*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Ιουνίου

ΛΥΡΑΤΖΗΣ ΣE ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΤΟ: Θυμίζεις τον... συμπαθή αντιπρόεδρο του Εδεσσαϊκού που έγινε …viral!

30 Ιουνίου
 *Βέβαια δια... περιφοράς, πήγε και ψήφισε το να δοθούν 34 στρέμματα σε «επενδυτή» για 99 χρόνια γιατί θα κάνει ξενοδοχειακή μονάδα με... τυρόγαλο, αμονερίφηα και στάνες! Έχει χάσει τα αυγά κα τα... «πασχάλια»;!

-ΜΗΠΩΣ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ;
*Κύριε Γιάννη Μπούτο, εν θέλουμε να συμμετέχουμε σε αυτό το «muppet show» και δηλώνουμε ότι από εδώ και πέρα θα συμμετέχουμε μόνο στις δια ζώσεις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης

 Απίστευτο κι όμως αληθινό. Η παράταξη του Πασχάλη Λύρατζη εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ταυτίζει στην ουσία –ποια η σχέση ακόμη δεν το κατάλαβα…- τον «Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης Γιάννη Μπούτο με τον... «συμπαθή» Αντιπρόεδρο του Εδεσσαϊκού!!!
Προκειμένου να του ανακοινώσει σαν παράταξη ότι «δεν θα συμμετέχει πλέον σε δια... περιφοράς συνεδριάσεις»!
Κι όλα αυτά, όταν μια βδομάδα πριν ο ίδιος άνθρωπος με τους συμβούλους του, ενώ μέχρι τότε ήταν ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ, πήγαινε στην δια «περιφοράς» συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης και ψήφιζε... ΝΑΙ στην παραχώρηση δημοτικής έκτασης 34 στρεμμάτων στο Εύμοιρο Ξάνθης για.... 99 χρόνια!! Στην οποία θα κατασκευαστεί... ξενοδοχειακή, μονάδα και παράλληλα τυροκομείο και... χοιροτροφική μονάδα!!! Ξενοδοχείο δηλαδή με πισίνες και παράλληλα γούρνες και.... τυρόγαλο, προφανώς για να απολαμβάνουν οι «επισκέπτες» την ατμόσφαιρα!

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ
Για να είμαι ειλικρινής κι επειδή δεν διαθέτω τις γνώσεις του Λύρατζη, ανέτρεξα να δω ποιος είναι αυτός ο «συμπαθής» αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού που έγινε... viral και τον παρομοιάζει με τον Γιάννη Μπούτο ο Λύρατζης αλίευσα το παρακάτω κείμενο από το διαδίκτυο:
«Η δήλωση της χρονιάς -Ο αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού λέει για τον Τσίπρα ό,τι σκέφτονται εκατομμύρια άλλοι
Ο Θωμάς Μάτσιος είναι -όπως ήταν αναμενόμενο- ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ και ξεσπά γοερά: «Εγώ τον ψήφισα κι αυτός με κοροϊδεύει»
Τις προάλλες, στη Βουλή, ο Αλέξης Τσίπρας χρησιμοποίησε το κλασικό, ακατανόητο viral βιντεάκι του πρώην αντιπροέδρου του Εδεσσαϊκού (λέγοντάς τον λανθασμένα «πρόεδρο του Εδεσσαϊκού»), ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανταπάντησε, και γενικά είχες την αίσθηση πως παρακολουθούσες ένα επεισόδιο του «Όλα τα Μικροπράγματα που ΙΣΩΣ σου φτιάξουν τη διάθεση σήμερα».
Ε, το σίριαλ συνεχίζεται, μ’ αυτή τη δήλωση:
Αυτό θα μπορούσαν να το είχαν πει εκατομμύρια ψηφοφόροι – και ήδη πολλοί το έκαναν σε διάφορες στιγμές των τελευταίων 4 ετών. Όμως οι δηλώσεις του Θωμά Μάτσιου που αποκαλύπτει ότι ψήφισε (όπως ήταν τελείως αναμενόμενο) ΣΥΡΙΖΑ έχουν το ενδιαφέρον τους.
Αντιγράφω την είδηση αυτούσια:
Οργισμένα αντέδρασε ο Θωμάς Μάτσιος, πρώην αντιπρόεδρος του Εδεσσαικού στο πρωτοφανές bullying που δέχτηκε από τον Τσίπρα πριν από μερικές μέρες στην Βουλή.
Όπως μάλιστα αποκαλύπτει μιλώντας στα “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ” και τον Γιώργο Κατσίγιαννη , ο Θωμάς Μάτσιος είναι ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ!
Τι λέει το ρεπορτάζ της εφημερίδας:
Ο κ Μάτσιος ήταν πραγματικά χείμαρρος μιλώντας στα “Παραπολιτικά”:
“ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ. Ποτέ δεν περίμενα να δεχτώ τέτοιο bullying από έναν αριστερό πρωθυπουργό τον οποίο είχα μάλιστα ψηφίσει…
Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ για τον Τσίπρα τον είχα ψηφίσει και γελάστηκα και εγώ όπως όλος ο κόσμος! Δεν το περίμενα να με διακωμωδήσει στη Βουλή.
Δεν με σεβάστηκε καθόλου. Αν ήμουν μέσα στη Βουλή θα έλεγα λυπάμαι για λογαριασμό του. Αυτός έχει παιδιά. Εγώ δεν έχω οικογένεια για να με προσβάλει έτσι; Και εμένα ο πατέρας μου ήταν αριστερός και έκανε φυλακή.
Είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει. Τι άλλο να κάνω, Να φτάσω στο σημείο να αυτοκτονήσω από ντροπή; Φτάνει πια…”

ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ - ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΛΥΡΑΤΖΗΣ
Αφού λοιπόν παραπάνω σας αποκάλυψα ποιος είναι ο αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού και χωρίς να γνωρίζω γιατί τον «ενέπλεξε» μια δημοτική παράταξη του Δήμου Ξάνθης, ιδού αυτούσια όλη υ επιστολή της παράταξης:
ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ – ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΛΥΡΑΤΖΗΣ
Ξάνθη 29 Ιουνίου 2020                      
Προς Πρόεδρο
Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης
κ. Μπούτο Ιωάννη
Κύριε Πρόεδρε,
Για ακόμη μία φορά εμπαίζεται την νοημοσύνη μας.
Πριν λίγες ημέρες πήραμε μια απόφαση για τις δια ζώσεις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ώστε να γίνονται στην αίθουσα του ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, μάλιστα κάναμε και την πρώτη συνεδρίαση, όπου και τα μέτρα τηρήθηκαν και όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα εφαρμόστηκαν. Στην συνέχεια εκδώσατε πρόσκληση για συνεδρίαση με την διαδικασία της δια περιφοράς και τώρα εκδώσατε πρόσκληση για συνεδρίαση με την διαδικασία της τηλεδιάσκεψης, κάτι που από την αρχή το ζητήσαμε ειδικά τις ημέρες που ο Δήμος μας ήταν σε καραντίνα, χωρίς φυσικά να το πράξετε.
Τώρα που τα καταστήματα έχουν ανοίξει, τα καφέ λειτουργούν κανονικά, τα σχολεία ήδη έχουν κλείσει με την συμπλήρωση ενός μήνα λειτουργίας, το παζάρι λειτούργησε κανονικά και η ζωή στην πόλη αρχίζει να μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς, θυμηθήκατε την τηλεδιάσκεψη.
Προφανώς στις δια ζώσεις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης παραμονεύει ο covid-19, ή κάτι φοβάστε, πάντως λογική εξήγηση δεν μπορεί να δοθεί.
Επειδή όμως αυτά που συμβαίνουν στο Δημοτικό Συμβούλιο επί Προεδρία σας ξεπερνούν κάθε φαντασία ακόμη και την συμπεριφορά του συμπαθή Αντιπροέδρου του Εδεσσαικού που έγινε “viral” για πολλά χρόνια, δεν θέλουμε να συμμετέχουμε σε αυτό το «muppet show» και δηλώνουμε ότι από εδώ και πέρα θα συμμετέχουμε μόνο στις δια ζώσεις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης εφόσον δεν υπάρχει έξαρση της πανδημίας στην πόλη μας και επί πλέον μέτρα. Στις υπόλοιπες συνεδριάσεις όπου απαιτείται να συμμετέχουμε, θα ψηφίζουμε κατά χωρίς καν να μπαίνουμε στην ουσία των θεμάτων, γιατί θεωρούμε ότι με πολιτική σκοπιμότητα αποφεύγετε τις δια ζώσεις συνεδριάσεις.
Δημοτική παράταξη “ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ”
Ο Επικεφαλής ΛΥΡΑΤΖΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι
ΠΑΠΑ ΣΟΦΙΑ
ΚΑΦΦΕΤΖΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Παρακαλώ να διαβαστεί στην συνεδρίαση της 29-6-2020

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »