*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Σεπτεμβρίου

Μαρίνος ΣΔΡΕΒΑΝΟΣ για ΔΕΥΑΞ: Μειώσαμε κατά 3 εκατ. ευρώ τις ζημίες σε σχέση με τις διοικήσεις Τσέπελη!

15 Σεπτεμβρίου

*Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ "Μ": Να ρθεί ο Δήμαρχος Νέστου Σάββας Μιχαηλίδης στο Δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης και αυτά που λέει στα …«κεφτεδάκια» να τα πει ΔΗΜΟΣΙΑ και ενώπιον του νέου Δημάρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη που πράγματι «φεύγοντας» από τη ΔΕΥΑΞ το 2014 άφησε…συντρίμμια γιατρέ! Και τα δάνεια που έπαιρνε, τα πλήρωνε ο Δήμος Ξάνθης!
*Φίλος ο Δήμαρχος Νέστου Σαββας Μιχαηλίδης, αλλά τα επικίνδυνα «παιχνίδια» σε βάρος της ΔΕΥΑΞ του Δήμου Ξάνθης και των Ξανθιωτών δεν θα περάσουν! Κι αφού θέλει να μεταφέρει στα..."κεφτεδάκια" την διένεξη του Δήμου-ΔΕΥΑΞ Νέστου με τη ΔΕΥΑΞ, είναι μια ευκαιρία να ρθει στο δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης και να τα πει ενώπιον όλων των παρατάξεων, αλλά και του Τσέπελη!!!


Απάντηση-καταπέλτη με στοιχεία και αριθμούς, αλλά και με ντοκουμέντα για την περίφημη…»τόγκα» που άφησε η νυν διοίκηση στην νέα Διοίκηση της ΔΕΥΑΞ (Καμαρίδη-Τσέπελη) και το…τραγούδι «αφήνει πίσω της συντρίμμια», έδωσε στη δημοσιότητα ο έντιμος Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Μαρίνος Σδρέβανος.
Εννοείται ότι η εφημερίδα «Μαχητής» Θράκης, στηρίζει απόλυτα την ΔΕΥΑΞ σε σχέση με τις διεκδικήσεις του Δήμου Νέστου, ταγμένη στα συμφέροντα του τόπου μας, αλλά στηρίζει πρωτίστως και την έντιμη και καθαρή διοίκηση του εντιμότατου και καθαρού Προέδρου της που ακούει στο όνομα Μαρίνος Σδρέβανος.  Του πλέον έντιμου Προέδρου της ΔΕΥΑΞ στην ιστορία της!
Χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα, χωρίς προμήθειες χιλιάδων φακέλλων ή προγράμματα και συναλλαγές που επί χρόνια συνέβαιναν επί διοικήσεως Τσέπελη..
Και η απάντησή μου περί "ρουφιάνων" κλπ που δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα "Θράκη" μετά την αποκάλυψή μας για την συνάντηση των αδελφών Καμαρίδη με τον Δήμαρχο Νέστου Σάββα Μιχαηλίδη.
  Και φυσικά Τ.Κ. επιλήψιμο δεν είναι να τρώει κανείς…»κεφτεδάκια» με κανέναν Δήμαρχο Νέστου ή μη Δήμαρχο….Επιλήψιμο είναι να εξυπηρετείς συμφέροντα σε βάρος του Δήμου Σου, σε βάρος μιας δημοτικής εταιρείας –όπως η ΔΕΥΑΞ- που πρωτίστως ανήκει στους δημότες της, σε μας όλους δηλαδή- και να ρίχνεις λάσπη στον πλέον έντιμο Πρόεδρο της ιστορίας του, που κατάφερε στην θητεία του, να περικόψει ζημίες 3 εκατ. ευρώ σε σχέση με την διαχείριση Τσέπελη που έπαιρνε δάνεια για την ΔΕΥΑΞ και τα πλήρωνε...ο Δήμος Ξάνθης. Υπόθεση για την οποία έπρεπε εδώ και χρόνια να λογοδοητήσει στη Δικαιοσύνη ο τότε Πρόεδρος και νυν Δήμαρχος, όταν τον κατήγγειλε ουκ ολίγες φορές η παράταξη Ξυνίδη-Πούλιου γιι αυτές τις πρακτικές.
Και επιλίψημο είναι να βγαίνουν όλα αυτά στη δημοσιότητα, αμέσως μετά από μια συνάντηση με τον Δήμαρχο του συγκεκριμένου Δήμου που διεκδικεί χιλιάδες Ευρώ από την δική Μας ΔΕΥΑΞ! Τα "κεφτεδάκια" σας δεν με αφορούν...!
Φίλος ο Δήμαρχος Νέστου και στέλεχος της ΔΟΥ Σαββας Μιχαηλίδης, αλλά τα επικίνδυνα «παιχνίδια» σε βάρος της ΔΕΥΑΞ του Δήμου Ξάνθης και των Ξανθιωτών δεν θα περάσουν! 
Και καλό είναι αυτά που λέει ο Δήμαρχος Νέστου Σάββας Μιχαηλίδης στα…»κεφτεδακια», να ρθεί να τα πει δημόσια στο Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης, παρόντος και του νέου Δημάρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη που όντως «φεύγοντας» από τη ΔΕΥΑΞ άφησε…συντρίμμια!!! 
 Face to face με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Μαρίνο Σδρέβανο και τον Νομικό εκπρόσωπο της εταιρείας που διαφύλαξε με τον καλύτερο τρόπο τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ των δημοτών της Ξάνθης! 
Αλήθεια, ο νέος Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδης, με το που θα αναλάβει, θα σπεύσει να "ικανοποιήσει" τις παράλογες απαιτήσεις της ΔΕΥΑ Νέστου απο την δική Μας ΔΕΥΑΞ; Και ειδικά όταν ουδεμία δέσμευση υφίσταται σε βαρος της;
ΟΥΔΕΜΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΞΑΝΘΗΣ!!!
Τα κύρια χαρακτηριστικά της απάντησης Μαρίνου Σδρέβανου που απευθύνεται στην εφημερίδα «Θράκη» που εκδίδει ο αδελφός του νέου Προέδρου αλλά για να είμασε ειλικρινείς και στον Δήμαρχο Νέστου Σάββα Μιχαηλίδη που είναι λογικό να υπερασπίζει τα συμφέροντα της ΔΕΥΑ Νέστου έχουν ως εξής: 
-Ουδεμία δέσμευση υφίσταται σε βάρος της ΔΕΥΑ Ξάνθης, καθώς κάθε μονομερής ενέργεια βεβαίωσης της οφειλής στην Δ.Ο.Υ. εκ μέρους της ΔΕΥΑ Νέστου προσβλήθηκε στα δικαστήρια επιτυχώς για την ΔΕΥΑ Ξάνθης, με τη χορήγηση προσωρινής διαταγής για αναστολή οποιουδήποτε μέτρου αναγκαστικής εκτέλεσης σε βάρος της Επιχείρησης και αναμένεται η οριστική δικαστική κρίση, σύντομα.
-Το δημοσίευμα επιλέγει να παρουσιάσει το συγκεκριμένο ζήτημα ως «τόγκα» (ως χρέος της απερχόμενης διοίκησης προς τη νέα διοίκηση), λες και η νέα διοίκηση του Δήμου (Τσέπελης…) δεν συμμετείχε στην προηγούμενη διοίκηση του Δήμου Ξάνθης.
-«Προίκα με χρέη αφήνει η απερχόμενη διοίκηση» ισχυρίζεται η εφημερίδα ΘΡΑΚΗ, ενώ γνωρίζει ότι η υφιστάμενη διαφορά μεταξύ των δύο ΔΕΥΑ δεν μπορεί παρά να κριθεί μόνο δικαστικά και δεν αφορά ζήτημα χρηστής διοίκησης ή διαχείρισης της παλιάς διοίκησης, καθώς η απερχόμενη διοίκηση δεν μπορούσε να δεχτεί τιμολόγηση ύδατος που από το ποσό των 10.000 ευρώ ετησίως θα αυξάνονταν στα 400.000 € ετησίως ή στο 1.000.000 € που ήταν η αρχική παράλογη απαίτηση της αντισυμβαλλόμενης ΔΕΥΑ Νέστου, επειδή έτσι το αποφάσισε μονομερώς η τελευταία. Στο σημείο αυτό αξίζει μάλιστα να αναφερθεί ότι, η απερχόμενη διοίκηση της ΔΕΥΑ Ξάνθης, εξόφλησε προς τη ΔΕΥΑ Νέστου απαίτηση 70.000 €, τα οποία αντιστοιχούσαν σε τιμολόγια που είχαν εκδοθεί από το 2008 έως το 2014, και τα οποία δεν είχαν εξοφληθεί από τη διοίκηση εκείνης της χρονικής περιόδου (σ.σ. Διοίκηση Τσέπελη!!!).
Είναι εξόχως φαιδρό και τουλάχιστον επικίνδυνα ανήθικο, αυτοί που δεν πλήρωσαν ούτε τα τιμολόγια των 10.000 ευρώ ετησίως, να υποδεικνύουν σε μας να πληρώσουμε 400.000 ευρώ σε ετήσια βάση και να μας εγκαλούν επειδή δεν υποκύψαμε στις μονομερείς ενέργειες της ΔΕΥΑ Νέστου.
-Η απερχόμενη διοίκηση παραδίδει την ΔΕΥΑ Ξάνθης με μείωση της συνολικής της ζημίας από τις προηγούμενες (προ του 2014) χρήσεις κατά 3 εκατομμύρια ευρώ χωρίς καμία αύξηση της τιμολόγησης του νερού στα 4 χρόνια της θητείας της.
-Η όποια κακόπιστη, μονόπλευρη κριτική, που εξυπηρετεί μικροπαραταξιακές σκοπιμότητες, καταδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο, το μείζον πρόβλημα αξιόπιστης ενημέρωσης που έχει η πόλη της Ξάνθης, καθώς η κάθε κρυφή και ψευδής «διαρροή» προς εφημερίδες βαφτίζεται αξιόπιστη πληροφόρηση.
-Η χωρίς ακρόαση του άμεσα ενδιαφερόμενου, στόχευση και παραπληροφόρηση, βλάπτει την κοινή γνώμη που ο κάθε «δημοσιογράφος» την «ταΐζει» ψευδοειδήσεις και λαϊκίστικες κορώνες με διατυπώσεις ημιμάθειας και άγνοιας.
Ίσως τελικά τα δικαστήρια να είναι ο μόνος τόπος όπου η αλήθεια θα λάμψει.
Ας το έχουν υπόψη λοιπόν οι «παραγωγοί» ψευδών ειδήσεων.
Υ.Γ. Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι εμπλέκονται στη δημοσιοποίηση του επισυναπτόμενου στο δημοσίευμα φορολογικού εγγράφου, το οποίο ως στοιχείο που υπόκειται στην νομοθεσία περί προστασίας ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, μας δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε χρηματική αποζημίωση για τη διαρροή αυτή.
ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΝΗ ΚΑΜΑΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ «ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ»…!
Κι ένα σχόλιο από το «Μαχητή» Με αφορμή την αποκάλυψη της εφημερίδας μας ότι των δημοσιευμάτων της «Θράκης» και των προσωπικών επιθέσεων των αδελφών Καμαρίδη κατά του Προέδρου της ΔΕΥΑΞ Μαρίνου Σδρέβανου με ιδιαίτερα υβριστικούς και έντονους χαρακτηρισμούς περί «ανικάνων» που «φεύγουν κι αφήνουν πίσω τους…συντρίμμια» κλπ προηγήθηκε «τσίπουρο» …εργασίας» που είχαν με τον Δήμαρχο Νέστου και στέλεχος της ΔΟΥ Σάββα Μιχαηλίδη σε ταβέρνα της πόλης, στη περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού  Ξάνθης.
Δυστυχώς «ενόχλησε» τους brother μια ακόμη αποκάλυψη του «Μ» με αποτέλεσμα να δεχτούμε μια ακόμη χυδαιότατη επίθεση με το παρακάτω σχόλιο του Τ.Κ.
Καληνύχτα κύριοι… ρουφιάνοι!
Εδώ δεν μιλάμε για ρουφιάνους και για ρουφιανιές, αλλά για… ΦΘΗΝΟΥΣ ρουφιάνους που ασχολούνται και μετράνε ακόμη και τις μπουκιές στο στόμα των άλλων!
Την άλλη φορά λοιπόν μόλις παραγγείλουμε στην ταβέρνα θα στέλνουμε τον σερβιτόρο πρώτα από τα δικά τους τραπέζια για να δουν τι ακριβώς παραγγείλαμε και πόσα… «κεφτεδάκια» για να τα μεταφέρουν επ’ ακριβώς! Λυπάμαι ιδιαίτερα για κάποιους ανθρώπους που τιμούσα και εκ-τιμούσα να πέφτουν τόσο χαμηλά….Καληνύχτα σας κύριοι ρουφιάνοι!
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ «Μ»-ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ  ΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΜΕ  ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΕΣΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΔΟΥ ΣΑΒΒΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΔΕΥΑΞ
-Τένη και Ιπποκράτη Καμαρίδη, ξέρετε πολύ καλά ότι δεν μας αφορούν τα …«κεφτεδάκια» και «τραπεζώματά» σας με τον Δήμαρχο Νέστου Σάββα Μιχαηλίδη αλλά το «έγγραφο» της ΔΟΥ που διέρρευσε και αναφέρονταν ναι μεν σε κάποιες ενέργειες της υπηρεσίας, όχι όμως στην ουσία της συγκεκριμένης υπόθεσης.
Αλλά  και στο ότι οι «οφειλές» που διεκδικεί από τη ΔΕΥΑΞ η ΔΕΥΑ Νέστου, ξεκινάνε από το δεύτερο 7μηνο του 2007 όπου έως και το 2014 , Πρόεδρος ήταν ο νυν  Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελη!!!
Και τα αποκρύψατε όλα αυτά, με στόχο να «εξοντώσετε» ηθικά και πολιτικά τον νυν έντιμο Πρόεδρο Μαρίνο Σδρέβανο, χρεώνοντας τα ΠΑΝΤΑ στην σημερινή διοίκηση…που φεύγει και αφήνει πίσω της…συντρίμμια!!! Ενώ κατόρθωσε να περιορίσει τα έξοδα της ΔΕΥΑΞ κατά 3 εκατομμύρια ευρώ στη διάρκεια της θητείας του!!!
Προφανώς γιατί σας ενόχλησαν και οι πρόσφατες καθαρές θέσεις του Προέδρου Μαρίνου Σδρέβανου στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δήμου Ξάνθης....
Καλημέρα κύριοι μη…ρουφιάνοι…! 
Π. Π. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »