*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Μαΐου

Η Σημαία του Δημαρχείου, το ΟΧΙ του Λύρατζη στη "φιέστα" του Τσέπελη. "Έφυγε" ο Γιώργος Γουναρίδης...

28 Μαΐου
Πώς να αισθάνεται άραγε η ...Γερόντισσα Άννα βλέποντας τον  φανατικό «πιστό και οπαδό» της  Ηλία Ασκαρίδη με το κερί στο χέρι στην προχθεσινοβραδινή λειτουργία του  Παντελεήμονα; Κι εσύ Τέκνον μου Ηλία...;
…………………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ1
Το «Μακελειό» εμφανίζει τον Τσέπελη ως... καθηγητή μέσης εκπαίδευσης! Προφανώς θα τον μπέρδεψε με τον Νίκο Ανταμπούφη....
Βέβαια ο σημερινός Δήμαρχος πράγματι είναι καθηγητής... αλλά της ... ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ και της... λαμογιάς! Και στο να δίνει μάλιστα ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ απευθείας αναθέσεις σε εργολάβους ακόμη και... τηλεφωνικά!!!! Και να πληρώνουν  (και με δικαστική απόφαση μάλιστα), οι ΔΗΜΟΤΕΣ τις παρανομίες του!!!
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη «Δεν είναι όλα μαύρα» του «Μ»)
-Εγώ αδελφούλη Τσέπελη λέω να τον καταγγείλεις τον Παπαδόπουλο στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας που σήμερα σε επισκέπτεται στο Δημαρχείο...Μπορεί να σε δικαιώσει...
…………………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
«Οι προτάσεις της Ο.Ε.Β.Ε. διαμορφώθηκαν με γνώμονα την απρόσκοπτη, αποτελεσματική και βιώσιμη λειτουργία των ΚΥΕ που βρίσκονται στο κέντρο της πόλης της Ξάνθης και ευρύτερατο επόμενο χρονικό διάστημα για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.
Αναμένουμε της αποφάσεις της Δημοτικής Αρχής και προσβλέπουμε στην πλήρη στήριξη του κλάδου των ΚΥΕ.»
(Η Πρόεδρος της ΟΕΒΕ Ξάνθης Μαίρη Τσιακίρογλου)
-Ενίσχυση της Τοπικής Κοινωνίας, όχι όμως και ενίσχυση της Τοπικής... παρανομίας!!! Μαγαζιά με άδειες για 15 τραπεζοκαθίσματα να έχουν καταλάβει τη μισή πλατεία..

Σεμνά &Ταπεινά
*Ευχαριστούμε πολύ την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου για την σημερινή επίσκεψή της στη Ξάνθη, αφού εκτός των άλλων, έγινε και αιτία να πλύνουν και να σιδερώσουν την Ελληνική σημαία που βρίσκεται εδώ και δυο μήνες έξω από το δημαρχείο...καθότι ήταν μέχρι πριν λίγες μέρες όλο....κουτσουλιές!
Συνέλαβε αποφασιστικά σε αυτό κατά γενική ομολογία....!
.....
*Είμαι φυσικά σίγουρος ότι η Πρόεδρος θα ενδιαφερθεί από το υψηλό πόστο της και θα βοηθήσει όσο περισσότερο μπορεί στην Ανάπτυξη της Σταυρούπολης όπου τα τελευταία τουλάχιστον χρόνια αν αφαιρέσω τα ξηραντήρια που έκανε η  ΣΕΚΕ για τα καπνά, όχι μόνο δεν έγινε τίποτα, αλλά η Τράπεζα Πειραιώς έκλεισε και το θυρίδα που είχε στη Σταυρούπολη, αδιαφορώντας εντελώς για τους Ακρίτες κατοίκους της...
........
*Βέβαια η Πρόεδρος της Δημοκρατίας δικαίως θα με ρωτήσει, με απορία...καλά ζητάτε από εμένα να ....ξαναλειτουργήσω τη θυρίδα της Τράπεζας Πειραιώς, όταν διαθέτετε τέτοια....βουλευτάρα όπως ο Σπύρος Τσιλιγγίρης και δεν θα έπρεπε ευθύς εξ’ αρχής να μην κλείσει;
-Διότι στην Ελλάδα όταν κάτι κλείνει...ποτέ δεν ξανανοίγει;
.....
Τι να κάνουμε όμως κυρία Σακελλαροπούλου, κάτι πρέπει να σου πούμε κι εμείς!!!
Αφού όλοι οι υπόλοιποι φαντάζομαι ότι θα θέλουν να βγάλουν κάποια...selfie μαζί σου!
……
*Τυχαίο; Στη Ξάνθη πάντως θα βρεθεί σήμερα  ο Υπουργός  Μακεδονίας και Θράκης Θόδωρος Καράογλου, ενώ από χθες στη πόλη μας βρίσκεται και ο σύμβουλός του και Τομεάρχης ΝΔ Ροδόπης Κώστας Παπαβραμίδης.
Καλώς να μας έρθουν και οι δυο.
.....
*Τα θερμά μου συλλυπητήρια στον Πρόεδρο των Αστυνομικών Ξάνθης Νίκο Γουναρίδη που έχασε σε ηλικία 73 ετών τον πατέρα του Γιώργο Γουναρίδη. 
 ...
Εντελώς τυχαία είδα σε ένα κηδειόχαρτο τον θάνατου του Γιώργου, ενώ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ανθρώπου ιδιαίτερα αγαπητού στην τοπική κοινωνία που πρόσφερε πολλά ως διευθυντικό στέλεχος στο εργοστάσιο Ζάχαρης Θράκης και στην Τοπική Κοινωνία. 
.....
*Εύχομαι τόσο σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο, όσο και στο Χατζιδάκειο κατά τις επισκέψεις της Προέδρου της Δημοκρατίας, να τηρηθούν τα μέτρα προστασίας των προσκεκλημένων και τα μέτρα της Κυβέρνησης. Εύχομαι....Για το καλό όλων. Γιατί η κατάσταση γενικά έχει "ξεχαρβαλώσει" παντού...
......
*Την ίδια ώρα η παράταξη ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ του Πασχάλη Λύρατζη ανακοίνωσε τους λόγους για τους οποίους θα ΑΠΕΧΕΙ απο την "φιέστα" του Τσέπελη για την υποδοχή της Προέδρου της Δημοκρατίας στο Δημαρχείο αναφέροντας και τους λόγους της απόφασής της. 
....
*Φουλαριστός και με γεμάτο με γεμάτο κόσμο το τζιπ του Δήμου Ξάνθης το οποίο έχει κάνει....ΙΔΙΩΤΙΚΟ, θεάθηκε ο Δήμαρχος Τσέπελης απέναντι απο τον ΦΤΗΝΗ ΑΓΟΡΑ επί της πλατείας Ελευθερίας στις 15.20 το μεσημέρι της Τετάρτης!!! Οδηγός ο ίδιος και δίπλα του και η σύζυγός του!!! ΑΞΙΟΣ!!! 
....
*Με ρωτάνε κάποιοι μήπως ο Τσέπελης τον "κρατάει" κάπου τον Δημαρχόπουλο και ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης είναι "εξαφανισμένος" απο παντού....
Ειλικρινά δεν ηξεύρω...Γιατί όμως δεν ρωτάτε τον Κυριάκο Παπαδόπουλο ή την Χατζογλίδου ή τον Φανουράκη. Σίγουρα ξέρουν πολλά περισσότερα απο μένα...

Στη Ξάνθη σήμερα και πάλι ο Θόδωρος Καράογλου με αφορμή την επίσκεψη της Κατερίνας Σακελλαροπούλου
Σήμερα Πέμπτη 28 Μαΐου 2020 ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) κ. Θεόδωρος Καράογλου θα επισκεφθεί την Ξάνθη για να παραστεί στην επίσημη επίσκεψη της Α.Ε. Προέδρου της Δημοκρατίας, κας. Κατερίνας Σακελλαροπούλου.
Ο κ. Καράογλου θα παρευρεθεί στην κατάθεση στεφάνου στο Ηρώο της πόλης από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στην επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει στο σχολικό συγκρότημα Γλαύκης.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΤΙΟΣ: 4.7 εκατομμύρια ευρώ από την Περιφέρεια ΑΜΘ σε Ροδόπη και Ξάνθη μέσω του προγράμματος LEADER
Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου, η Περιφέρεια θα διαθέσει στην Αναπτυξιακή Ροδόπης ΑΕ – Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ πόρους ύψους 4.716.529 ευρώ από το πρόγραμμα CLLD-LEADER για την πραγματοποίηση έργων δημόσιου χαρακτήρα σε αγροτικές περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Ροδόπης και Ξάνθης.
Τα έργα που θα χρηματοδοτηθούν έχουν προταθεί από Δήμους, τη Μητρόπολη Ξάνθης, το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο, κοινωνικές δομές, περιβαλλοντικούς φορείς, αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους κ.ά. και καλύπτουν μια σειρά από ανάγκες των αγροτικών περιοχών σε σχέση με την τοπική ανάπτυξη.
Πρόκειται για έργα ύδρευσης σε οικισμούς, για αναπλάσεις δημόσιων χώρων, κατασκευή και ενίσχυση υποδομών άθλησης και ψυχαγωγίας, στήριξη δομών φροντίδας ηλικιωμένων και ατόμων με αναπηρία, πραγματοποίηση δράσεων τουριστικής ενημέρωσης, ενίσχυση πολιτιστικών συλλόγων, στήριξη δράσεων για την προστασία και ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος και της πολιτιστικής κληρονομιάς. Για τα θέματα αυτά, ο Περιφερειάρχης κ. Μέτιος ενημερώθηκε διεξοδικά από τον Πρόεδρο της Αναπτυξιακής Ροδόπης, Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης, κ. Νίκο Τσαλικίδη, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Δημήτρη Λουρίκα και τον Γενικό Διευθυντή της εταιρείας κ. Στάθη Κεφαλίδη σε συνάντηση που είχαν στην Κομοτηνή.


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »