*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Σεπτεμβρίου

Κεραυνοβόλος έρωτας! Η Έλενα Ασλανίδου παντρεύεται Κρητικό! Ζαχαροπλάστης ο Μουρτζόπουλος!

18 Σεπτεμβρίου
*Άλλη μια αποκλειστικότητα της στήλης επιβεβαιώθηκε πλήρως!
-Η πρώην ηθοποιός της Θρακικής Θεατρικής Σκηνής Ξάνθης, Έλενα Ασλανίδου, όχι μόνο επιβεβαίωσε ότι τέλη Σεπτέμβρη με αρχές Οκτώβρη αρραβωνιάζεται στα Χανιά και αν όλα πάνε καλά με την πανδημία του κορονοϊού και δεν έχουμε κάποιο lock down, μέσα στο 2021 θα γίνει και ο γάμος της με τον αγαπημένο της Οδυσσέα που γνώρισε τον Αύγουστο στα Χανιά της Κρήτης και πήρε μάλιστα και τις βέρες αλλά επιθυμεί μάλιστα το ευτυχές γεγονός να γίνει και… ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ στον «ΜΑΧΗΤΗ»!!!
-«Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια αλλά πολύ σύντομα θα γίνουν η αρραβώνες και τού χρόνου πρώτα ο Θεός εάν πάνε όλα καλά (με τον κορονοϊό) θα γίνει και ο γάμος μου. Αυτό είναι το νέο μου! Σου είπα την «μπόμπα» πού δεν ξέρει κανένας ακόμα τώρα όμως το έμαθες», ήταν το μήνυμα επιβεβαίωσης που μου έστειλε η Έλενα!
……
*Ήδη η Έλενα μαζεύει όλα τα πράγματά της για να μετακομίσει μόνιμα στα Χανιά και να συνεχίσει εκεί τις σπουδές της ώστε να μην πηγαινοέρχεται στην Ξάνθη!
-Πως έγινε όμως η γνωριμία αστραπή και ο κεραυνοβόλος έρωτας ανάμεσα το ζευγάρι;;;
-Η Έλενα έτυχε συμπτωματικά να είναι καλεσμένη στην βάπτιση της ανηψιάς του Οδυσσέα στα Χανιά, και ένα βλέμμα μεταξύ τους ήταν αρκετό ώστε να ερωτευθούν παράφορα!
-Η ώρα η καλή και καλούς απογόνους στο ευτυχισμένο ζεύγος!
……
*Αλλάζω θέμα!
-Δύο νέα πρόσωπα και συγκεκριμένα δυο πανέμορφες νεαρές κοπέλες από την Ξάνθη, θα είναι οι… «νέες μεταγραφές» του Τάκη Αλεξούδα στο bar του ΚΥΤΤΑΡΟ που το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου στις 19:00 το απόγευμα κάνει πρεμιέρα για τη νέα χειμερινή σαιζόν!
-Αυτό μου αποκάλυψε χθες το πρωί ο Ξανθιώτης DJ του Ελληνάδικου, Τόρης Παπαδήμας μιας και ο Τάκης παρέμενε «σφίγγα»!
……
*Νέο επάγγελμα σκέφτεται να ακολουθήσει ο Ξανθιώτης πρώην ραδιοφωνικός παραγωγός του LIFE 92.1, Μίμης Μουρζόπουλος ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται μόνιμα στην Γερμανία!
-Ο Μίμης χθες έκανε την πρώτη του απόπειρα ως… «ζαχαροπλάστης» αφού έφτιαξε κρουασανάκια με φύλλο σφολιάτας που άνοιξε ο ίδιος και όπως ανακοίνωσε στο facebook του… «πέτυχαν» αν και ήταν η πρώτη φορά!
-Μίμη… και ο πρώην συνάδελφός σου, Χαράλαμπος Κυρκούσης εξελίχθηκε σε Σεφ στον στρατό με φιλοδοξίες, αλλά κατέληξε αγρότης στα Μάγγανα!
……
*Άλλη μια εκπληκτική έκθεση έργων σκιάς διοργανώνει ο ταλαντούχος εικαστικός καλλιτέχνης Τριαντάφυλλος Βαϊτσης, αυτή την φορά στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ (Πλανητάριο), στη Θεσσαλονίκη και αναμένεται να έχει τεράστια επιτυχία όπως όλες οι παρόμοιες εκδηλώσεις που έχει διοργανώσει κατά καιρούς ανά τον πλανήτη!
-Ο Τριαντάφφυλος που κατάγεται από την Λάρισα, σπούδασε στην Πολυτεχνική Σχολή του ΔΠΘ στην Ξάνθη και ζεί μόνιμα στην πόλη μας που την αγάπησε!
-Διαβάστε την πρόσκλησή του:
«Αγαπητοί φίλοι
Για όσους ενδιαφέρονται, την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου, 11:30 με 14:30, θα βρίσκομαι στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ (Πλανητάριο), στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να σας ξεναγήσω προσωπικά στην έκθεση έργων σκιάς "Genesis - Πορεία στο Άπειρο".
Ταξιδέψτε μέσα από 25 έργα σκιάς στην ιστορία της γης και του ανθρώπου.
Σας περιμένω
Τριαντάφυλλος».

Ο Ιούδας

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »