*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Νοεμβρίου

Αλάτι & Πιπέρι Σήμερα Παρασκευή 22 Νοεμβρίου το BIG BANG γιορτάζει τα έβδομά του (7!) γενέθλια και σας προσκαλεί στο Κυβερνείο...

21 Νοεμβρίου
Το BIG BANG γιορτάζει τα έβδομά του (7!) γενέθλια 
και σας προσκαλεί στο Κυβερνείο
Σήμερα Παρασκευή 22 Νοεμβρίου το BIG BANG γιορτάζει τα έβδομά του (7!) γενέθλια και σας προσκαλεί στο Κυβερνείο για να τα γιορτάσει παρέα με όλους εσάς.
-Μοναδικές εκπλήξεις και δώρα σας περιμένουν.
2 μεγάλοι τυχεροί θα κερδίσουν ένα 3ημερο ταξίδι στο Μπανσκο της Βουλγαρίας με όλα τα έξοδα πληρωμένα!!!
20 τυχεροί θα κερδίσουν απίθανα δώρα!
-Κάντε τώρα την κράτηση σας με μήνυμα (inbox) στην σελίδα του BIG BANG στο Facebook.

Ημερίδα στην Αλεξανδρούπολη με θέμα τις εξελίξεις στο θεσμό της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης
Η Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Έβρου σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Έβρου και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών θα πραγματοποιήσει εκτενή ενημέρωση για επίκαιρα θέματα που απασχολούν την ασφαλιστική διαμεσολάβηση, τις προοπτικές του κλάδου και τις ευκαιρίες που αφορούν το επάγγελμα, το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019 στην Αλεξανδρούπολη, στο Επιμελητήριο Έβρου (3ος όροφος) ώρα 10:30 π.μ. με θέμα: «Οι εξελίξεις στο θεσμό της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης».
Στην εκδήλωση θα αναλυθούν, μεταξύ άλλων, οι εξελίξεις στη νομοθεσία, οι νέες υποχρεώσεις των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών όπως προκύπτουν από την IDD, οι διαδικασίες οργάνωσης του επαγγέλματος και των ασφαλιστικών γραφείων καθώς και το φορολογικό περιβάλλον και τις υποχρεώσεις που διαμορφώνονται για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση.

Παρουσίαση παραμυθιού στο Μαγικό
Το παραμύθι του Βασίλη Κάργα "Η παράξενη παρέα του Ορφέα" παρουσιάζουν το πρωί (11.30) της Κυριακής 24 Νοεμβρίου στο Μαγικό το Κοινωνικό Κέντρο "Σταύρος Χαλιορής" και το βιβλιοπωλείο "Πυργελή".
Για το παραμύθι θα μιλήσει ο συγγραφέας Δημήτρης Μπουζάρας, η ηθοποιός Μαρία Παπαδοπούλου θα το διαβάσει με διαδραστικό τρόπο και θα ακολουθήσει θεατρικό παιχνίδι με τους ήρωες.

Το Train Your Brain επιστρέφει για δεύτερη φορά στο Xanthi TechLab στη Ξάνθη
Την  Κυριακή 24/11 το Train Your Brain επιστρέφει για δεύτερη φορά στο Xanthi TechLab στη Ξάνθη με δύο επιλογές ωρών για το αυτοτελές τρίωρο εργαστήριο:
Κυριακή 24/11/2019 13:00 - 16:00
Κυριακή 24/11/2019 17:00 - 20:00
Για ηλικίες 14-18 ετών
Τo πρόγραμμα Train Your Brain αποτελεί μια πρωτοβουλία της eduΑCT, που πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Αμερικάνικης Πρεσβείας και αντλεί έμπνευση από ποικίλες πηγές όπως το International Visitor Leadership Program του U.S. Department of State μεταξύ άλλων
Προσφέρει στους συμμετέχοντες, μια εργαλειοθήκη από νοητικές και σωματικές πρακτικές μεθόδους που μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα σε πτυχές της καθημερινότητας αλλά και σε οποιαδήποτε μελλοντική επαγγελματική ενασχόληση (τέχνες, επιστήμες, αθλητισμός κλπ). Οι στόχοι αυτοί επιτυγχάνονται μέσω βιωματικών παιχνιδιών και ομαδικών δραστηριοτήτων.

Το θέατρο Ανατολικά του Νέστου ανεβάζει την πρωτότυπη παράσταση «ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ»
Το θέατρο Ανατολικά του Νέστου ανεβάζει την πρωτότυπη παράσταση ''ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ", σε δραματουργική επεξεργασία Κώστα Λειβαδίτη και σκηνοθεσία Βασίλη Λειβαδίτη. Μία παράσταση άμεση, ανθρώπινη και αληθινή βασισμένη στους μονολόγους ''Αυτός και το παντελόνι του'' του Ι. Καμπανέλλη και ''Το μπουφάν της Χάρλευ'' του Β. Κατσικονούρη.
Συντελεστές παράστασης:
Σκηνοθεσία:Βασίλης Λειβαδίτης
Δραματουργική επεξεργασία:Κώστας Λειβαδίτης
Παίζουν: Κώστας Λειβαδίτης,Ρένα Παπανδρώνου
Θέατρο ''Ανατολικά Του Νέστου'' Βελισσαρίου 26
Σάββατο 23 και Κυριακή 24 Νοεμβρίου στις 21.00
Προπώληση εισιτηρίων στο  Βιβλιοπωλείο Πυργελή
Πληροφορίες στο τηλ: 6948180583

Παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Σκαραγκά «Λαχτάρα που περίσσεψε από χτες», στην Κομοτηνή
Οι Εκδόσεις Κριτική το Δημοκρίτειο Βιβλιοχαρτοπωλείο και το Εργαστήριο Γλωσσολογίας ΤΕΦ - ΔΠΘ "+ΜορΦωΣη" σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Σκαραγκά "Λαχτάρα που περίσσεψε από χτες" στο Δημοκρίτειο Βιβλιοχαρτοπωλείο (Δημοκρίτου 7Α, Κομοτηνή) την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου στις 7.30 μ.μ.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν:
-Ελπίδα Βόγλη (Elpida Vogli), αναπληρώτρια καθηγήτρια Νεότερης & Σύγχρονης Ελληνικής Ιστορίας, Δημοκρίτειο Παν. Θράκης
-Σοφία Βούλγαρη, επίκουρη καθηγήτρια Νεοελληνικής Φιλολογίας, Δημοκρίτειο Παν. Θράκης
-Γιάννης Σκαραγκάς (Gianni Skaragas), συγγραφέας του βιβλίου
Την εκδήλωση θα συντονίσει η φιλόλογος και επιμελήτρια εκδόσεων Τζένη Κατσαρή-Βαφειάδη (Jenny Katsari)
Είσοδος ελεύθερη

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »