*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Οκτωβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Η ΕΥΠ, το ΥΠΕΞ, το γραφείο πολιτικών υποθέσεων. ο Τσέπελης και το....αναγκαίον κακό!

19 Οκτωβρίου
Από την ώρα που ως απόφοιτος δημοτικού σημαιοφόρος στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο δεν θα μπορούσα να γίνω ποτέ στη ζωή μου… τουλάχιστο το χάρηκα ως Δήμαρχος… Iskece!
……………………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
«Η  ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ  και ο επικεφαλής της Πασχάλης  Λύρατζης  ζητούν από τον Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη  και τον αντιδήμαρχό του, Μανώλη Φανουράκη να ζητήσουν μια δημόσια συγνώμη, για τις συμπεριφορές τους που θίγουν χιλιάδες συμπολίτες μας  και ιδιαίτερα τους Πόντιους, τους Μικρασιάτες, τους Αρμένιους, τους θρακιώτες, τους Εβρίτες, τους Κύπριους».
(Από την ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης Λύρατζη κατά Τσέπελη-Φανουράκη)
-Θόδωρε Ρωμανίδη μη σκιάζεσαι… Κάνε μια αίτηση επιχορήγησης από το Δήμο Τσέπελη… κι είσαι μια χαρά! God Forgives I Dont.
……………………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
«Δεν μπορεί ο πρώτος πολίτης της Ξάνθης και τέσσερεις Αντιδήμαρχοί του, να νομιμοποιείτε με την παρουσία σας δομές, που δρουν παράλληλα στο ελληνικό κράτος. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο από μέρος σας ως θεσμικού και αυτοδιοικητικού παράγοντα».
(Από την ανακοίνωση του πρώην Δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπολου κατά Τσέπελη - Φανουράκη)
-Να συμφωνήσω ότι δεν είναι η… πρώτη φορά, αλλά γιατί τόσο εσύ όσο και οι άλλοι επικεφαλής όταν εμείς τα καταγγέλλαμε συνεχώς… σφυρίζατε αδιάφορα;

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Προς τους Εισαγγελείς. Μετά την ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ του ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ «Ψευτομουφτή» Ξάνθης από τον Δήμαρχο Τσέπελη και τον αυτού υπερΔήμαρχό του Μανώλη Φανουράκη –καραμπινάτη παράβαση καθήκοντος η παρουσία τους σε εκδήλωση ΤΟΥΡΚΟφρόνων παρουσία και του Τούρκου…!
-Τολμήστε να με ταλαιπωρείτε και να με ξαναβάλετε μάρτυρα ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ κατά των «Ψευτομουφτήδων» στις δίκες τους για αντιποίηση αρχής, ή γιατί λέγανε… ΜΠΡΑΒΟ στον Χίτλερ που έκανε… σαπούνι τους Εβραίους! Στη Λάρισα, στη Θεσσαλονίκη και στο Αγρίνιο…
……
*Τυχαία η «σιωπή» του πρώην υποψήφιου βουλευτή του ΕΠΑΜ και νυν Προέδρου της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη για την παρουσία του Τσέπελη και του Φανουράκη στην εκδήλωση των ΤΟΥΡΚΟφρόνων παρουσία του ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ.Μετέ, του τουρκικού κόμματος DEB και των εκπροσώπων του επίσης παράνομου Συλλόγου ΤΟΥΡΚΩΝ Επιστημόνων; Δεν νομίζω…
……
*Εγώ ωστόσο σας τάλεγα από την αρχή.
-Με Τσέπελη υπό την «κηδεμονία» του Ψευτομουφτή και του DEB και Φανουράκη επί των  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ… ο Ιπποκράτης Καμαρίδης είναι αυτό που έλεγε και ο Πάνος Καμμένος στο διαφημιστικό του!
-Το…αναγκαίο κακό για το Δήμο Ξάνθης! Εκεί πάει η κατάσταση…
(σ.σ. Και ειδικά αν ΕΥΠ και υπηρεσίες αρχίζουν και την «ψάχνουν» τη δουλειά γιατί για να ‘χουν τέτοια εξάρτηση από το Τουρκικό προξενείο, το DEB και τον Μετέ οι κύριοι αυτοί, κάτι υπάρχει που δεν το ξέρουμε…)
……
*Και το ερώτημα. Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο Στρατηγός του Δ’ Σώματος πώς να αισθάνονται ΤΩΡΑ…; Που μες το χαμόγελο ήταν όταν πήγαινε κοντά τους ο Τσέπελης και τους παρακαλούσε για μια φωτογραφία;
(σ.σ. Και η ηγεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης βεβαίως…).
……
*Ηθικόν δίδαγμα. ΕΥΠ διαθέτει το κράτος μας κύριε Πρωθυπουργέ… Κυβέρνηση είστε εδώ και 4 μήνες… ΥΠΕΞ και Γραφείο Πολιτικών υποθέσεων με διπλωμάτες καριέρας επίσης διαθέτετε..!
-Πως του δώσατε και την… Ελληνική σημαία Στρατηγέ μου και Μητροπολίτη μου; Σας το ρωτάει σύσσωμη η δημοτική παράταξη του Γιάννη Παπαχρόνη, σας το ρωτάνε όλοι οι Θρακιώτες!
……
*Κι ένα τελευταίο. Προς την Οικονομική Υπηρεσία Δήμου Ξάνθης.
Κυριάκο Πεπονίδη, προφορικές ή… γραπτές είναι οι εντολές Τσέπελη - Φανουράκη για τις… «εντολές» που στέλνεις μόνο στα προνομιούχα έντυπά  τους;
-Και το «εμπάργκο» κατά του «Μαχητή»;
-Γιατί αν είναι  ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ… τότε έτσι απλά ας… πρόσεχες! Γιατί ο Δήμος Ξάνθης δεν είναι μαγαζί κανενός! Ούτε «Πρώτο Σκαλί», ούτε «τζοκεράδικο»…! Αυτά για σήμερα.

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κ. Σκρέκας Κυριακή 3 Νοεμβρίου  στη Γιορτή Τσίπουρου στον Ίασμο!
Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ.Κωνσταντίνος Σκρέκας θα παρευρεθεί στον Ίασμο την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στα πλαίσια της 3ης Γιορτής Τσίπουρου στις 11:00 στο νέο Δημοτικό σχολείο Ιάσμου.
Θα συμμετέχει στην ημερίδα με θέμα "Στήριξη της Αμπελοκαλλιέργειας στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη" και στο τέλος θα συνομιλήσει με το κοινό.
Στη συνέχεια θα επισκεφθεί τον κύριο χώρο της γιορτής , όπου θα συναντήσει  παραγωγούς του πρωτογενούς τομέα, οι οποίοι  θα συμμετέχουν στην υπαίθρια αγορά  και θα δεξιωθεί από τον Σύλλογο.
Αναλυτικά η ημερίδα στο πρόγραμμα που θα σας αποσταλεί.
Με τιμή
Το ΔΣ του συλλόγου.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »