*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Σεπτεμβρίου

ΒΟΛΙΔΕΣ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ «Kathari Xanthi»

15 Σεπτεμβρίου
ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ 
-Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΤΕΦΡΩΝΙΔΗ 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ
Μερικά πράγματα ήδη έχουν γίνει ανεξέλεγκτα μετά την απόφαση Χαρδαλιά να κλείνουν και στη Ξάνθη τα μπαρ στις 12 το βράδυ…
Έτσι η εικόνα του συνωστισμού στην πλατεία Μητροπόλεως και ειδικά μετά το κλείσιμο του δρόμου, ήταν αυτονόητη
Χαρακτηριστικό και το σχόλιο του Τάσου Τεφρωνίδη στο «Στραβά κι Ανάποδα»:
«Τάσος Τεφρωνίδης‎  Δεν είναι από την τελετή λήξης των γιορτών παλιάς πόλης 2020 που δεν έγιναν .. αλλά είναι Παρασκευή βράδυ στην πλατεία Μητρόπολης μετά της 12 το βράδυ. Τελικά πρέπει να μας εξηγήσει κάποιος νοήμον την επιλεκτικότητα του κορονοϊού να χτυπάει μετά της 12 στα καλοκαιρινά μπαράκια και δεν αγγίζει τον συγχρωτισμό στην πλατεία Μητρόπολης, απέναντι από το Ξένια, στο πάρκο Μ. Αλεξάνδρου και Κυψέλης. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της αστυνομίας να συνετίσει τους νεολαίους το μεταμεσονύχτιο πρόβλημα και παραμένει.. ο κρατικός παραλογισμός καλά κρατεί».
-Παραλογισμός ή όχι… Σε μεγάλο βαθμό η «μπάλα» χάθηκε και δυστυχώς σε αυτό ευθύνη φέρουν και οι υπερβολές, αλλά και οι «ψευτομαγκιές» κάποιων που δεν φοράνε μάσκες, κυρίως για να κάνουν επίδειξη δύναμης…

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ «Kathari Xanthi»
Για μια ακόμη φορά οι εθελοντές της ομάδας Kathari Xanthi έδρασαν καταλλήλως, αφού η καθαριότητα στη πόλη πάει από το κακό στο χειρότερο…
«Κοινός εθελοντικός καθαρισμός με όλους τους Ποντιακούς Συλλόγους της Ξάνθης πέριξ του μνημείου του προσφυγικού Ελληνισμού στη πλατεία Ελευθερίας», σχολίασαν τα μέλη της ομάδας και μπράβο τους γιατί καθάρισαν μια πολυσύχναστη πλατεία της πόλης.
Το θέμα βέβαια είναι, πόσο θα διατηρηθεί καθαρή…..

ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ ΣΤΑ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ…
Πραγματικά είναι απίστευτη η βρωμιά που επικρατεί σε πολλά σημεία της Ορεινής περιοχής Ξάνθης, όπου ασυνείδητοι πολίτες πετάνε ή εγκαταλείπουν τα σκουπίδια τους, χωρίς ίχνος συνείδησης.
Χαρακτηριστικό το σχόλιο του ενεργού πολίτη Ntinos Eust που έχει βγάλει κάποιες αποκαλυπτικές φωτογραφίες σχολιάζοντας τα παρακάτω:
«Κοιτάξτε τη βρωμιά.... που επικρατεί στην ορεινή Ξάνθη. Προς τα πομακοχωρια όλοι η δρόμοι δεξιά και αριστερά τίγκα στα σκουπίδια. Και λέμε τίγκαααααα»
-Βρωμιά και δυσωδία..!
Κατά τα άλλα θέλουμε και τουριστική ανάπτυξη στα «Πομακοχώρια» που κάποιοι εγκάθετοι της Άγκυρας εννοούν να χαρακτηρίζουν… «Τουρκοχώρια» μάλιστα!

(Σ.Σ. Ποιος φταίει για όλη αυτήν την κατάσταση; Μα φυσικά ο Δήμος Μύκης!… Θέλει κι ερώτημα;)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »