*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Ιανουαρίου

Τι «μήνυμα» ήθελε να δώσει ο... «ποιητής» Ιπ. Καμαρίδης στην παρέα Φανουράκη - Ηλία Ασκαρίδη στο Κέντρο Πολιτισμού με το θα...είσαστε;

31 Ιανουαρίου
*Τι ήθελε να πει ο ποιητής Ιπποκράτης Καμαρίδης στον Ηλία Ασκαρίδη στη προχθεσινή συνεδρίαση του Κέντρου Πολιτισμού λέγοντας με νόημα, «εγώ τα λέω για να προστατέψω εσάς που θα είσαστε εδώ τρία χρόνια...» κι όταν ο Φανουράκης του είπε, «θα είμαστε...», επέμενε με έμφαση, «θα είσαστε...ξέρω πολύ καλά εγώ τι λέω»;
.....
-Σιχάθηκε τα... ψέματα του Δήμαρχου Τσέπελη ο γιατρός; (σ.σ. Δική μου η εκτίμηση...), θα παραιτηθεί από μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου Πολιτισμού (σ.σ. Δεν νομίζω...), προειδοποιεί ότι δεν συμφωνεί με πολλά από αυτά που γίνονται στο Δήμο σήμερα; Ή ρίχνει άδεια για να δει... πως θα αντιδράσουν Τσέπελης και «έμπιστοι;» Προειδοποιώντας ότι στις εκλογές του 2023 μπορεί να κατέβει μόνος ή να συνεργαστεί με έναν άλλον συνδυασμό; Γιατί κάποια πράγματα που ζήτησε δεν γίνονται; Και έμμεσα με  τον τρόπο αυτό "πιέζει";
-Ο χρόνος θα δείξει! Γιατί Ιπποκράτης Καμαρίδης είναι αυτός...Και τον Μούρκα θα έστελνε στον Εισαγγελέα για πλαστογραφία και τελικά τον έκανε αντιπρόεδρο με 1.710 ευρώ, και για την οικογένεια Αγκόρτσα και για τον Δημήτρη Μπένη και για τον Φερτούν...και είδατε τη συνέχεια!
......

*Και στο ρεζουμέ. Μπορεί με τον γιατρό Ιπποκράτη Καμαρίδη να έχουμε «κόψει» κάθε προσωπική σχέση, αλλά να λέγονται και τα θετικά του, αφού στην συνεδρίαση του Κέντρου Πολιτισμού το απόγευμα της Τετάρτης, τα είπε έξω από τα δόντια στον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Ηλία Ασκαρίδη γιατί επέλεξε να φέρει ένα μοντέλο και μάλιστα από τα αζήτητα για βασίλισσα του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού! (σ.σ. Θα στοιχίσει στο Καρναβάλι πάνω από 3.500 ευρώ με τα ξενοδοχεία, τη φιλοξενία, τα αεροπορικά κλπ!!!), λέγοντας του χαρακτηριστικά ότι «κάναμε μια καλή νέα αρχή με την εκλογή της βασίλισσας του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού κι ήρθες εσύ και τα άλλαξες όλα για να μας φέρεις ένα μοντέλο… από το πουθενά χωρίς να ρωτήσεις κανέναν; Ποιος είσαι εσύ», χρησιμοποιώντας μάλιστα ιδιαίτερα σκληρή φρασεολογία.
……
*Και τι έκανε από την πλευρά του ο Ηλίας Ασκαρίδης; Ως συνήθως, «τραύλιζε»… και κατάπιε την γλώσσα του ψελλίζοντας ότι αναλαμβάνει το κόστος και τις ευθύνες του κλπ…
Και η ειρωνεία, ειρωνεία φυσικά... λες και το κέντρο πολιτισμού είναι «μαγαζί»του!
Αναλαμβάνει τις ευθύνες του, αλλά οι δημότες ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ! Και το χειρότερο όλων; Το φιάσκο των εκδηλώσεων των Χριστουγέννων δεν του έβαλε δυστυχώς μυαλό!
(σ.σ. Βέβαια αυτά παθαίνει κανείς όταν δεν έχει προσωπικότητα και διοικεί με εντολές τρίτων…).
……
*Σημειώνω ότι και στο ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ η Βασίλισσα εκλέγεται! Οπότε μάλλον πρέπει να τους στείλουμε κι εκεί έναν Ηλία Ασκαρίδη, για να αλλάξει τα πράγματα και να φέρνουν… μοντέλα!
……
*Βέβαια την τεράστια ευθύνη για την λειτουργία του Ηλία Ασκαρίδη φέρει πρώτος και καλύτερος ο Δήμαρχος Τσέπελης! Και μετά ο Φανουράκης που έναν τέτοιο Πρόεδρο ήθελε φυσικά για να κάνει ΚΟΥΜΑΝΤΟ ο... ίδιος! Να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους! (σ.σ. Που καταντήσαμε λοχία σαν Δήμος και σαν Ξάνθη....Να μας "κουμαντάρει" ο...Φανουράκης!)
....

*Για την Αθήνα η Θράκη δεν υπάρχει! Τόνισε ο Μάκης Τοπαλίδης της «Ξανθίππης» μιλώντας χθες το πρωί έξω από τα δόντια στην εκπομπή ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ του OPEN με  τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο
……
*Φυσικά ο Μάκης είπε κι άλλα πολλά για την απόφαση του κέντρου ερήμην των κατοίκων της Ακριτικής Θράκης να υποβιβάσει την ιστορική ομάδα της Ξάνθης με την 31ετή συνεχή παρουσία στην Α΄ Εθνική κατηγορία και την super league χωρίς να χρωστάει πουθενά, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι η ΠΑΕ Ξάνθη είναι η πλέον υγιής ομάδα της χώρας. Και το έχει αποδείξει στη πράξη για να αναφερθεί με στοιχεία μάλιστα και στην πώληση του Le chalet με ένα μικρό λαθάκι!
Η ξενοδοχειακή μονάδα ανήκει στο Δήμο Αβδήρων κι όχι Ξάνθης.
……
*Επίσης την λαϊκή παροιμία, «όταν μαλώνουν τα βουβάλια την πληρώνουν τα βατράχια», τόνισε στην εκπομπή του Ιορδάνη Χασαπόπουλου ο Δήμαρχος Τσέπελης που επίσης φιλοξενήθηκε στο OPEN!
Προειδοποιώντας ότι το συγκεκριμένο θέμα, δεν θα μείνει έτσι, θα βρούνε ένα «τοίχο» απέναντί τους... Κουβέντα όμως για εκείνα που ανέφερε στην ΓΡΑΠΤΗ επιστολή του!
......
*Δηλαδή κύριε Τσέπελη πως ακριβώς θα αντιδράσεις; Έχω μεγάλη αγωνία να το ανακαλύψουμε όλοι  μας...
-Σίγουρα πάντως με έναν τέτοιο Δήμαρχο που μαζί με τον Φανουράκη με το που εκλέχτηκαν έτρεξαν να «προσκυνήσουν» τον Αυγενάκη, θα τον έχει πιάσει πανικός τον... Βαγγέλη Μαρινάκη!!! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »