*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Νοεμβρίου

See Through Η "καθαριότητα" με αντιδήμαρχο τον Σιαμπάν! Οι καλύτερες ειδήσεις με άλλο στυλ...

06 Νοεμβρίου
Δείτε πως «κατάντησε» η… καθαριότητα στη πόλη μας με αντιδήμαρχο τον κύριο Σιαμπάν Μπαντάκ. Τα σκουπίδια μέσα και έξω από τον κάδο χθες στις 16.00 στην οδό Θερμοπυλών!
………………………………….
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Δηλαδή αν κατάλαβα καλά ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδης όπου βρεθεί κι όπου σταθεί υβρίζει και καταφέρεται κατά του Στάθη Παπαδόπουλου, για ποιο… λόγο;
Επειδή όταν τον χρειάστηκε τον Στάθη στις δημοτικές εκλογές του 2014 αυτός όχι μόνο ήταν στο πλευρό του αλλά και κατέβηκε υποψήφιος δημοτικός του σύμβουλος με την παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ;
Γι’ αυτό τον βρίζει τον Στάθη; Και ως συνήθως χάνοντας την ψυχραιμία του λέει πράγματα που τον ίδιο μόνο προσβάλουν;
……
*Εντάξει γιατρέ… Σε υποκατέστησε κι εσένα ο Τσέπελης στη ΔΕΥΑΞ, θα εισπράττεις από δω και πέρα και την αντιμισθία των 1.710 ευρώ…!
Το «δάχτυλο» τι το θέλεις σε αυτούς που στα δύσκολά σου ήταν δίπλα σου; Και δεν σε «πούλησαν» όπως η οικογένεια Αγκόρτσα και ο Μούρκας για παράδειγμα;
……
*Και στο φινάλε Ιπποκράτη που βρίσκεται το πρόβλημα και γιατί θα πρέπει όλοι να συμφωνούν μαζί σου, όταν εσύ πρώτος… δεν συμφωνείς με τον…εαυτό σου; Καθότι άλλα μας έλεγες για τον Μπένη και τον Μούρκα κι άλλα μας λες τώρα;
……
*«Απόλαυσε» γιατρέ την αντιμισθία και  τα μεγαλεία σου κι άσε τους άλλους να λένε και καμιά κουβέντα παραπάνω…
Κι όχι να τους απειλείς κι από πάνω! Κι ο Στάθης σου φταίει τώρα; Ενώ αυτόν που χαρακτήριζες… «απατεώνα» τον Δεκέμβρη του 2018, τώρα τον… εκθειάζεις και τον θεωρείς… «αδελφό» σου; (Μη λέμε συνεχώς πάλι τα ίδια).
……
*Κι όσο για τον Μανώλη Φανουράκη, ο άνθρωπος κάνει ότι μπορεί προκειμένου να… φανεί ότι κακώς τον… απέπεμψαν Σταύρος Αμοιράς και Πάνος Σταυρακάρας, διότι απέδειξε –με τις αρμοδιότητες που του έδωσε ο  Τσέπελης -ότι μπορεί να κάνει «πολλά»… πράγματα…!
Πράγματι μπορεί να κάνει «πολλά» πράγματα αλλά κι από την… ανάποδη! Και που… ουαί κι αλίμονο αν έρθει κάποια «στραβή» όπως παλιά… τι θα γίνει και που θα «κρύβονται» Τσέπελης και Σία!
(σ.σ. Δεν μιλάνε, δεν μιλάνε…αλλά κάποια στιγμή δεν θα αντέξουνε Αμοιράς και Σταυρακάρας. Θυμηθείτε με…).
……
*Από την ΔΕΥΑ Ξάνθης πήραμε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Σας ενημερώνουμε, ότι λόγω προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης της κεντρικής δεξαμενής ταχυδιυλιστηρίων την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019 από ώρα 8:30 το πρωί , θα παρατηρηθεί μείωση της πίεσης του νερού στις περιοχές Μ. Αλεξάνδρου, ανοιχτής Λαϊκής Αγοράς (παζάρι) και διακοπή υδροδότησης στα ψηλότερα σημεία της Παλαιάς Πόλης και το Σαμακώβ .
Η υδροδότηση  θα επανέρχεται σταδιακά από το  μεσημέρι και μετά .
Παρακαλούμε να μεριμνήσετε ανάλογα.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση».

Σε λειτουργία ο θεσμός του «Περιφερειακού Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης»
Ο Δικηγόρος κύριος Χουρμουζέλης Αργύριος, ανέλαβε επίσημα τα καθήκοντα του Περιφερειακού Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης μετά την διαδικασία επιλογής του από το Περιφερειακό Συμβούλιο.
Τα παράπονα των άμεσα θιγόμενων πολιτών κι επιχειρήσεων που αφορούν τις διαφορές τους με τις υπηρεσίες, τα νομικά πρόσωπα και τις επιχειρήσεις της Περιφέρειας, καλείται να διεκπεραιώνει ο Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης ως ένας ανεξάρτητος διαμεσολαβητής που δέχεται τις καταγγελίες και παρέχει συμβουλές στα ενδιαφερόμενα μέρη.
Το γραφείο του Περιφερειακού Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης θα στεγάζεται στο Διοικητήριο (πρώην Νομαρχία) Κομοτηνής.
Από το Γραφείο Ενημέρωσης Περιφερειάρχη
Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ε.Π.Λ.Σ. ΘΡΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ.
Την 04-11-2019 μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Λ.Σ. Θράκης καθώς και τοπικοί αντιπρόσωποι της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ., πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμωνα στα πλαίσια των κοινών προσπαθειών για εξεύρεση λύσης στο κτηριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Λιμενικό Φυλάκιο Μαρώνειας. Ο Σεβασμιότατος δεσμεύθηκε για την παραχώρηση χώρου της Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής, πλησίον του λιμένα Μαρωνείας, ώστε να πραγματοποιεί η μεταστέγασή του. Παράλληλα συζητήθηκε η αναγκαιότητα της αναβάθμισης του σε Λιμενικό Τμήμα.
Ευχαριστούμε τον Σεβασμιότατο για την ιδιαιτέρως θερμή υποδοχή που επεφύλαξε στα μέλη της Ένωσής μας.
Το Δ.Σ.
Με τη «σφραγίδα» Δημαρχόπουλου Αντικατάσταση 7.000 παλιών φωτιστικών με τα νέα τύπου LED φωτιστικά σώματα
Ενα από τα μεγαλύτερα έργα του Δήμου Ξάνθης, με τη «σφραγίδα» Δημαρχόπουλου, έχει ξεκινήσει. Πρόκειται για την αντικατάσταση 7.000 παλιών φωτιστικών με τα νέα τύπου LED. Για το έργο αυτό, ο πρώην δήμαρχος Ξάνθης, Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, δήλωσε:
«Ξεκίνησε προχθές, από την «Λεωφόρου Στρατού», η αντικατάσταση περισσότερων από 7.000 παλιών φωτιστικών με τα νέα τύπου LED φωτιστικά σώματα, στο Δήμο Ξάνθης.
Είναι ένα από τα μεγαλύτερα έργα που γίνεται στον Δήμο μας, για το οποίο απαιτήθηκαν δύο ολόκληρα χρόνια για την εκπόνηση μελετών και την παροχή εγκρίσεων, αλλά τα καταφέραμε.
Το συγκεκριμένο έργο αφορά το σύνολο του Δήμου Ξάνθης, την πόλη αλλά και όλους τους οικισμούς, οι οποίοι πλέον εξασφαλίζουν περισσότερο και καλύτερο δημόσιο φωτισμό. Θα φωτιστούν όλες οι γειτονιές και παρέχεται επιπλέον μηδενική απώλεια καμένων λαμπτήρων για δέκα ολόκληρα χρόνια.
Κι όλα αυτά, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τον πολίτη, αλλά επιπλέον μειώνονται στο μισό και τα δημοτικά τέλη, λόγω εξοικονόμησης κατά 70% της κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος.
Σημειώνω μάλιστα ότι επειδή και αυτό, έχει την σφραγίδα του Δημαρχόπουλου, το είχαν καταψηφίσει και πολεμήσει οι περισσότεροι της σημερινής διοίκησης του Δήμου, αλλά και οι άλλοι…
Έτσι, για την ιστορία…»
Αλέξανδρος Παυλικιάνος

Συνελήφθη 42χρονος Έλληνας στα Νέα Βρασνά Θεσσαλονίκης 
με πάνω από 1 κιλό ακατέργαστης κάνναβης
Συνελήφθη την Τρίτη (5-11-2019) το πρωί, στα Νέα Βρασνά Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 42χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 42χρονο, διότι τον εντόπισαν να κατέχει στην οικία του δύο (2) γυάλινα βάζα και πέντε (5) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 1.180 γραμμαρίων.
Κατασχέθηκε η παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ ΣΑΠΩΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ
Εκπρόσωποι του Συλλόγου μέριμνας ΑμεΑ νοητικής υστέρησης Ν. Ροδόπης με την επωνυμία «Άγιοι Θεόδωροι» επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Μαρωνείας – Σαπών  κ. Ντίνο Χαριτόπουλο  στο Δημαρχείο Σαπών προκειμένου να τον  ενημερώσουν για τις πολλαπλές υπηρεσίες και τις δράσεις του συλλόγου.
Η συνάντηση έγινε σ’ ένα πολύ καλό κλίμα και συζητήθηκαν θέματα με τα οποία ασχολείται ο σύλλογος ενώ αναζητείται τρόπος συνεργασίας με τον Δήμο Μαρωνείας Σαπών  για να ωφεληθούν παιδιά του Δήμου  που έχουν ανάγκη υποστήριξης.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »