 3 στη ΜΕΘ και 6 στη ΜΕΛ.



Share this

Related Posts

Previous
Next Post »