*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Οκτωβρίου

Η ηγεσία της αστυνομίας στον.."ηγέτη" Δήμαρχο Τσέπελη, το βίντεο του Κράλλη και το...οικογενειακό τζιπ

09 Οκτωβρίου
Δηλαδή ο Δήμαρχος Τσέπελης αντί να πάει ο ίδιος στην αστυνομική διεύθυνση Ξάνθης, τι ήθελε να δείξει… φέρνοντας την… ηγεσία της αστυνομίας Ξάνθης στο γραφείο του; Οτι έγινε και… ηγέτης;
……………………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Απίστευτο και όμως αληθινό… Έκαναν ανώνυμη καταγγελία για παράνομες εργασίες στο Αμοιρίδειο, για να εμποδίσουν το στήσιμο της εξέδρας για τη συναυλία Σπανουδάκη
(Ο Σταύρος Βλαχόπουλος στη Voice of fanoyrakis)
Ε, όχι και ΑΝΩΝΥΜΗ… ΕΠΩΝΥΜΗ καταγεγλία με όνομα και τηλέφωνο. Στο δρόμο που χάραξε… ο γιατρός στο Κέντρο Πολιτισμό για το στήσιμο των εξεδρών!
……………………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Με την ηγεσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, συναντήθηκε  την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019, ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μανώλης Τσέπελης. Στην συνάντηση παρευρέθησαν επίσης, ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Ζερενίδης, καθώς επίσης και αρμόδια υπηρεσιακά στελέχη  του Δήμου Ξάνθης.
(Από το δελτίο τύπου του Δήμου Τσέπελη)
-Για να δω κύριοι αστυνομικοί ηγέτες, αν ο συγκεκριμένος κύριος συνεχίσει να παρανομεί… ποια θα είναι η αντίδρασή σας;

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Μόνο… 1.500 ευρώ στοίχησε στο Δήμο Ξάνθης το βίντεο του Κράλλη με τις… χειραψίες του  Τσέπελη που προβλήθηκε στην συναυλία του Σπανουδάκη!
(σ.σ. Ο Σάββας Μελισσόπουλος πάντως τον πλήρωνε τα μισά… και χωρίς να κάνει χειραψίες).
……
*Προς προϊσταμένη κυρία Σπανού Οικονομική Υπηρεσία Δήμου Ξάνθης.
Την… απευθείας ανάθεση για τα πανό του Δήμου Ξάνθης, ακόμη δεν την είδα στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ…
-Μολονότι η δουλειά όχι μόνο δόθηκε στον εκλεκτό του κυρίου Φανουράκη… αλλά και τα πανό αφού τοποθετήθηκαν… από σήμερα αποσύρονται κιόλας!
……
*Δηλαδή κυρία Σπανού, πρώτα «κλείνουν» οι «δουλειές» από τον αντ’ αυτού αντιδημάρχου,  υλοποιούνται και… ΜΕΤΑ βγαίνουν οι απευθείας αναθέσεις με υπογραφή του Εμμανουήλ Φανουράκης, για να πληρωθούν από το ταμείο;
Ειλικρινώς νοιώθω… μπερδεμένος!!
(σ.σ. Αν συνέβαιναν φυσικά αυτά επί Δημαρχόπουλου, τώρα θα κράζανε και οι…πέτρες, χώρια ότι η δημοτική παράταξη της Χαριτωνίδου κάθε μέρα καταγγελίες θα έβγαζε… Λέω!) .
*Εντελώς τυχαία και την ώρα που πήγαινα να πάρω το αυτοκίνητό μου, έμεινα κάγκελο όταν είδα από το πάρκινγκ του Δημαρχείου Ξάνθης να φεύγει υπερήφανος ο Δήμαρχος Τσέπελης, οδηγώντας το πολυτελές τζιπ του Δήμου, με συνοδηγό την…σύζυγό του!
-Τολμώ να ρωτήσω…
-Τελικώς το τζιπ του Δήμου έγινε ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ… τζιπ του κυρίου Τσέπελη; Κύριοι της Αποκεντρωμένης και κυρία Κατερίνα Μανά;
…..
*Ποιος ακολουθούσε από πίσω με τη μηχανή του, φορώντας ωστόσο…κράνος; Μα ο… Φανουράκης! Και από πιο πίσω η κυρία Κατερίνα  Μανά με το δικός της αυτοκίνητο κ!!!
(σ.σ. Τον Σιαμπάν Μπαντάκ με τον Ζερενίδη και τον Σουά δεν είδα όμως πουθενά κι αυτό μου προκάλεσε πολλές ανησυχίες…)
.....
*5.000 ευρώ για πανό; Και τελικά πως γίνεται να δίνει τις καλύτερες τιμές ο Τσακίρης κύριε  Φανουράκη κι εσείς να την δίνετε την δουλειά αλλού; (σ.σ. Και  για να δούμε...Θα πάρουν θέση για τη συγκεκριμένη καταγγελία οι Πασχάλης Λύρατζης και Γιάννης  Παπαχρόνης; 'Η θα το κάνουν "γαργάρα" το θέμα;)
Ο Δήμαρχος Τσέπελης, η ηγεσία της Αστυνομίας και η…απρόσκοπτη κυκλοφορία των πεζών από τα πεζοδρόμια!
Σε μια ακόμη προσπάθεια …ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ο επί σειρά ετών προκλητικά «παράνομος» Δήμαρχος Τσέπελης, σύμφωνα με το δελτίο τύπου που μας έστειλε…είχε, συνάντηση με την…ηγεσία της Αστυνομίας Ξάνθης! (σ.σ. Επίδειξη δύναμης θέλει να κάνει βέβαια και όλοι το καταλάβαμε…)
Σύμφωνα μάλιστα με το ίδιο δελτίο τύπου του κυρίου Τσέπελη, «Τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης εκπροσώπησε ο Αστυνομικός Διευθυντής Χρήστος Σταμπουλής, συνοδευόμενος από τον Αστυνομικό Διευθυντή  Πασχάλη Γιώρη , τον Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Ξάνθης Α/Α΄ Ιωάννη Πούλιο και τον Υπασπιστή της διευθύνσεως, Υπαστυνόμο Α΄ Σταύρο Σακελλαρίδη».
-Άπαντες δηλαδή πήγαν στο γραφείο του Δημάρχου κ.Τσέπελη, αντί να τους επισκεφθεί αυτός!
Όπως διαβάζω μάλιστα στο δελτίο τύπου, μεταξύ των θεμάτων που συζήτησαν, ήταν και αυτό που είχε ως  επίκεντρο την εξασφάλιση της απρόσκοπτης κίνησης των πεζών σε πεζοδρόμια και πεζόδρομους..»
-Να την πω την…κακία μου; Ότι εντελώς τυχαία είδα το πολυτελές τζιπ του κυρίου Τσέπελη να έχει καβαλήσει…πεζοδρόμιο σε σημείο που να μην μπορούν να περάσουν από εκεί οι…πεζοί!
 (σ.σ. Κύριε Γιάννη Πούλιο αν θέλετε να σας στείλω την φωτογραφία, για να…θαυμάσετε και το παρκάρισμα του τζιπ του Δημάρχου!!! Ενδιαφέρεστε;)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »