*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Νοεμβρίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! "Φούρναρης" έγινε γνωστός ηθοποιός και μάνατζερ τραγουδιστών!

11 Νοεμβρίου
*Στην Ξάνθη βρίσκεται αυτό τον καιρό ο γνωστός Ξανθιώτης επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων Ηλίας Ταληκριάδης, τον οποίο χθες το πρωί «συνεργάτης» της στήλης τον συνάντησε μαζί με τον δικηγόρο Γιάννη Παπαχριστόπουλο!
-Μήπως ετοιμάζει κάτι καινούριο στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης στην Ξάνθη;;;
-Πάντως ο Ηλίας, δήλωσε στον συνεργάτη μου ότι το όλο το καλοκαίρι που βρίσκονταν στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, έβλεπε στην τηλεόραση την εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Πάνου Παπαδόπουλου απο το Νext tv που φαίνεται "καμπάνα" στη Χαλκιδική!
……
*Στην βραδιά «Ladies Night» του Ελληνάδικου ΚΥΤΤΑΡΟ, έπαιξε μουσική ο Ξανθιώτης DJ Τόρης Παπαδήμας και όπως συνηθίζει πάντα έκανε και ζωντανή μετάδοση βιντεάκι με την… «αφεντιά» του στο Facebook!
-Σήμερα το βράδυ ο Τόρης θα παίξει Ελληνική μουσική και στην βραδιά «καψούρας» του Ελληνάδικου, όπως κάθε Τρίτη και θα περιμένουμε όσοι δεν πάμε, να τον απολαύσουμε και από το Facebook!
……
*Την Κυριακή το βράδυ όμως, ο άλλος δημοφιλής DJ Κώστας Σπυριάδης, ο οποίος είχε ρεπό από το ΚΥΤΤΑΡΟ, πήγε στο Ελληνάδικο αυτή τη φορά ως… «πελάτης» για να απολαύσει το ποτό του μαζί με τον κολλητό του, μουσικό, Ανέστη Μελισσόπουλο, ακούγοντας παράλληλα τα «καψουροτράγουδα» του Τόρη!
……
*Συνεχίζω με το κουίζ της ημέρας!...
-Ποιος γνωστός νεαρός «μάνατζερ» καλλιτεχνών και πρώην ραδιοφωνικός παραγωγός αλλά και… ηθοποιός έπιασε πρόσφατα δουλειά σε γνωστό φούρνο της Ξάνθης και ξυπνάει από τις 05:30 τα χαράματα για να πάει να ζυμώσει ψωμιά;;;
-Ο άνθρωπος έχει εμπειρία στην παραγωγή… τροφίμων, αφού στην στρατιωτική θητεία του ήταν μάγειρας!
……
*Αυτή την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου, στο Ισόγειο του Nostos live στην οδό Μελετσίδου στην Παλιά Ξάνθη, έρχεται ένα δυνατό ντουέτο, ο Δημήτρης Λεβάκης και η Νικολέτα Σταυρίδου για να μας χαρίσουν ένα όμορφο acoustic live ακουστικό βράδυ, όπου θα γίνουμε μια παρέα, με έντεχνες - ροκ μουσικές επιλογές…
-Μετά τις 22.00, με είσοδο ελεύθερη...!
……
*Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου και ώρα 20:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Απόλλων στην Ξάνθη, ο Χορευτικός Όμιλος Ξάνθης, διοργανώνει τον ετήσιο χορό του με τίτλο «Στις Κυκλάδες με βιολάκι και με γκάιντα ως τη Θράκη», με τους Νίκο Οικονομίδη, Κυριακή Σπανού και την ορχήστρα τους, τους μουσικούς, Παναγιώτη Βέργο στο σαντούρι και Γιώργο Γαβρά στο λαούτο!
Συμμετέχει και η ορχήστρα «Τα παιδιά της παράδοσης».
-Η Είσοδος κοστίζει 17 ευρώ για ενήλικες και 10 ευρώ για παιδιά έως 12 ετών.
Για κρατήσεις καλέστε στο τηλέφωνο 6972 802121.

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »