*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Δεκεμβρίου

ΤΡΑΓΩΔΙΑ! Τελικά δυο οι νεκροί στο δυστύχημα της Λεωφόρου Στρατού, αδέλφια απο το Δροσερού τα θύματα..

04 Δεκεμβρίου

*Το Δροσερό και όλη η Ξάνθη θρηνούν τον θάνατο δυο αδελφών στο Τροχαίο της Λεωφόρου Στρατού.


ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην Ξάνθη, επί της οδού Λεωφ. Στρατού, λίγο πριν την γέφυρα του ποταμού Κόσυνθου μπροστά στα μάτια πολλών διερχομένων εκείνη την ώρα με δυο νεκρούς, αδέλφια από το Δροσερό. 
Συγκεκριμένα Ι.Χ. αυτοκίνητο συγκρούστηκε που οδηγούσε Δροσερίτης, συγκρούστηκε με φορτηγάκι, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες με αποτέλεσμα να τραυματιστούν θανάσιμα ο οδηγός και ο συνοδηγός, ενώ σοβαρά τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο άλλα τρία άτομα.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και η Αστυνομία, ενώ ο δρόμος τέθηκε εκτός κυκλοφορίας. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, περίπου 50-60 κάτοικοι του Δροσερού μαζεύτηκαν αμέσως μετά το τροχαίο στο Νοσοκομείο όπου υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη για την αποφυγή επεισοδίων, θρηνώντας των άδικο χαμό των δυο νέων αδελφών.
Από την πλευρά της η αστυνομική διεύθυνση Ξάνθης εξέδωσε το παρακάτω αστυνομικό δελτίο:

Την 4-12-2019 και ώρα 21.30 στην Ξάνθη, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος ημεδαπός και επέβαιναν δύο ημεδαποί, ηλικίας 29 και 24 ετών, συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 50χρονος ημεδαπός και επέβαινε 55χρονη ημεδαπή. Αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 25χρονου και του 29χρονου, καθώς και ο τραυματισμός των υπολοίπων επιβαινόντων στα οχήματα. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. Την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »