*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

05 Απριλίου

"Σαρώνουν" οι άνεμοι στη Ξάνθη, δέντρα, στέγες και δεκάδες διακοπές της ΔΕΗ όλη τη μέρα (φώτο)

05 Απριλίου
*Άγιο είχαν οι ταξιτζήδες που έχουν "πιάτσα" στην πλατεία Μπαλτατζή, την ώρα ωστόσο που έπεφτε το δέντρο, δεν ήταν κανείς τους
Απίστευτο. Τεράστιο δέντρο μπροστά στο ΕΒΕΡΕΣΤ του Νίκου Πετράκου (μπροστά στη πιάτσα των ταξί που υπάρχει εκεί), στον διπλό δρόμο της πρώην ΑΤΕ και νυν Τράπεζας Πειραιώς), καθώς οι ισχυροί και φοβεροί άνεμοι που απο το πρωϊ "δέρνουν"στο Νομό Ξάνθης, ήδη έχει προκαλέσει αρκετές καταστροφές σε όλη την περιοχή. 
Σημειώνεται οτι στην Εγνατία ΄οδό στον κόμβο Βαφεϊκών λόγω των ισχυρών ανέμων και να διακοπεί η κυκλοφορία των μεγάλων φορτηγών. 
Σύμφωνα με πληροφορίες αλλά και επικοινωνία που είχαμε με  την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης, μέχρι αυτήν την ώρα εκτός απο το ξερίζωμα του τεράστιου δέντρου στην πλατεία Μπαλττζή απέναντι απο το ΕΒΕΡΕΣΤ του Νίκου Πετράκου...
Δέντρα και δεντράκια ξεριζώθηκαν πάντως, τόσο στο δρόμο της Λεύκης, όσο και στο δρόμο Κιμμερίων-Πηγαδίων όπως φαίνεται κι απο τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε παρακάτω, ενώ δεντράκι έπεσε και στην πλατεία Κυψέλης σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων. 
Σημειώνεται επίσης οτι απο το πρωϊ σημειώθηκαν δεκάδες διακοπές της ΔΕΗ με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλές διαμαρτυρίες απο πολλές περιοχές του Νομού μας αλλά και τη πόλη.
-Η Πυροσβεστική έχει δεχτεί 38 περίπου κλήσεις ωστόσο έχει πανέτοιμα 4 συνεργεία για τις επείγουσες και έκτακτες ανάγκες στο Νομό. Τα συγχαρητήριά μας στον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης Πύραρχο Θόδωρω Κοσμίδη που ακόμη και τώρα επαγρυπνεί στο γραφείο του για κάθε επείγον περιστατικό  στο Νομό Ξάνθης.





Share this

Related Posts

Previous
Next Post »