*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Οκτωβρίου

Αλάτι & Πιπέρι Ευχαριστήριο του Συλλόγου Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η Αγάπη»

09 Οκτωβρίου
Stefi Acoustic Live σήμερα Πέμπτη 10 Οκτωβρίου στο Nostos Bar στην Ξάνθη!
Η Stefi παρέα με την κιθάρα της, έρχεται και πάλι στο Ισόγειο του Nostos Bar σήμερα Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, για μια ζεστή παρεϊστικη βραδιά, με το ρεπερτόριο της να είναι γεμάτο από αγαπημένα all time, rock, pop & alternative covers…!
Έναρξη 22.00, είσοδος ελεύθερη

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η Αγάπη»
Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η Αγάπη» και η Φιλανθρωπική του Επιτροπή «Γυναίκες της Αγάπης» θεωρούν υποχρέωση τους να ευχαριστήσουν από καρδιάς τους:
α) Ίδρυμα Μποδοσάκη και
β) The Coca – Cola Company
Για την διάθεση τροφίμων ύψους 1.935,47€ στα πλαίσια του προγράμματος “Coca-Cola & Akis Food Tour Festival”.
Τα τρόφιμα διανεμήθηκαν σε 40 οικογένειες (164 συνολικά άτομα), πασχόντων συνανθρώπων του Νομού μας με πολλά παιδιά, μοναχικά άτομα και υπερήλικα ζευγάρια, προσφέροντας μικρόχρονη ανακούφιση στο βραχνά της ανέχειας και της φτώχειας.
Για Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν.Ξάνθης «Η Αγάπη» και
την Φιλανθρωπική Επιτροπή «Γυναίκες της Αγάπης»
Ο Πρόεδρος
Ιωάννης Παπαχρόνης
Η Προεδρεύουσα
Σταυρούλα Αντωνιάδου
Τα Μέλη

Στην Αλεξανδρούπολη η πανελλήνια πρεμιέρα της κινηματογραφικής ταινίας «Κλαδί στη φωτιά»
Η OPTRON Films σε συνεργασία με το πολιτιστικό σωματείο «ΕΚ ΚΙΝΗΣΗ» σας προσκαλεί το Σάββατο 12 Οκτωβρίου και ώρα 8:00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης (δίπλα στον Άγιο Νικόλαο) στην πρεμιέρα της κινηματογραφικής ταινίας «Κλαδί στη φωτιά».
Η ταινία γυρισμένη εξ ολοκλήρου στην περιοχή μας, και με την συμμετοχή αγαπητών συμπολιτών μας, αποτελεί την πρώτη ολοκληρωμένη κινηματογραφική δουλειά του Κώστα Μουρατίδη και της Γενοβέφας Κτενίδου.
Μια ταινία προσεγμένη, καλογυρισμένη, με εμφανή ποιότητα και με πολλαπλά μηνύματα, η οποία σέβεται τον θεατή από την αρχή μέχρι το τέλος.

Ξεκίνησαν οι συναντήσεις της Φωτογραφικής Ομάδας Κομοτηνής
Από την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου ξεκίνησαν οι συναντήσεις της Φωτογραφικής Ομάδας Κομοτηνής. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη στο Ξενοδοχείο Ανατόλια σε δύο τμήματα. Από τις 19:00 μέχρι τις 20:15 θα πραγματοποιείται το μάθημα των Τεχνικών και από τις 20:30 μέχρι τις 22:00 θα πραγματοποιείται το μάθημα των καλλιτεχνικών.
Σκοπός της ομάδας είναι να αποτελέσει έναν πυρήνα μέσα στον οποίο το κοινό της πόλης μπορεί να έρθει πιο κοντά στον κόσμο της φωτογραφίας και της τέχνης γενικότερα, μέσω της γνώσης αλλά και της δημιουργικής διαδικασίας.

Αγιασμός στον πολιτιστικό σύλλογο γυναικών Προσκυνητών
Αγιασμός για τη νέα σεζόν των χορευτικών τμημάτων του πολιτιστικού συλλόγου γυναικών Προσκυνητών τελέστηκε το απόγευμα της Κυριακής 7 Οκτωβρίου στο χώρο του πρώην δημοτικού σχολείου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών Ντίνος Χαριτόπουλος, ο αντιδήμαρχος Χαράλαμπος Καρύδης καθώς και η πρόεδρος του συλλόγου «Δύναμη Ψυχής» Ροδούλα Κοκκινάκη. Από νωρίς οι κυρίες του συλλόγου ετοίμασαν έναν ωραίο μπουφέ για την εκδήλωση. Τον αγιασμό γνωστοποίησε ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Προσκυνητών Πάνος Παρασκελίδης.

Συγκέντρωση σχολικών ειδών στην Ξυλαγανή
Ο Δήμος Μαρώνειας – Σαπών, με Φορέα Υλοποίησης το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» Δημοτικής Ενότητας Μαρώνειας, και σε συνεργασία με πολιτιστικούς συλλόγους και άλλους φορείς, ανακοινώνει την συγκέντρωση σχολικών ειδών, για τις ανάγκες μαθητών του Δήμου μας, των οποίων οι οικογένειες είναι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση.
Θα συγκεντρωθούν σχολικά είδη όπως: σχολικές τσάντες, κασετίνες, τετράδια, μολύβια, στυλό, γόμες, ξύστρες, μαρκαδόρους κ.ά. σε καλή κατάσταση.
Παρακαλούνται, όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν, να απευθύνονται στον 1ο όροφο του πρώην Δημαρχείου του Δήμου Μαρώνειας στην Ξυλαγανή, στο γραφείο του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», από την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου έως την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, ώρες 08:30-13:30. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2533350026.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »