*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

05 Απριλίου

Παραμύθια της Κάρμεν Ρουγγέρη από το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης δια του ...Youtube! -Δωρεάν Ιππ. Καμαρίδη ή...με ταρίφα;

05 Απριλίου
*Επειδή δεν εμπιστευόμαστε Τσέπελη (Πρόεδρος) και Πάνο Αμβροσιάδη (αντιπρόεδρος), ρωτάμε τον αναπληρωτή Πρόεδρο του Δημοτικού Ραδιοφώνου και Παιδίατρο Ιπποκράτη Καμαρίδη να μας πει ποια είναι η "συμφωνία" με την κυρία Ρουγγέρη!; Δωρεάν θα δώσει  τις παραγωγές των εκπομπών της ή θα πληρώνεται;
Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Ξάνθης μας ενημέρωσε ότι το ΠΟΛΥΔΑΠΑΝΟ Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης (σ.σ. Μαζί με βασιλόπιτες, ρεύματα, ενοίκια που...δεν πληρώνει κλπ στοιχίζει στον Ξανθιώτικο λαό περίπου 300.000 ευρώ το χρόνο!!!) ότι κάθε μέρα θα αναμεταδίδει από την ερχόμενη βδομάδα...παραμύθια της Κάρμεν Ρουγγέρη!
Και βέβαια αν τα παραμύθια αυτά διάβαζε ζωντανά η ίδια η Ρουγγένη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο ή ο αντιπρόεδρος του δημοτικού ραδιοφώνου Πάνος Αμβροσιάδης, ειδικός στο ...«είδος» (των παραμυθιών), θα λέγαμε ότι έχει μια...πρωτοτυπία και αποκλειστικότητα το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης.
Η πραγματικότητα ωστόσο είναι τελείως διαφορετική. 
Απλά το δημοτικό ραδιόφωνο θα...αναμεταδίδει μαγνητοσκοπημένη εκπομπή της Κάρμεν Ρουγγένη από το   Youtube ή από το fb!!!
    Youtube h>ps   ://   bit   .  ly   /  cityofxanthi   -  youtube  
    και στο Facebook hgt;ps://www.facebook.com/cityofxanthigr
Χωρίς να είμαστε λοιπόν κακοπροαίρετοι αλλά επειδή εν καιρώ κρίσης και παδηυμίας η επιβίωση έγινε πλέον δύσκολη για όλους τους πολίτες πλην των Δημάρχων, αντιδημάρχων και αυτοδιοικητικών γενικότερα, θα θέλαμε να ρωτήσουμε τον αναπληρωτή Πρόεδρο του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ιπποκράτη Καμαρίδη, αφού με τίποτα δεν εμπιστευόμαστε το «δίδυμο» Τσέπελης-Πάνος Αμβροσιάδης να μας απαντήσει...
ΔΩΡΕΑΝ θα γίνει θα ΜΕΤΑΔΙΔΟΝΤΑΙ από το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ Ξάνθης οι παραγωγές εκπομπών  της κ.Ρουγγέρη, οπότε και ΜΠΡΑΒΟ της ή....μήπως έκανε την συγκεκριμένη «προσφορά» η ίδια η κυρία Κάρμεν Ρουγγέρη με το....αζημίωτο όπως και με άλλα ραδιόφωνα; Δηλαδή μήπως πουλάει τις παραγωγές των παραμυθιών της; 
Διότι και εν καιρώ πανδημίας το ΧΡΗΜΑ στο Δήμο Τσέπελη εκτός από άφθονο, σκορπιέται και με...μεγάλα χουρβανταλίκια! Και κατά τα λοιπά κάποιοι "ενοχλούνται" που η Δημοτική Παράταξη ΞΑΝΘΗ για ΟΛΟΥΣ, δεν λέει ΝΑΙ στις απευθείας αναθέσεις και δαπάνες τους, και επιμένει να τους.....ελέγχει!
ΙΔΟΥ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ

   Στα παιδιά που αγαπώ, παραμύθια εγώ θα πω.
    Ο Δήμος Ξάνθης από την Τρίτη 7 Απριλίου στις 11:00 το πρωί και κάθε ημέρα θα 
    ταξιδεύει  τα αγαπημένα του παιδιά στον μαγικό κόσμο των  παραμυθιών και της Ελληνικής Μυθολογίας  με την Κάρμεν Ρουγγέρη, φροντίζοντας η συντροφιά των μικρών φίλων του να αποκτήσει ακόμη μία διάσταση θετικής ενέργειας, επικοινωνίας, αξιοποίησης του χρόνου, μένοντας στο σπίτι.
    Μένουμε σπίτι για να προστατευτούμε και είναι ευκαιρία να τα πούμε.
    Κόκκινη κλωστή δεμένη, στην ανέμη τυλιγμένη, δώσε κλώτσο να γυρίσει, παραμύθι ν’ αρχινίσει…  κάθε ημέρα στις 11 στο κανάλι:
    Youtube h>ps   ://   bit   .  ly   /  cityofxanthi   -  youtube  
    και στο Facebook hgt;ps://www.facebook.com/cityofxanthigr
    Επίσης, κάθε ημέρα στη 1 το μεσημέρι στον Ραδιοφωνικό σταθμό του Δήμου Ξάνθης
    «Ομορφη Πόλη 89,9» και στο «Zapping» της ιστοσελίδας radio899.gr της Δ.Ε.Π.Θ.Ε. Ξάνθης.
    Οι ώρες για τα παιδιά στο σπίτι είναι δημιουργικές και ο Δήμος Ξάνθης προσπαθεί να τις κάνει και  περισσότερο ενδιαφέρουσες με τις πρωτοβουλίες που αναπτύσσει, σε αυτήν την διαίτερη περίοδο.
                                               Από το Γραφείο Τύπου

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »