*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Απριλίου

Ο πανικός του Τσέπελη, η Ροφαέλα, ο Χατζηγκενέ, το...χοιρινό, ο σεφ Τσούργιανης και οι προσλήψεις του Τσιλιγγίρη!

03 Απριλίου
Παραμένει χωρίς νερό το σιντριβάνι κάτω από τον πλάτανο εδώ και 2-3 βδομάδες! 
Αν Δήμαρχος ήταν τώρα ο Δημαρχόπουλος κι ο Φανουράκης δούλευε ακόμη στο  τζοκεράδικο, ποιος ξέρει τι φώτο θα βλέπαμε στο fb. Ένα σιντριβάνι δεν μπορούν να λειτουργήσουνε και θα λειτουργήσουν...."Νοσοκομείο Τσέπελη" με...100 ράντζα! (Και γελάει όλη η Ελλάδα, γιατί την πολιτική προστασία, την αποκαλούσε ο Δήμαρχος...πολιτιστική προστασία!!!)
……………………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Από το πρωί κυριαρχούν στα τηλεοπτικά ρεπορτάζ και στο διαδίκτυο οι εικόνες με τα ράντζα στο Κλειστό Γυμναστήριο Ξάνθης. Αρκετοί νόμισαν ότι είναι κακόγουστο, πρωταπριλιάτικο αστείο.
Οι εικόνες παραπέμπουν σε μετατροπή του Κλειστού Γυμναστηρίου σε νοσοκομείο έκτακτης ανάγκης. Ως εκ τούτου, προκύπτουν ερωτηματικά, για τα οποία οι υπουργοί, ο κ. Τσιόδρας και κάθε αρμόδιος οφείλει να απαντήσει:
(Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνη ΑΜΘ Δώρα Αυγέρη για το «Νοσοκομείο» του Τσέπελη)
-Μα από την ημέρα που εκλέχτηκε ο συγκεκριμένος άνθρωπος Δήμαρχος, τα πάντα έχουν καταντήσει… αστεία!
……………………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Συγχαρητήρια στον Περιφερειάρχη Μέτ(ρ)ιο τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Εφραίμιδη που είχαν γρήγορα αντανακλαστικά να οδηγήσουν την Ξάνθη σε αυτό το αίσχος.
Τι θα πούμε στον κόσμο και τα παιδιά, ότι ζείτε συνθήκες πολέμου και θα φοβάστε να βγείτε έξω για 14 μέρες διότι οι αρχές του τόπου είναι κατώτερες των περιστάσεων;
Τι ζούμε ειλικρινά γιατί κάποιοι εκτός από ανίκανοι έγιναν κ επικίνδυνοι!
(Από το σχόλιο του Περιφερειακού συμβούλου Ξάνθης Οδυσσέα Βουρβουκέλη στο fb)
-Ζούμε στην εποχή του κορωνοϊού και των… μετρίων! Μόνο που τώρα το καταλαβαίνουμε…

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ
*Αν πράγματι όπως έμαθα διεξάγεται με εντολή Εισαγγελέα προκαταρκτική για συγκεκριμένο καλοκαιρινό κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργούσε ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ επί 3-4 μήνες μετά από δημοσιεύματα του «Μαχητή», δεν θα πρέπει να καλέσουν και αυτόν που τα έγραψε να…καταθέσει τι στοιχεία και ντοκουμέντα έχει για το συγκεκριμένο ΣΚΑΝΔΑΛΟ; Στο οποίο εμπλέκονται και αρκετοί αυτοδιοικητικοί; Απλά ρωτάω…
……
*Τα ράντζα για να είμαι ειλικρινής, τα είδα στο Αμοιρίδειο και δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα, γιατί ακόμη όπως τα «τοποθέτησαν» φαίνονταν ότι το παιχνίδι ήταν «στημένο»…!
Τον Φανουράκη δεν είδα όμως αυτή τη φορά… Ούτε με μάσκα, ούτε χωρίς μάσκα…! Κι όταν λέω «δεν είδα», εννοώ σε κάποια φωτογραφία στο fb.
Μα είναι δυνατόν; Πρώτος αυτός έπρεπε να πανηγυρίζει για τις εμπνεύσεις του δημάρχου του…
……
*Απίστευτος Δήμαρχος Τσέπελης για μια ακόμη φορά! Μίλησε την Τετάρτη στον ΣΚΑΪ κι απο τη μια έλεγε ότι το Νοσοκομείο Ξάνθης δεν έχει πληρότητα (Σ.Σ. Για ξενοδοχείο το πέρασε) κι είναι γεμάτο... άδεια κρεβάτια κι από την άλλη... πήγε 100 ράντζα στο Αμοιρίδειο, για να κάνει... «Νοσοκομείο» για έκτακτες περιπτώσεις! Χώρια που την πολιτική προστασία την αποκάλεσε....πολιτιστική παρουσία! 
.....
-Βέβαια που να ξέρουν οι άνθρωποι ότι ο άνθρωπος που τους μιλούσε ως Δήμαρχος, είναι... απόφοιτος Δημοτικού! Και γιορτάζει ...μαϊμού επετείους γάμους, χώρια που τις βασιλόπιτες του Δήμου έδωσε εντολές στους Προέδρου του να τις αγοράζουν με...απευθείας αναθέσεις του απο τον ΦΟΥΡΝΟ του στη Χρύσα!
Οπότε μπορεί να λέει ότι θέλει...
....
*Και το βασικότερο; Και να ήθελε να μετατρέψει το Αμοιρίδειο σε....νοσοκομείο για έκτακτες ανάγκες, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ γιατί μόνο .....ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ μπορεί να γίνει!!! Εν καιρώ πολέμου. Τελεία και παύλα κυρία Ροφαέλα και τεχνική υπηρεσία του Νοσοκομείου Ξάνθης!!!
(σ.σ. Αλήθεια κυρία Έλενα ποιός είναι ο προϊαστάμενος της Τεχνικής υπηρεσία του Νοσοκομείου Ξάνθης που έχει την...τεχνογνωσία;)
.......
*Και η αποκάλυψη. Πόση είναι η αξία των 100 ράντζων που έδωσε ο Μαίκ Ευμορφίδης στον Τσέπελη; Αμφιβάλω αν ξεπερνάει τις 5.000 ευρώ σε μια τόσο μεγάλη παραγωγή... 50 ευρώ το ράντζο; Για να στήσουνε… Τσέπελης-Μάικ νοσοκομείο;;;!
......
*Αλλά και το άλλο; Να ζητάει από τον Λάμπρο Τσούργιανη με επιστολή του ο Περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης Ιρφάν Χατζηγκενέ να μην σερβίρον στους εκ....Τουρκίας φοιτητές που βρίσκονται σε καραντίνα, μερίδες με... χοιρινό κρέας!
Μήπως μπερδεύτηκε Ιρφ΄ν; Γιατί...σεφ των εκ Τουρκίας φοιτητών στο Catering o Χούτος και υπεύθυνος ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Νίκος Ευφραιμίδης  κι όχι ο Λάμπρος!!!
......
*Κι ένα ερώτημα στην άφωνη πολιτευτή της Ν.Δ. και δικηγόρο Μαρίνα  Παυλίδου! Δηλαδή όλες αυτές τις προσλήψεις στο Νοσοκομείο Ξάνθης τις έκανε ο ...Σπύρος Τσιλιγγίρης; Γιατί με Κυβέρνηση Μητσοτάκη εμείς όλοι περιμέναμε οι συγκεκριμένες προσλήψεις να  γίνονται με ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ κριτήρια κι  όχι με κριτήρια....Σπύρου Τσιλιγγίρη!!! (σ.σ. Φυσικά  γελάμε όλοι με τα καμώμα τα του γιατρού βουλευτή που λειτουργεί με πολιτική λογική αγροφύλακα του....1960!!!!) Μαρίνα περιμένω την απάντησή σου, ακόμη και με μήνυμα στα κινητά μας!!!  
.....
*Κι ένα ερώτημα. Αφού η Προεδρία της Δημοκρατίας έβγαλε δελτίο τύπου και ανέφερε για την επικοινωνία της με τους Δημάρχους Καστοριάς και Ξάνθης, εσύ την άλλη μέρα το δελτίο τύπου τι το ήθελες Τσέπελη; Για να μας πεις οτι εσύ...ενημέρωσες την Πρόεδρο; Για την ...πολιτιστική προστασία όπως αποκάλεσες την...πολιτική προστασία; 
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΙΡΦΑΝ ΧΑΤΖΗΓΚΕΝΕ ΣΕ ΛΑΜΠΡΟ ΤΣΟΥΡΓΙΑΝΗ 
ΓΙΑΤΙ Ο ΧΟΥΤΟΣ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΕΚ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΕΒΑΛΕ....ΧΟΙΡΙΝΟ!
Χαμός έγινε στην Ανοιχτή γραμμή του NEXT  tv το μεσημέι της Πέμπτης όταν ο Πάνος Παπαδόπουλος έβγαλε στην εκπομπή τον Περιφερειακό Σύμβουλο Ξάνθης Ιρφάν Χατζηγκενέ κι αυτός αντί να τα "βάλει" με τον εργολάβο Σίτισης κ.Χούτο στον οποίο έδωσε τη δουλειά ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος με ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ και τον ακατάλληλο Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Νίκο Ευφραιμίδη, τάβαλε με τον Λάμπρο Τσούργιανη της Διεύθυνσης υγιεινής, γιατί το μενού (σ.σ. του Χούτου..), περιλαμβάνει μερίδες με...ΧΟΙΡΙΝΟ κρέας!!!!! 
Όλα ξεκίνησαν όταν με  επιστολή του προς τον διευθυντή Δημόσιας Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης Λάμπρο Τσούργιαννη και κοινοποίηση στα ΜΜΕ ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ξάνθης Ιρφάν Χατζηγκενέ αναφέρεται στη σίτιση των εκ Τουρκίας φοιτητών που βρίσκονται σε καραντίνα σε ξενοδοχεία της πόλης και ζητεί μερίδες φαγητού χωρίς…χοιρινό κρέας!
Αναλυτικά η επιστολή Χατζηγκενέ:
Προς διευθυντή δημόσιας υγείας Λάμπρο Τσούργιανη.
Θέμα: Η σίτιση των πολιτών, που βρίσκονται σε καραντίνα σε ξενοδοχεία.
 Οι συμπολίτες μας, οι οποίοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε ξενοδοχεία, σε καραντίνα, λαμβάνουν μερίδες φαγητού ανάλογες με τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις; Οι συμπολίτες μας βρίσκονται μακριά από τα σπίτια τους, την οικογένειά τους και τις καθημερινές τους ανέσεις και συνήθειες κατανοώντας φυσικά απόλυτα τη σοβαρότητα της κατάστασης και όσα συνεπάγονται αυτής, αυτό όμως δε σημαίνει ότι τους στερείται το δικαίωμα, να συνεχίσουν να τηρούν τα έθιμά τους με κάθε τρόπο, όπως ορίζει η θρησκεία τους. Ένας από αυτούς τους τρόπους, όπως γνωρίζετε, είναι και η διατροφή τους γι' αυτό παρακαλώ, όπως μου προσκομίσετε μια λίστα με τα φαγητά, που τους παραχωρούνται ανά ημέρα, ώστε να διαπιστωθεί ότι μέσα στη λίστα δεν υπάρχουν ακατάλληλα για αυτούς τρόφιμα.
Ιρφάν Χατζηγκενέ
Περιφερειακός Σύμβουλος Ξάνθης.
Απίστευτος Τσέπελης! Μετά την Πανελλήνια κατακραυγή για το «Νοσοκομείο» με τα ράντζα, τάριξε όλα στη... Έλενα Ροφαέλα ενώ η 4η ΠΥΔΕ ήταν αρνητική!
Απίστευτος Τσέπελης! Μετά τη λαϊκή κατακραυγή και την ερώτηση της Αυγέρη στη Βουλή για το... «πρωταπριλιάτικο» Νοσοκομείο του με τα ερωτήματα «ποιοι είναι πίσω από το νέο «ανδραγάθηκα-ανέκδοτο» με δελτίο τύπου που έβγαλε, τα ρίχνει όλα στη διοικήτρια του Νοσοκομείου Ξάνθης Έλενα Ροφάλε, επιρρίπτοντας σε αυτήν τις ευθύνες, όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσείν Ζεϊμπέκ αποκαλύπτει μάλιστα ότι, «αρνητική ήταν η θέση του 4ου ΠΥΔΕ» στη μετατροπή του Αμοιρίδειου σε Νοσοκομείου Ξάνθης
Διαβάστε τι αναφέρει το δελτίο τύπου:
Ο Δήμαρχος Ξάνθης διευκρινίζει ότι, σε συνεννόηση με τις τεχνικές υπηρεσίες του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, που διαθέτουν την ....τεχνογνωσία (!!!) και στο πλαίσιο προσέγγισης σεναρίων, που από τη φύση του αντικειμένου της είναι υποχρεωμένη να «βλέπει» η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας , έτσι ώστε να υπάρχει προετοιμασία και για το πιο ακραίο γεγονός, έχει τεθεί ο σχεδιασμός μετατροπής του κλειστού γυμναστηρίου «Φίλιππος Αμοιρίδης» σε βοηθητική υγειονομική μονάδα, αξιοποιώντας τις χορηγίες ιδιωτών, για την αντιμετώπιση της μικρής, ελάχιστης πιθανότητας, έξαρσης του κορονοϊού στην περιοχή.
Σημειώνεται ότι, το κλειστό γυμναστήριο «Φίλιππος Αμοιρίδης» σύμφωνα με τον Πολιτικό σχεδιασμό Έκτακτης Ανάγκης (ΠΣΕΑ), αποτελεί από τις 23 Δεκεμβρίου 2004 χώρο συγκέντρωσης και εγκατάστασης, σε περιόδους έκτακτης ανάγκης.
Και η απάντησή μας.
1. Δηλαδή ΑΡΝΗΤΙΚΗ η 4η ΠΥΔΕ και θετική η Έλενα Ροφαέλα;!!! Εδώ γελάμε! 
2. Για χώρος έκτακτης ανάγκης το 2004, όχι όμως «νοσοκομείο» καταπολέμησης του... Κορωνοϊού! Που πριν 16 χρόνια Μανώλη Τσέπελη αμφιβάλω αν στην Ελλάδα γνώριζε κανείς την λέξη... κορωνοϊός!!!
3.Εμπαίζεις και τη νοημοσύνη μας από πάνω! Αλλά και εκθέτεις και την Έλενα Ροφαέλα! Την οποία εμφανίζεις ενώ ήταν και είναι αρνητική η 4η ΠΥΔΕ να συμμετέχει στα "παιχνίδια" σου!

ΙΡΦΑΝ ΧΑΤΓΖΗΓΚΕΝΕ: Στελέχωση του Κέντρου Υγείας Εχίνου, με οδηγούς ασθενοφόρου σε εικοσιτετράωρη βάση
Η έλλειψη εικοσιτετράωρης βάρδιας οδηγών ασθενοφόρου στο κέντρο υγείας του Εχίνου πρέπει να ληφθεί άμεσα υπόψη. Δεδομένης της κατάστασης αλλά και αναλογιζόμενοι το ακριτικό της περιοχής, είναι μείζονος σημασίας η άμεση στελέχωση του κέντρου, για την ασφάλεια των πολιτών, που τώρα όσο ποτέ το κράτος οφείλει, να τους παρέχει τα απαραίτητα, ώστε να εξασφαλιστεί η έγκαιρη περίθαλψή τους, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
-Είναι σημαντικό να μη γκρεμιστεί η σχέση εμπιστοσύνης μας τη δύσκολη αυτή περίοδο, που διανύουμε.
-Από σήμερα πέντε άτομα είναι ενεργά ως επικουρικό προσωπικό στο νοσοκομείο της Ξάνθης. Θα μπορούσαν λοιπόν να διατεθούν, για το Κέντρο Υγείας του Εχίνου.
-Παρακαλώ όπως μεριμνήσετε επί του θέματος, το συντομότερο δυνατόν.
Ιρφάν Χατζηγκενέ
Περιφερειακός Σύμβουλος Ξάνθης

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »