*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Οκτωβρίου

ΛΕΥΚΙΠΟΣ ΞΑΝΘΗΣ: Με ηγέτη τον Νικολόπουλο, νίκησε τον Μαντουλίδη με 90-70 Δύο στα δύο! (αποκλειστικές φώτο)

20 Οκτωβρίου


*Παρά το μεγάλο παιχνίδι της Ξάνθης με τον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης, πολύς κόσμος βρέθηκε στις 6 το βράδυ στο Φ. Αμοιρίδη για το παιχνίδι του Λεύκιππου





*Καραμανώλης (προπονητής Μαντουλίδη): «Συγχαρητήρια στον Λεύκιππο Ξάνθης που διαθέτει ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ και είναι ικανός για μεγάλα πράγματα.
Δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια για τον Λεύκιππο Ξάνθης κέρδισε το βράδυ της Κυριακής στο «Φίλιππος Αμοιρίδης» τον Μαντουλίδη με τελικό σκορ 90-70 και ηγέτη τον Νικολόπουλο.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με  τις δυο ομάδες να προσφέρουν καλό θέαμα και να εμφανίζονται ισοδύναμες, αλλά μετά το δεύτερο ημίχρονο η άνοδος και εμπειρία του Βοϊτόπουλου και του Νικολόπουλο έκαναν την διαφορά και έδωσαν την άνετη νίκη στην ομάδα του Ματθαίου Σαββίδη. 
Το παιχνίδι παρακολούθησε αρκετός κόσμος, αν λάβει κανείς υπόψη οτι την ίδια ώρα στα Πηγάδια η Ξάνθης αντιμετώπιζε τον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης. 
Τα δεκάλεπτα: 24-24, 45-40, 62-54, 90-70.
Διαιτητές: Λυγούρας-Κουφούδης
Λεύκιππος : (Βαχαρίδης-Μαγιάννης) Στύλας 5 (1), Νταβουλτζόπουλος 3, Ιορδάνογλου 11 (1), Στεργίου, Ιωαννίδης, Ζαμπάκης 8 (1), Βοϊβατόπουλος 18, Νικολόπουλος 22 (3), Μακαρατζής 2, Γρούδος 10, Παλλάκης 6, Χρήστου 5 (1).
ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Η συνέντευξη τύπου των Καραμανώλη-Βαχαρίδη!
Όλα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη τύπου των δύο προπονητών μετά την λήξη του αγώνα που βρήκε νικητή τον Λεύκιππο επί του Μαντουλίδη με 90-70 από τους δυο προπονητές της ομάδας.
Καραμανώλης (προπονητής Μαντουλίδη): «Συγχαρητήρια στον Λεύκιππο Ξάνθης που διαθέτει ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ και είναι ικανός για μεγάλα πράγματα. Εμείς είμαστε μια νέα ομάδα, βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή της προσπάθειάς μας και θέλουμε να βελτιωθούμε παιχνίδι με παιχνίδι. Χάσαμε βασικούς παίκτες του περσινού μας ρόστερ, κάνουμε αγώνα να δημιουργήσουμε το παιχνίδι μας, είμαστε άπειροι, μαθαίνουμε μέσα από τα λάθη μας και μέσα από τις προπονήσεις κοιτάζουμε να φτιάξουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο».
Βαχαρίδης (προπονητής Λεύκιππου): «Συγχαρητήρια στον Μαντουλίδη και αυτό δεν είναι φιλοφρόνηση αλλά η αλήθεια. Μας έβαλε δύσκολα και μας ανάγκασε να δείξουμε κάποιες αδυναμίες. Εύχομαι στον κόουτς Καραμανώλη καλή συνέχεια και ό,τι καλύτερο. Είδα πολλή κινητικότητα σήμερα στο γήπεδο και αυτό είναι ευχάριστο. Ευχαριστούμε τους Ξανθιώτες που ήρθαν στο «Φίλιππος Αμοιρίδης» την ίδια ώρα μάλιστα που έπαιζε και ο ΑΟΞ. Είμαστε μια καινούρια ομάδα, επαναπατρίσαμε Ξανθιώτες αθλητές, έχουμε στόχους υψηλούς και φιλοδοξίες. Χρειαζόμαστε χρόνο και υπομονή και ταυτόχρονα χρειαζόμαστε και τα αποτελέσματα. Πρέπει να τα συνδυάσουμε όλα αυτά. Στο δεύτερο μέρος σφίξαμε την άμυνα, βγάλαμε ποιότητα στην επίθεση και είμαστε χαρούμενοι που πετύχαμε μια καλή νίκη στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας»!
ΕΧΑΣΕ Η ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΕΦΥΡΟ
Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η ΑΣΠΙΔΑ Ξάνθης αν και καλύτερη, έχασε στη παράταση από την ομάδα του Ζέφυρου με 66-63
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ
Ζέφυρος 02 – Ασπίδα Ξάνθης 12-16 (1ο δεκάλεπτο), 26-29 (ημίχρονο), 44-45 (3o δεκάλεπτο), 55-55 (κανονική διάρκεια), 66-63 (παράταση, ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ)

 












Share this

Related Posts

Previous
Next Post »