*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Αυγούστου

Έτοιμοι να "απαντήσουν" οι Τσέπελης-Νίκος Ευφραιμίδης στον Κούγια για τις..΄νέες "ύβρεις" του για τον Πανόπουλο!

20 Αυγούστου

""Ηρεμήσαμε" μόλις μάθαμε οτι επιτέλους....Οι μαχητικοί "εκπρόσωποι" της Κοινωνίας της Ξάνθης Τσέπελης και Νίκος Ευφραιμίδης έχοντας στο πλευρό τους και τον βουλευτή της Ν.Δ. Σπύρο Τσιλιγγίρη, ετοιμάζονται να κατατροπώσουν τον Αλέξη Κούγια! Η ΙΣΧΥΣ....Δήμος, Κυβέρνηση, Περιφέρεια...ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ!!! Όπως έλεγε και ο ... "γαύρος" κύριος Φανουράκης!
,
Έτοιμοι να "απαντήσουν" και μάλιστα... σκληρά στον Κούγια τις νέες του "'ύβρεις" κατά του Χρήστου Πανόπουλου, είναι οι όψιμοι φίλοι του μεγαλομέτοχου της ομάδας Χρήστου Πανόπουλου, μετά την επίσκεψη που του έκαναν στα γραφεία της ΒΙΑΜΑΡ στην Αθήνα...και  την "ενημέρωση" που είχαν για τον νέο επενδυτή της ομάδας την περασμένη εβδομάδα... Δεν αποκλείεται μάλιστα να "συνδράμει" σε αυτό και ο βουλευτής Ξάνθης Σπύρος Τσιλιγγίρης, κατά το Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ...Δήμος-Κυβένηση-Περιφέρεια, όπως έλεγε και ο κοινός συνεργάτης τους Μανώλης Φανουράκης!

Πληροφορίες που δεν κατέστη ωστόσο δυνατόν να διασταυρωθούν απο εμάς, αναφέρουν οτι οι δυο "εκπρόσωποι" (;) της τοπικής κοινωνίας -μολονότι ο Τσέπελης όταν η Ξάνθη επί Πανόπουλου έπαιζε στα Πηγάδια, αυτός "μπάζωνε" τα ...ρέματα της Χρύσας για να κάνει δρόμο για τα χοιροστάσιά του (!) επί Λάκη Στυλανίδη! - ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ  απο την προσωπική επίθεση του Κούγια σε βάρος του μεγαλομετόχου της Ξάνθης, είναι έτοιμοι να εκδώσουν δελτία τύπου ο πρώτος ως εκπρόσωπος του Δήμου Ξάνθης και ο δεύτερος ως Αντιπεριφερειάρχης, προκειμένου να...ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΟΥΝ τον Αλέξη Κούγια και τη...ΣΟΥΖΑΝΑ!!! Και σε αυτό έχουν τη συνδρομή και του Κυβερνητικού βουλευτή Σπύρου Τσιλιγγίρη. Είπαμε...Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ  ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ...
Είμαστε σε αναμονή λοιπόν όλοι...της σκληρής απάντησης που ετοιμάζουν με τα επιταλεία και τους δικηγόρους τους.
Υπενθυμίζουμε οτι ο γνωστός δικηγόρος και Πρόεδρος της ΠΑΕ Λάρισας με δηλώσεις που έκανε την Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020, καταφέρθηκε εκ νέου κατά του μεγαλομετόχου της Ξάνθης που σε λίγες μέρες και επίσημα παραδίδει τα ηνία της ΠΑΕ Ξάνθης στον νέο επενδυτή της ομάδας Ελληνοαυστραλό Μπίλ  Πάππας...
Παρακάτω οι νέες σκληρές δηλώσεις του Κούγια για τον μεγαλομέτοχο της Ξάνθης και τη...Σουζάνα!
Υπενθυμίζουμε πάντως οτι την ίδια ακριβώς φράση είχε χρησιμοποιήσει ο Αλέξης Κούγιας για τον μεγαλομέτοχο της Ξάνθης και στις 7.3.2020!  

Κούγιας για Πανόπουλο: «Για πόσο μ@λ@κες μας περνάς;»(19-8-2020)

 Σε τρομερή ένταση ο ιδιοκτήτης ΑΕΛ, έβαλλε κατά του Πανόπουλου και της Ξάνθης! Με μακροσκελή ανακοίνωση, ο Αλέξης Κούγιας είχε… αρκετά να πει, για τον Χρήστο Πανόπουλο.
Αναλυτικά:
Σήμερα 19 Αυγούστου 2020 και αν θυμάμαι καλά ο Πανόπουλος με τα κόκκινα παντελόνια και τα κόκκινα αμάνικα υπό τη μουσική υπόκρουση της Σουζάνας , πριν λίγες μέρες είχε δώσει μία βαρυσήμαντη συνέντευξη εμφανιζόμενος ως ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ξάνθη, που δεν έχει υποβιβαστεί 31 χρόνια από τη Super League 1 και είχε δηλώσει με το βαρυσήμαντο ύφος του απογοητευμένου ιδιοκτήτη ότι, αν μέχρι τις 14 Αυγούστου δεν έχει βρεθεί αγοραστής για την ΠΑΕ Ξάνθη και το ιστορικό ιδιόκτητο γήπεδο της, η ΠΑΕ Ξάνθη θα διαλυθεί, γι αυτό άλλωστε έδιωξε όλους τους παίκτες, ώστε ο νέος ιδιοκτήτης να μην έχει υποχρεώσεις και το ιστορικό γήπεδο των Πηγαδίων θα γίνει και αυτό κοτέτσι για τα αδέσποτα πουλιά και έτσι θα έχουμε μία παγκόσμια πρωτοτυπία, να έχουμε στην Ελλάδα και ένα δεύτερο κοτέτσι γήπεδο μετά το AEL FC ARENA.
Για να καταλάβετε τη σοβαρότητα του ανδρός, άλλωστε λόγω αυτής της σοβαρότητας δεν με ψήφισε για Πρόεδρο στη Super League 1, όπως λόγω της ίδιας σοβαρότητας των προσωπικοτήτων τους δεν με ψήφισαν, ο «κρατάω» τον λόγο μου Φώτης Κωστούλας, ο «δίνω» το λόγο μου Πανουργιάς Παπαϊωάννου, αλλά και οι υπάλληλοι των ιδιοκτητών, ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ, Μπελεβώνης, Μπέος, Πουρσανίδης, ο κύριος αυτός μας κορόιδεψε όλους και μας κοροϊδεύει κατάμουτρα και καλό θα είναι από εδώ και πέρα ό,τι λέει ο σοβαρός αυτός ιδιοκτήτης να διαιρεί όποιος τον ακούει διά τρεις χιλιάδες και να κρατάει από αυτά που λέει το 1/3 για την αξιοπιστία του.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »