*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Απριλίου

ΕΠΙ 4 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ Δεν έχει γίνει διοικητικό συμβούλιο!....Μόνη της αποφασίζει για όλα η Διοικήτρια Έλενα Ροφαέλα!

24 Απριλίου

-Απίστευτη αποκάλυψη της ΕΝΩΣΗΣ ΙΑΤΡΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ & ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΞΑΝΘΗΣ, δεν σηκώνει τα ....τηλέφωνα ο νέος ευθυνόφοβος Αντιπρόεδρος Κώστας Τριανταφυλλίδης που δεν υπόγραφε ως δημοτικός σύμβουλος τίποτα! Τώρα θα... υπογράψει; Τα "έργα"  της Ροφαέλας;

-ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ;;;
*Η Διοικήτρια του Νοσοκομείου δεν κάλεσε μέχρι και 21/4/2020 τα τρία νέα μέλη του Διοικητικού συμβούλιο για να κάνουν συνεδρίαση!!; Γιατί; Περιμένουμε να δούμε τι θα απαντήσουνε στη Βουλή οι αρμόδιοι υπουργοί για το Αμοιρίδειο και τα διαφορετικά κρούσματα στις 4 κλινικές!!! 

Απίστευτο κι όμως ΕΠΙΣΗΜΟ και ΑΛΗΘΙΝΟ! Και δεν μιλάει κανείς!
Επί 4 μήνες λοιπόν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης δεν συνεδριάζει το διοικητικό συμβούλιο Ξάνθης! 
Και η πρώην ασφαλίστρια Διοικήτρια του Νοσοκομείου Ξάνθης Έλενα Ροφαέλα παίρνει όλες τις ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ...μόνη της! Χωρίς να ρωτάει κανέναν...!!!
Και μάλιστα ακόμη και σε μείζονα σοβαρά θέματα, όπως η απόφαση να στηρίξει την μετατροπή του «Αμοιρίδειου» του Τσέπελη  χωρίς την άδεια του Υπουργείου Υγείας αλλά και της 4ης ΥΠΕ σε... έκτακτη υγειονομική μονάδα, τη  παραχώρησε παροπλισμένων ασθενοφόρων στον Δήμο Τσέπελη κλπ.
Ροφαέλα δηλαδή αποφασίζει και Ροφαέλα υπογράφει (;)!!! Θα φανεί απο την πρώτη συνεδρίαση του νέου διοικητικού συμβουλίου του Νοσοκομείου Ξάνθης!!!
Πως το πληροφορηθήκαμε αυτό και μάλιστα ΕΠΙΣΗΜΑ; Από την ανακοίνωση  της ΕΝΩΣΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ Νοσοκομείου Ξάνθης την Τρίτη 21 Απριλίου 2020 που μεταξύ άλλων  ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ τα παρακάτω:
«Με αυτό το δεδομένο θεωρούμε επιτακτική την ανάγκη για εγκατάσταση εδώ εργαστηρίου για την εκτέλεση του PCR. Ο Νομός Ξάνθης μετρά μέχρι σήμερα 30 θετικά κρούσματα σε λιγότερα από 500 επιχρίσματα που λήφθηκαν στο Νοσοκομείο μας, όταν οι εξετάσεις σε άλλους Νομούς με λιγότερα κρούσματα είναι αναλογικά πολλαπλάσιες. Δεν μπορεί να εξαρτιόμαστε συνέχεια από εργαστήρια Αλεξανδρούπολης και Θεσσαλονίκης.
Εν προκειμένω πρέπει να επισημάνουμε ότι το Νοσοκομείο μας είναι χωρίς Διοικητικό Συμβούλιο εδώ και 4 μήνες περίπου. Πρέπει άμεσα να συσταθεί και να λειτουργήσει ώστε εκπρόσωποι των εργαζομένων να συμμετέχουν και να έχουν λόγο στην λήψη των αποφάσεων και καλούμε την 4η ΥΠΕ να αναλάβει προς τούτο τις ευθύνες της»!!!!
-Τηλεφωνήσαμε λοιπόν στον νέο Αντιπρόεδρο του Νοσοκομείου Ξάνθης και οικονομολόγο Κώστα Τριανταφυλλίδη που ορίστηκε με απόφαση Κικίλια στη συγκεκριμένη θέση στις 27 Μαρτίου 2020 να μάθουμε το λόγο που δεν συνεδρίασε ακόμη το Διοικητικό Νοσοκομείου Ξάνθης κι αν θα υπογράψει τις αποφάσεις που πήρε η διοικήτρια, αλλά δυστυχώς δεν πήραμε δεν μας σήκωσε το τηλέφωνο, ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ προφανώς για τις ερωτήσεις μας, αφού ως δημοτικός σύμβουλος ΕΤΡΕΜΕ να βάλει την υπογραφή του ακόμη και στα πιο απλά θέματα...!!!

ΑΠΟ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΦΕΚ, 27 ΜΑΡΤΙΟΥ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΙΚΙΛΙΑ!
Επίσης ανατρέξαμε στη συνέχεια στο ΦΕΚ και διαπιστώσαμε ότι ο διορισμός των νέων μελών του Δ.Σ. έγινε από τον Υπουργό Υγείας κ.Κικίλια στις 27 Μαρτίου 2020 αλλά δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ στις 3 Απριλίου! Δηλαδή η διοικήτρια του Νοσοκομείου Ξάνθης μπορούσε ήδη μέχρι τις 21 Απριλίου να έχει ορίσει και να κάνει συνεδρίαση. Ιδού και το ΦΕΚ.
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ
3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020
Αρ. Φύλλου 239
Α. Συγκροτούμε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΝ ΞΑΝΘΗΣ, αρμοδιότητας 4ης Δ.Υ.ΠΕ. Μακεδονίας και Θράκης, ως ακολούθως:
1. ΡΟΦΑΕΛΑ ΕΛΕΝΗ του Κωνσταντίνου, με Α.Δ.Τ. AB 743429, πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου του Portsmouth (Αγγλία), Διοικήτρια στο ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ, ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου
2. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Χαράλαμπου, με ΑΔΤ ΑΕ906054, Ελεύθερος Επαγγελματίας, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά του την ΔΙΣΛΙΑΝ ΒΑΛΑΝΤΗΝ του Αρτίν, με ΑΔΤ ΑΗ408594, Γενική Ιατρό
3. ΦΕΛΕΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Νικολάου, με ΑΔΤ ΑΗ404923, Σύμβουλος Επιχειρήσεων ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά του την ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ του Κωνσταντίνου με ΑΔΤ ΑΒ744543, Δικηγόρο.
Β. Ως Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου ορίζεται ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.
Γ. Η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου ορίζεται διετής.
Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Αθήνα, 27 Μαρτίου 2020
Ο Υπουργός
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ
Συμπέρασμα:
1.Η πρώην ασφαλίστρια λοιπόν και χωρίς καμιά εμπειρία στα θέματα υγείας, διοικεί εδώ και 4 μήνες το Νοσοκομείο Ξάνθης με τις 4 κλινικές που βρέθηκαν με αντίστοιχα θετικά κρούσματα κορωνοϊού και πήρε όλες τις αποφάσεις της, χωρίς να υπάρχει...διοικητικό συμβούλιο;!!!
Και ότι έκανε μέχρι σήμερα θα προσκληθούν να τα ψηφίσουν πλην των άλλων μελών και εκπροσώπων των γιατρών, εργαζομένων κλπ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ οι κύριοι Τριανταφυλλίδης Κωνσταντίινος (Αντιπρόεδρος)  και Φελεκίδης Δημήτριος; !!!
2.Κι άντε ο Υπουργός τους διόρισε μέλη, η διοικήτρια δεν όφειλε ήδη να τους έχει στείλει την πρόσκληση και να ορίσει συνεδρίαση;
3.Επί 4 ΜΗΝΕΣ δηλαδή ΚΥΡΙΕ ΣΠΥΡΟ ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΗ, ΧΟΥΣΕΪΝ ΖΕΪΜΠΕΚ ΚΑΙ ΜΠΑΡΑΝ ΜΠΟΥΡΧΑΝ λειτουργεί το Νοσοκομείο Ξάνθης, ΧΩΡΙΣ διοικητικό συμβούλιο;
Κι η κυρία  Έλενα Ροφαέλα μόνη αποφασίζει και παίρνει ΟΛΕΣ τις αποφάσεις;  Είναι δημοκρατική λειτουργία Νοσοκομείου αυτή; Και πόσο νόμιμο είναι αυτό;!!!
(Σ.Σ. Κι άντε ο Σπύρος είναι κολλητός της! Οι έτεροι βουλευτές της αντιπολίτευσης γιατί ΣΙΩΠΗΣΑΝ μέχρι σήμερα; Επί 4 μήνες δηλαδή το Νοσοκομείο αφέθηεκε στα χέρια της Έλενας Ροφαέλας και δεν μιλάει κανείς σας;)


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »