*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Νοεμβρίου

Την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου στο ΙΘΤΠ η 6η Επιστημονική Συνάντηση

14 Νοεμβρίου
Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΕΙΒΑΔΙΤΗΣ ΣΤΟ «ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΤΟΥ» 
ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΜΠΑΝΕΛΛΗ
Το θέατρο Ανατολικά του Νέστου ανεβάζει την πρωτότυπη παράσταση ''ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ", σε δραματουργική επεξεργασία Κώστα Λειβαδίτη και σκηνοθεσία Βασίλη Λειβαδίτη. Μία παράσταση άμεση, ανθρώπινη και αληθινή βασισμένη στους μονολόγους ''Αυτός και το παντελόνι του'' του Ι. Καμπανέλλη και ''Το μπουφάν της Χάρλευ'' του Β. Κατσικονούρη.
Σκηνοθεσία:Βασίλης Λειβαδίτης. Δραματουργική επεξεργασία: Κώστας Λειβαδίτης.
Παίζουν: Κώστας Λειβαδίτης, Ρένα Παπανδρώνου
Θέατρο ''Ανατολικά Του Νέστου'' Βελισσαρίου 26
Σάββατο 16, Κυριακή 17 Νοεμβρίου στις 21.00, Σάββατο 23 και Κυριακή 24 Νοεμβρίου στις 21.00.
Προπώληση εισιτηρίων στο Βιβλιοπωλείο Πυργελή
Πληροφορίες στο τηλ: 6948180583.
Την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου στο ΙΘΤΠ η 6η Επιστημονική Συνάντηση
Το Εργαστήριο Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Ερευνών του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του Δημοκριτείου Πανεπιστήμιου Θράκης (ΔΠΘ), η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ξάνθης, το Πολιτιστικό Αναπτυξιακό Κέντρο Θράκης (ΠΑΚΕΘΡΑ) και το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης (ΙΘΤΠ) σε συνεργασία συνεχίζουν τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις μέσα στο 2019 με τον γενικό τίτλο: «Ξάνθη, από την Προϊστορία στο Σήμερα»
Εκδήλωση 6η: «Μεταβυζαντινά και Νεότερα Μνημεία – Σύγχρονη Εποχή»
Ημερομηνία: Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019, ώρα: 19:30.
Τόπος: Αίθουσα εκδηλώσεων «Βιργινία Τσουδερού»/καπναποθήκη «Π»

Η Ένωση Κυριών Δράμας- Σ.Α.Φ. συμμετέχει στα βραβεία “Bravo Sustainability Dialogue & Awards 2019” με το Κοινωνικό Φροντιστήριο
Η Ένωση Κυριών Δράμας- Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας συμμετέχει για δεύτερη χρονιά στο διαγωνισμό βραβείων “Bravo Sustainability Dialogue & Awards”, αυτήν τη φορά με την Πρωτοβουλία «Κοινωνικό Φροντιστήριο».
Ο Θεσμός BRAVO αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους θεσμούς που στόχο έχει την ενημέρωση, αφύπνιση και ενεργοποίηση της Ελληνικής Κοινωνίας για τα θέματα της Βιώσιμης Ανάπτυξης και της δημιουργίας μιας Βιώσιμης Οικονομίας & Κοινωνίας, με βάση τις πρωτοβουλίες που αναπτύσσονται στη χώρα μας από Φορείς- Επιχειρήσεις - Οργανισμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Κοινωνίας Πολιτών. Το Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ένωσης Κυριών Δράμας- Σ.Α.Φ. λειτουργεί φέτος για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά.
Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται με ανοιχτή ψηφοφορία κοινού στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα του BRAVO και θα τρέχει μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου.
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΥΡΙΩΝ ΔΡΑΜΑΣ-Σ.Α.Φ.
Πρόσκληση συμμετοχής στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις 
του Δήμου Αλεξανδρούπολης
Οι ετοιμασίες για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του διευρυμένου Δήμου Αλεξανδρούπολης έχουν ήδη ξεκινήσει.
Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης καλεί Πολιτιστικούς και Αθλητικούς Συλλόγους, Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, Μουσεία, Μουσικά Σχήματα, Σχολές Χορού, Θεατρικές ομάδες, επιχειρηματίες αλλά και οποιονδήποτε άλλο επιθυμεί να βιώσει τη μαγευτική εμπειρία της συμμετοχής σε ένα Χριστουγεννιάτικο Πάρκο δημιουργίας, προσφοράς, αγάπης και χαράς να δηλώσουν συμμετοχή και την πρότασή τους μέχρι και τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019 στο email: christmas.alexandroupolis@gmail.com
Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης μας περιμένει όλους, για να κάνουμε αυτά τα Χριστούγεννα ακόμη πιο παραμυθένια, ακόμη πιο λαμπερά και φωτεινά για όλα τα παιδιά του κόσμου!

ΑΝΩ ΚΑΤΩ Live @ Luv' Club στην Ορεστιάδα
Οι ΑΝΩ ΚΑΤΩ συνεχίζουν με επιτυχία τις ζωντανές τους εμφανίσεις τόσο σε νυχτερινά μαγαζιά, όσο και στο X Factor και την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου θα βρίσκονται για μια μοναδική βραδιά διασκέδασης στο Luv' Club στην Ορεστιάδα (Πανταζίδου 111, 1st floor).
Το λαϊκό συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη έχει ανεβάσει ψηλά τον πήχη και σε κάθε του εμφάνιση επικρατεί το αδιαχώρητο. Οι ΑΝΩ ΚΑΤΩ έχουν ήδη εμφανιστεί σε αρκετά μέρη της Ελλάδας, ενώ η συνέχεια αναμένεται εντυπωσιακή και εκρηκτική. Η τελευταία τους μεγάλη επιτυχία «Απόψε θα χωρίσουμε», έχει ήδη ξεχωρίσει και ακούγεται δυνατά, γιατί οι ΑΝΩ ΚΑΤΩ ήρθαν για να μείνουν και το σίγουρο είναι ότι στο μέλλον θα μας απασχολήσουν αρκετά.
Παρασκευή 15 Νοεμβρίου, οι ΑΝΩ ΚΑΤΩ ζωντανά στο Luv' Club στην Ορεστιάδα με ένα άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα, γεμάτο μουσικές εκπλήξεις, που θα φέρει τα “πάνω κάτω” στη νυχτερινή ζωή της πόλης!
«Το Νησί των Συναισθημάτων» από την ομάδα 
Hippo Theatre Group στην Ορεστιάδα
Η διεθνής ομάδα Hippo παρουσιάζει για τρίτη χρονιά τη διαδραστική παράσταση με τίτλο «Το Νησί των Συναισθημάτων», βασισμένη σε μια ιστορία του Χορχέ Μπουκάι. Κεντρικό θέμα του προγράμματος είναι η συναισθηματική νοημοσύνη. Η παράσταση είναι βασισμένη σε τεχνικές του σωματικού θεάτρου με έμφαση στην εκφραστικότητα, την κίνηση, το χορό και το τραγούδι και είναι διαδραστική.
Τα παιδιά συμμετέχουν σε αυτήν σε συγκεκριμένα σημεία της δράσης μέσα από θεατρικά παιχνίδια και τεχνικές του Εκπαιδευτικού Δράματος, επηρεάζουν την εξέλιξή της ιστορίας, μπαίνουν βαθιά στο θεματικό κέντρο της, αλληλεπιδρώντας, ασκώντας την κριτική τους σκέψη και συμμετέχοντας ενεργητικά.
Την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου, στις 18:00 στο Μπεντρεντίν στην Ορεστιάδα (Πεζόδρομος Σεύθη Α').
Είσοδος ελεύθερη.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »