*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

12 Φεβρουαρίου

Οδικώς θα έρθει ο Τάσος Μπουγάς! Τον περιμένουν πως και πως οι θαυμαστές του! Στη Ξάνθη η Γιώτα Χατζηθεοδώρου

12 Φεβρουαρίου

*Στη Ξάνθη βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες η πρώην τηλεπαρουσιάστρια του Xanthi Channel Γιώτα Χατζηθεοδώρου που χθες επισκέφθηκε μάλιστα και το κανάλι στο οποίο αναδείχτηκε αλλά και το προσωπικό της γραφείο μέχρι να φύγει στην Αθήνα..! 
.....

*Την ίδια ώρα, δοκιμαστικό έκανε η υπέροχη Ελισσάβετ Δερέ (σ.σ. Κόρη της Δέσποινας Παπαδοπούλου...) τόσο για τις ειδήσεις του Nextt tv όσο και για τα ρεπορτάζ και όπως λένε οι πληροφορίες μου, τα πήγε πολύ καλά...
Μάλιστα χθες τις έκανε και... «ιδιαίτερο» μάθημα η Γιώτα. Ιδού και μια φώτο από το δοκιμαστικό...
......
*Γενικά στο Next τις τελευταίες στιγμές  γίνονται κοσμογονικές πλέον αλλαγές καθώς το κανάλι ετοιμάζεται και για άδειες των Περιφερειακών καναλιών...Ίδωμεν.
.....
*Αυτό πράγματι αποτελεί καλλιτεχνική είδηση. Ο δημοφιλής Γιώργος Καρυπίδης λοιπόν, κάνει πρόβες και ετοιμάζεται να τραγουδήσει για πρώτη φορά για τις ανάγκες της θεατρικής επιθεώρηση «Πικαντίλι 4-Εραστές Ονείρου», το «Ξανθή αγαπημένη Παναγιά»...
Χαμός!
(σ.σ. Ποια θα είναι η Ξανθή αγαπημένη Παναγιά, ρόλο που ερμήνευσε στον κινηματογράφο η Ζωή Λάσκαρη; Αυτό σας το κρατάω προς το παρόν μυστικό...)
....

*Για ακόμη φορά ο Λευτέρης Πανταζής, ο αγαπημένος ερωτικός τραγουδιστής όλων μας, θα εμφανιστεί στη Ξάνθη και συγκεκριμένα στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου. Σπεύστε να κλείσετε τραπάζει! Θα γίνει χαμός. Ρεζερβέ 6986616960. Το πάρτυ με τον Λευτέρη ξεκινάει στις 21.30
....
*Η είδηση; Επέστρεψε πριν λίγες μέρες πολύ ανανεωμένος από το ταξίδι του στο Λονδίνο ο δημοφιλής επιχειρηματίας του Κυβερνείου και του Lola Μπάμπης Δαργανάκης αφού όπως μαθαίνω είχε μαζί του και το νέο του αμόρε! Που είναι 22 χρονών και μια κούκλα! Άλλες λεπτομέρειες όμως μη μου ζητάτε!
….

*Οδικώς θα έρθει ο δημοφιλής τραγουδιστής Τάσος Μπουγάς  με τους μουσικούς του. Μάλιστα δεν αποκλείεται να έρθει την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου για να είναι παρών και στην πρόβα τζενεράλε του Πικαντίλι 4-Εραστές Ονείρου!
....

*Η σημερινή αποκλειστικότητά μου; Δεν αποκλείεται να παίξει το ρόλο του γιατρού ένας...γιατρός και μάλιστα παθολόγος.
Και αυτήν την φορά αναφέρομαι στον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης ΑΓΑΠΗ για τη Ξάνθη Βασίλη Παπαδόπουλο κι όχι στον γιατρό Δημήτρη Παπαδόπουλο.
Αυτά για σήμερα...
Ο ΙΟΥΔΑΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »