*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Σεπτεμβρίου

ΒΟΛΙΔΕΣ "Μεγαλεία" Λεβέντ στο Δημαρχείο....

04 Σεπτεμβρίου
ΛΕΒΕΝΤ, ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΚΙ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ  ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗ ΞΑΝΘΗΣ κ.ΜΕΤΕ ΝΑ ΤΟ… ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ;
Ποιος Τσέπελης και ποιος  Φανουράκης μου λέτε. Εσείς να δείτε μπαίνοντας στο Δημαρχείο του Τσέπελη και στο πρώην γραφείο του Κυριάκου Παπαδόπουλου να είναι να μεν η «έδρα» του Σουά αλλά στην ουσία να κάνει κουμάντο και να εμφανίζεται ως ο μεγάλος ηγέτης που όλα τα λύνει και τα προλαβαίνει ο γνωστός… Λεβέντ των Κιμμερίων!
Ο ίδιος δηλαδή ο Λεβέντ που θα έδερνε τον Μαρίνο Σδρέβανο γιατί είχε το θράσος να ζητάει από τον ξάδερφό του από τα Κιμμέρια να πληρώσει τον… λογαριασμό της ΔΕΥΑΞ που είχε ΑΠΛΗΡΩΤΟ από το… 2006 γιατί ο Τσέπελης του είχε υποσχεθεί ότι θα «ακύρωνε» τα χρωστούμενα!  
Να δείτε μεγαλεία Λεβέντ!!! Καθότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος επειδή ήρθε πρώτος σε ψήφους, θεωρεί ότι αυτός έβγαλε και τον Τσέπελη Δήμαρχο!
(σ.σ. Τελικά σε όλους χρωστάει το δημαρχιλίκι του ο  Τσέπελης εκτός από τον… εαυτό του! Αυτό είναι το μόνο σίγουρο! ).

ΤΕΤΟΙΟ «ΚΑΚΟ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ Π. ΠΟΛΗΣ, ΟΜΟΛΟΓΩ ΛΥΡΑΤΖΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΔΑΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ… 20ΕΤΙΑ!
Ποτέ στην ιστορία του θεσμού των Γιορτών Π. Πόλης, δεν είδα τόσο κακό και κάτω του μετρίου το καλλιτεχνικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων, όσο αυτό που παρουσιάζει φέτος το Κέντρο  Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης υπό την Προεδρία του ανεπανάληπτου Πασχάλη Λύρατζη.
Από την κάτω του μετρίου έναρξη με την Πίτσα Παπαδοπούλου (σ.σ. Το ίδιο ακριβώς μουσικό σχήμα έφερε πριν λίγες μέρες και χωριό της Δράμας στις εκδηλώσεις του…), στην Κυρικάτικη συναυλία του Θηβαίου κλπ Όλες οι μέχρι σήμερα εκδηλώσεις ήταν η μια χειρότερη από την άλλη…
Η μετριότητα της μετριότητας και γι’ αυτό άλλωστε και ο κόσμος ήταν λιγότερος από κάθε άλλη χρονιά…!
Να «κουράστηκε» τόσο πολύ ο Λύρατζης, ή μήπως «κουράστηκε» ο μάνατζερ του;
(σ.σ. Μα γιατί δεν φώναξε τον Φανουράκη τουλάχιστον να τον βοηθήσει ολίγον...Εδώ θα μας φέρει ο αντ’ αυτού Δήμαρχος του Τσέπελη…Σπανουδάκη μαζί με την Αριστέα! Το ποσόν δεν μας έχει πει ακόμη βέβαια…).

ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Ο ΤΣΕΠΕΛΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΔΙΑ ΜΕΣΩ… ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ;
Επειδή οι καιροί είναι όντως «πονηροί» και ορισμένοι «βαλτοί» επίτηδες να κάνουν τα δικά τους προσωπικά παιχνίδια…
Θα ρωτήσω με αφέλεια την νέο Δήμαρχό «μας» Εμμανουήλ Τσέπελη που ο Φανουράκης χαρακτηρίζει ως… «ο Μεγάλος» πλέον, εκεί που έρχονταν στο «Μαχητή» και τον κατέγγελνε την περίοδο που ήταν αφανής εταίρος του συγχωρεμένου του Ανδρικόπουλου στο Elisso
Αν έχεις κάποιος «πρόβλημά» μαζί μας ή με τον «Μαχητή», γιατί δεν μας το λές εσύ ο ίδιος και μας το… μεταφέρεις δια μέσω του… υπαρχηγού σου του Φανουράκη;

Έτσι απλά ρωτάω…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »