*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Μαρτίου

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΝΙΚΟΣ ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗΣ Θέλει να βάλει σε... καραντίνα όλο το Νομό Ξάνθης γιατί ο κόσμος δεν ..ακούει!

31 Μαρτίου
*Ενώ οι ίδιοι συνωστίζονταν ο ένας πάνω στον άλλον στην φιάσκο σύσκεψη στο Δημαρχείο Σμίνθης που επέλεξε ο ίδιος μαζί με τον Δήμαρχο Μύκης Ντελή Ριτβάν!!!

ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗ ΚΑΙ ΜΕΤΙΟ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΧΑΤΖΗΓΙΕΝΕ!
*Χατζηγκενέ: Ζήτησε χθες παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη και να επιβληθούν ΠΡΟΣΤΙΜΑ στον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης για τον συνωστισμό στη Σμίνθη, ενώ έβγαλε... «αθώο» τον Νίκο Χαρδαλιά!!! 
Στην απίστευτη δήλωση προειδοποίησης ότι «υπάρχει το ενδεχόμενο να μπει σε απόλυτη καραντίνα ο Νομός Ξάνθης εξ’ αιτίας των πολλών κρουσμάτων και των 4 νεκρών», προέβη χθες ο πανταχού... απών Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Νίκος Ευφραιμίδης που πηγαινοέρχεται στην Αντιπεριφέρεια με μάσκα αδιαφορώντας για τους υπαλλήλους, ενώ καταγγέλθηκε γιατί στην είσοδο είχε... ληγμένα αντισηπτικά που είχαν αγοραστεί πριν 6 χρόνια επί Φώτη Καραλίδη!!!
Συγκεκριμένα ο εν λόγω κύριος που μέχρι πριν λίγες μέρες έστελνε ακόμη και στην υποδοχή των εκ Τουρκίας προερχόμενων φοιτητών - μαθητών τον Διευθυντής Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης κ. Λάμπρο Τσούργιαννη και εμφανίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο Δημαρχείο Σμίνθης (σ.σ. Ο ίδιος επέλεξε την συγκεκριμένη αίθουσα ως Προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας) σε δηλώσεις του σε φιλικό του έντυπο, τόνισε μεταξύ άλλων: «Δεν αποκλείεται να μπει σε καραντίνα όλος ο Ν. Ξάνθης... ο κόσμος δεν ακούει»! Ενώ αυτός πρώτος ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ τις επίσημες εντολές και οργάνωσε μια σύσκεψη στην οποία ο συνωστισμός ήταν τέτοιος που ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ και μόνο από τις φωτογραφίες, προκάλεσε τη λαϊκή κατακραυγή!!!
Με τον Περιφερειακό Σύμβουλο Ξάνθης Ιρφάν Χατζηγκενέ μάλιστα να ζητάει χθες στην εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ να του επιβληθεί ΠΡΟΣΤΙΜΟ για την σύσκεψη της Σμίνθης, αφού αυτός είχε την κύρια ευθύνης της όλης οργάνωσης!!
Αναλυτικότερα και σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Νίκου Ευφραιμίδη, ο ίδιος αφήνει πλέον «ανοικτό ενδεχόμενο απόλυτης καραντίνας στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, σε περίπτωση χειρότερων καταστάσεων (αυξημένου αριθμού κρουσμάτων ή και θανάτων) επισημαίνοντας με έμφαση ότι κάτι τέτοιο «δεν αποκλείεται να συμβεί αν θα περάσουμε στην δεύτερη φάση των αποφάσεων του ΕΟΔΥ τονίζοντας επίσης «πιστεύω ότι είμαστε στην δεύτερη φάση των αποφάσεων του ΕΟΔΥ!»
Σε περίπτωση καραντίνας μάλιστα, θα ισχύσει ο,τι ισχύει για τον Εχίνο. Θα εργάζονται όλοι εκ περιτροπής, ενώ στο δημόσιο (εννοώ τους ΟΤΑ) θα σταματήσουν τα πάντα. Η Διεύθυνση Υγείας, θα υφίσταται. Έχουμε 12 επιβεβαιωμένα κρούσματα (σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωσή μου) και 4 θανάτους».
Ποια ήταν μάλιστα η δικαιολογία του για τα παραπάνω; Διαβάστε...
«Ο κόσμος δεν ακούει. Αυτό είναι το πρόβλημα. Με πήρε κάποιος σήμερα, να διαμαρτυρηθεί γιατί κλείσαμε το περιαστικό άλσος όπου πήγαινε για περπάτημα».
Ο ίδιος ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης που με την σύσκεψη που οργάνωσε στο Δημαρχείο Σμίνθης ήταν... στοιβαγμένοι σαν σαρδέλες ο ένας δίπλα στον άλλο, δεν μας είπε τι έφταιγε;

ΙΡΦΑΝ ΧΑΤΖΗΓΚΕΝΕ: ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΞΑΝΘΗΣ ΝΙΚΟ ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗ ΚΑΙ ΜΕΤΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΣΜΙΝΘΗ
Την ίδια πάντως ώρα που ο κύριος Νίκος Ευφραιμίδης έκανε τις παραπάνω δηλώσεις, ο πολιτευτής της Ν.Δ. και Περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης Ιρφάν Χατζηγκενέ τον καθιστούσε υπεύθυνο και ζητούσε την παρέμβαση του  Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ώστε να επιβληθούν ΠΡΟΣΤΙΜΑ στον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης και τον  Περιφερειάρχη ΑΜΘ για τον απίστευτο συνωστισμό-διασυρμό στη Σμίνθη, ενώ έβγαζε...»αθώο» τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά ισχυριζόμενος ότι «ο άνθρωπος δεν ήξερε που τον πήγαιναν...Πρώτη φορά πήγε στη Σμίνθη και τον Εχίνο. Η Περιφέρεια είχε  την ευθύνη. Αυτό αποφάσισε να γίνει σε μια τόσο ακατάλληλη αίθουσα η σύσκεψη...σε αυτούς πρέπει να επιβληθούν και τα ΠΡΟΣΤΙΜΑ, διότι άλλα λένε στους Πολίτες και άλλα κάνουν οι ίδιοι.
Μάλιστα έβγαλε και σχετική ανάρτηση στο fb στην οποία ανέφερε τα παρακάτω:
Hacigene Irfan: Ο Ανίκανος και Ανύπαρκτος ουσιαστικά Περιφερειάρχης, δε μπορεί να οργανώσει ούτε μια σύσκεψη και εμείς περιμένουμε, να μας βοηθήσει στην πανδημία. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον διοργανωτή (σ.σ. Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Νίκος Ευφραιμίδης), που για να μας προστατέψει εμάς τους περιφερειακούς συμβούλους, που καταγόμαστε από τον Εχίνο, δεν μας κάλεσε στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του υφυπουργού πολιτικής προστασίας κύριο Χαρδαλιά!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »