*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Δεκεμβρίου

Η χθεσινή… «χάρμα» δημοκρατίας συνεδρίαση της ΔΕΥΑΞ και η «χάρη" που έκανε ο Πρόεδρος στους επικεφαλής λόγω...εορτών!

24 Δεκεμβρίου
*Δεν ξέρω τι επακριβώς «επιδιώκει» ο γιατρός και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδης με τις πρακτικές που τηρεί. Να θεωρεί δηλαδή ότι η συγκεκριμένη εταιρεία είναι … ΙΔΙΩΤΙΚΗ του ΕΤΑΙΡΕΙΑ, αφού χθες και στους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων που πήγαν για να παραστούν  σύσσωμοι στη συνεδρίαση (σ.σ. Απουσίαζαν μόνο οι Γ. Χατζηθεοδώρου και Κώστας Βογιατζής), τι ισχυρίστηκε λέτε;
-Ότι κι εσάς, αν θέλω σας επιτρέπω εδώ την παρουσία σας… Πείτε ότι εγώ σας προσκάλεσα λόγω των γιορτινών ημερών. Αλλιώς αν δεν σας προσκαλώ δεν μπορείτε να είστε εδώ παρόντες!
.....
Απίστευτα, αντιδημοκρατικά και κατανοητό απόλυτα φυσικά τι επιδιώκει ο κύριος με την υψηλή αντιμισθία των 1.710 ευρώ ως Πρόεδρος συν 1.710 ευρώ για τον αντιπρόεδρό του Χρήστο Μούρκα που δεν εκλέχτηκε ούτε… δημοτικός σύμβουλος!
-Εμένα δεν με παραξενεύει τίποτα στο γιατρό. Πλην της ανοχής και υπομονής βέβαια των αρχηγών των δημοτικών παρατάξεων! Που ειλικρινά απορώ με την ΥΠΟΜΟΝΗ τους!
……
*Τους έκανε και τη… χάρη δηλαδή, που τους άφησε να μπουν στο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΞ το μεσημέρι της Δευτέρας!
Μολονότι και πάλι του επεσήμαναν Σάββας Μελισσόπουλος και Πασχάλης Λύρατζης ότι πρόκειται για ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και όχι περί ....ιδιωτικής του!
-Με τον τελευταίο μάλιστα να τον ρωτάει αν είναι ενήμερος για τις συγκεκριμένες πρακτικές και δημοκρατικές του και ο Δήμαρχος Τσέπελης!
Αλλά απάντηση δεν πήραν…! Με τον γιατρό να επισημαίνει ότι έχει και… Νομολογία που του επιτρέπει να λειτουργεί έτσι! Δηλαδή εγώ αποφασίζω και κουβέντα δεν σηκώνω!
.....
Και με τον Γιάννη Παπαχρόνη να προτείνει, «ν' αφήσουμε και να πάρουν εδώ και τώρα απόφαση τα μέλη της ΔΕΥΑΞ ότι μας… ΑΠAΓΟΡΕΥΟΥΝ την παρουσία Μας!».
Συμφωνώ και επαυξάνω! Κι ας αναλάβουν πλην του Προέδρου και τα μέλη του Δ.Σ. της ευθύνες τους!
……
*Όλα ξεκίνησαν όταν στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΞ (συνεδρίασε στις 15.30) εμφανίστηκαν οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Μπάμπης Δημαρχόπουλος (Ξάνθη Πρότυπο), Σάββας Μελισσόπουλος (παράταξη Ξάνθη για όλους), Γιάννης Παπαχρόνης (ΑΓΑΠΗ για τη Ξάνθη μας) και Πασχάλης Λύρατζης (ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ) να παρακολουθήσουν την συνεδρίαση, ενώ εμφανίστηκε μετά από πρόσκλησή τους  εκεί και το NEXT tv με τον γιατρό… ωρυόμενο να διώχνει το Κανάλι, ξεχνώντας ότι επί Σδρέβανου… το κανάλι που καλούσαν αυτοί παρέμενε στη συνεδρίαση!
……
*Μόνο ΕΓΩ αν σας προσκαλώ μπορείτε να… έρχεστε στις συνεδριάσεις επέμενε ο γιατρός και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ με την αντιμισθία των 1.710 ευρώ!!! ΕΓΩ… ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ και πείτε ότι σας… προσκάλεσα να είστε εδώ σήμερα, λόγω του γιορτινού κλίματος!!!!
……
*Σημειώνω ότι και στη χθεσινή συνεδρίαση και πάλι δεν προσκλήθηκε από τον Πρόεδρο Ι. Καμαρίδη  ο Νομικός σύμβουλος Στέργιος Γιαλάογλου τον οποίο ο γιατρός έχει ήδη κρίνει ως… ανεπιθύμητο (!) και το Δ.Σ. συνεδριάζει πλέον χωρίς την παρουσία Νομικού Συμβούλου καθότι ο γιατρός θεωρεί ότι είναι άριστος γνώστης και των… νομικών!!!!
(σ.σ. Ειλικρινά μήπως έχει «ξεφύγει» εντελώς ο νυν Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ με τις σημερινές πρακτικές του; Εκτός αν έχουν ξεφύγει σύσσωμοι οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, γεγονός που θα φανεί λίαν συντόμως…!!! Διότι αυτά τα πράγματα πρώτη φορά συμβαίνουν στην ιστορία του Δήμου Ξάνθης)
……
*Επισημαίνω για παράδειγμα οτι ο Ι. Καμαρίδης δεν απαντάει ούτε στα email του Νομικού συμβούλου και το βασικότερο όλων; Σε αντίθεση με όλους τους πρώην Προέδρους (και κυρίως τον Τσέπελη....), δεν τον ρώτησε καν, τι νομικές εκκρεμότητες είχε η εταιρεία όταν ανέλαβε!!!  Απίστευτο κι όμως αληθινό....! Τώρα πως γίνεται αυτό; Και πως γίνεται να προχώρησε σε...εξωδικαστικό συμβιβασμό με τη  ΔΕΥΑ Νέστου; Ενδεχομένως να συμβουλεύτηκε τον νομικό σύμβουλο του κυρίου Σάββα Μιχαηλίδη! Ή τον δικηγόρο του Παιδότοπου; Λέω...
....
*Το πιο κουφό των όσων ακούστηκαν χθες στη συνεδρίαση; Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ είπε ότι είναι διατεθειμένος να κάνει «ενημέρωση στους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, όχι όμως στο… δημοτικό συμβούλιο!
Με τους επικεφαλής να αντιδρούν και πάλι, λέγοντάς του, «αν είναι δυνατόν να μην θέλεις να γίνει η ενημέρωση αυτή ενώπιον όλων των δημοτικών συμβούλων»!!! Και να ‘ρθούμε εμείς να ενημερωθούμε από σένα και τον… κύριο Μούρκα που δεν εκλέχτηκε καν δημοτικός σύμβουλος!

-Έλα ντε…; Πως γίνεται; 
(Σ.Σ. Και ποιόν; Τον Μούρκα που θα έστελνε επί Δημαρχόπουλου στον  Εισαγγελέα για ....πλαστογραφία! Και τώρα με δική του πρόταση από απλό μέλος και μη εκλεγείς δημοτικός σύμβουλος, έγινε αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΞ με αντιμισθία 1.710 ευρώ τον μήνα!!!!  Μπράβο Ιπποκράτη Καμαρίδη! Υποκλίνομαι ειλικρινά...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »