*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Ιουλίου

Πρώτα θέμα και στις...αθλητικές ειδήσεις! Με κορωνοϊό ποδοσφαιριστής της Ξάνθης, δεν γίνεται το παιχνίδι με τη Λαμία το Σάββατο!

03 Ιουλίου
*Μπάμπης Κυρλίδης: Θα βγάλει ανακοίνωση η ΠΑΕ για το θέμα! 
Πρώτο θέμα και στις αθλητικές ειδήσεις η Ξάνθη Μας, αφού θετικός σε κορονοϊό βρέθηκε μέλος της Ξάνθης μετά τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές την Πέμπτη. 
Με βάση το ιατρικό πρωτόκολλο η ομάδα μπήκε σε καραντίνα, θα γίνουν νέα τεστ και ανάλογα με τα αποτελέσματά τους θα παρθεί η όποια απόφαση για το πότε θα γίνει τελικά το παιχνίδι με τη Λαμία. Προς το παρόν είναι σαφές ότι το Σαββατιάτικο  ματς στη Λαμία δεν θα διεξαχθεί
Αναλυτικότερα –κι όλη η Ελλάδα και ποδοσφαιρικά πλέον ασχολείται και πάλι αρνητικά για τη πόλη μας,. το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στη Super League είναι γεγονός και πρόκειται για ποδοσφαιριστή της Ξάνθης, που ωστόσο δεν ακολούθησε την ομάδα στη Λαμ.ια.
ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ
Παίκτες και μέλη του συλλόγου υποβλήθηκαν σε εξετάσεις την Πέμπτη και στη διάρκεια της Παρασκευής έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα με ένα εξ αυτών να είναι θετικό. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως ήταν ένα από τα επτά που ανακοινώθηκαν από την Ξάνθη.
Αμέσως ειδοποιήθηκε η αποστολή που είχε καταλύσει στη Νέα Αγχίαλο και ειδοποιήθηκε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ ώστε να βρεθεί στο ξενοδοχείο και να υποβάλει σε νέα τεστ άπαντες. Οι παίκτες της Ξάνθης θα παραμείνουν σε καραντίνα στο ξενοδοχείο, τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή.
Κάτι το οποίο σημαίνει πως το προγραμματισμένο για το Σάββατο παιχνίδι με τη Λαμία δεν θα διεξαχθεί και μένει να δούμε τι θα γίνει από εδώ και πέρα.
Με βάση το ιατρικό πρωτόκολλο οι παίκτες και τα μέλη της αποστολής της Ξάνθης υποβλήθηκαν σε νέες εξετάσεις την Παρασκευή το βράδυ από το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, περιμένοντας τα αποτελέσματα το Σάββατο. Εκ νέου την Κυριακή θα κάνουν και πάλι εξετάσεις ώστε να βγουν τα αποτελέσματα τη Δευτέρα.
Αν βγουν και τα δύο τεστ αρνητικά για όλους τότε θα γίνει το ματς με τη Λαμία τη Δευτέρα το βράδυ. Αν όχι τότε όλη η ομάδα θα μπει σε πενθήμερη καραντίνα. Για το κρούσμα έχει ενημερωθεί ήδη η Super League και αναμένεται να βγει και επίσημη ανακοίνωση.!
Να θυμίσουμε ότι στην αποστολή της Ξάνθης που είχε ταξιδέψει στη Λαμία βρίσκονταν οι: Άμπαντ, Μπέντο, Μπαξεβανίδης, Φασίδης, Κασάδο, Σόσα, Θυμιάνης, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Μαλεζάς, Κοβάσεβιτς, Καμαρά, Τερκί, Μουλέν, Μπαριέντος, Τζουρίτσκοβιτς, Ντε Αμορίμ, Στάρτζεον, Φοσέ, Κάστρο, Γκαργκαλατζίδης.
ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Πάντως πως έγινε γνωστό μέσω του γραφείου Τύπου το μέλος της Ξάνθης που βρέθηκε θετικό σε κορονοϊό δεν έχει ακολουθήσει την αποστολή που βρίσκεται στη Λαμία. Χαρακτηριστικά ο Μπάμπης Κυρλίδης έγραψε: "Σχετικά με τις εξελίξεις στο θέμα κορονοϊού στην ομάδα της Ξάνθης, το άτομο δεν είναι στην αποστολή θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση σε λίγο".

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »