*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Αυγούστου

ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ; ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ… ΤΟ ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΤΕΝΗΣ ΚΑΜΑΡΙΔΗΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΟΝΟ… ΠΑΝΙΚΟ, ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΟΛΟ! -ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΧΙ…ΑΦΕΣ ΑΥΤΟΙΣ! ΜΟΝΟ ΟΥΑΙ…!

27 Αυγούστου
Το να μη ξέρει κάποιος άλλος ότι την περίοδο που μπήκε στον  ΟΤΕ με ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ο εκδότης μας Πάνος Παπαδόπουλος όπως εκατοντάδες άλλοι παράλληλα με την είσοδό του στη Βιομηχανική Σχολής Πειραιώς, δεν υπήρχε ούτε… ΑΣΕΠ, ούτε… Μέτιοι, θα μπορούσε κανείς να το παραβλέψει και να πει ένα απλό… άφες αυτοίς!
Το να τα λέει όμως ο Τένης Καμαρίδης καθαρά και μόνο από ΔΟΛΟ, εμμονές και πρόθεση να «βλάψει» κάποιων του οποίου υποτίθεται ήταν στενός συνεργάτης και φίλος μέχρι τουλάχιστον το 1998 που με  το τραγικό τροχαίο του, απαξιώντας να του κάνει έστω μια απλή επίσκεψη… αποδεικνύει περίτρανα ότι ο εν λόγω άνθρωπος δεν έχει περάσει απλά τις «κόκκινες» γραμμές, αλλά το ΜΙΣΟΣ του τον έχει «τυφλώσει» εντελώς με αποτέλεσμα να έχει ξεπεράσει κάθε όριο και το βασικότερο, συνειδητά να λέει ψέματα με μια διαφορά. Το ΜΑΥΡΟ άσπρο δεν γίνεται!
Με απλέ λοιπόν κουβέντες:
Στις 26 Σεπτεμβρίου  1981 ο Πάνος Παπαδόπουλος ίδρυσε και δημιούργησε την «Αδέσμευτη»
Την Πρωτομαγιά του1983 βοήθησε και στήριξε στα πρώτα βήματά της την εφημερίδα «Αγώνα» του Αείμνηστου Νίκου Γεωργιάδη. Αφιλοκερδώς χωρίς μια δραχμή και το βασικότερο. Χωρίς να το βλέπει ανταγωνιστικά.
Το 1985 ο  Πάνος Παπαδόπουλος επανίδρυσε ως εβδομαδιαίο τον «Μαχητή» με εκδότη τον Απόστολο Αποστολίδη.
Το Αύγουστο του 1988 ίδρυσε τον Life 921 και παράλληλα το ράδιο Κανάλι 99.3 με διευθύντρια την Χριστίνα Τσιακούλια.
Τον Ιούλιο 1989 έβγαλε για πρώτη εικόνα με ένα μικρό τηλεοπτικό μηχανάκι και ίδρυσε τη Θράκη tv την οποία για να στηρίξει, λειτούργησε μέχρι και τον Οκτώβριο του 1992 για να μην πληρώνουν οι μέτοχοι ενοίκια, λειτουργικά κλπ
Τον Μάρτιο του 1994 ο Πάνος Παπαδόπουλος ίδρυσε το Xanthi channel με διευθυντικά στελέχη τους Χρήστο Ρεκάρη και την Χριστίνα Τσιακούλια και στη συνέχεια την ΕΓΝΑΤΙΑ τηλεόραση με στυλοβάτη στα πρώτα βήματά της τον Δημήτρη Μελίδη.
Τον Δεκέμβριο του 1994 ο Πάνος Παπαδόπουλος ίδρυσε και πρωτοκυκλοφόρησε μέσα από τα γραφεία της «Αδέσμευτης» που είχε και την ΥΠΟΔΟΜΗ αλλά και το προσωπικό –και φυσικά το πιεστήριο που κατά 50% ανήκε στον ίδιο ως κληρονόμο της Αθάνατης Μάνας του Ελευθερίας Μιχαηλίδου-την εφημερίδα «Θράκη». Με εκδότη  τον τότε υπάλληλο της Τράπεζας Πίστεως και ιδιοκτήτη bar πιάνου OPERA Τένη Καμαρίδη τον οποίο στήριξε με όλες του τις δυνάμεις στην επιχειρηματική του προσπάθεια ενώ όταν έφυγε από την Τράπεζα με άδεια άνευ αποδοχών προκειμένου να αποφασίσει τι θα κάνει για το επαγγελματικό του…μέλλον, όχι φυσικά για γίνει ιδιοκτήτης της « Θράκη», τον στήριξε με μηνιαίο μισθό ως συνεργάτη της  «Θράκη tv” αφού παράλληλα απασχολούνταν για την καλύτερη οργάνωση της «Τυχερής Γωνιάς». (σ.σ. Αν δεν θυμάται, μπορούμε να του θυμίσουμε εμείς το ποσόν..)
Στην εφημερίδα λοιπόν ΘΡΑΚΗ από τον Δεκέμβριο του 1994 που ιδρύθηκε, ο Τένης Καμαρίδης ήταν εκδότης και κατείχε ένα μικρό ποσοστό που ΔΩΡΕΑΝ του παραχωρήθηκε μάλιστα από τους κυρίους μετόχους Πάνο Παπαδόπουλο, Αθανασία Σαρχόση και Χαράλαμπο Χατζηπαναγιώτου.
Μάλιστα στην ταυτότητα της εφημερίδας και για τουλάχιστον 3-4 χρόνια είναι και καταχωρημένοι ως συνεργάτες της εφημερίδα ΘΡΑΚΗ  οι Στέλιος Μωραϊτης, Γιάννης Γεωργανάς κλπ στηρίζοντας φυσικά την δική μου ιδέα και όχι τον εν λόγω κύριο…που ιδέα δεν είχε πως εκδίδεται μια εφημερίδα και μάλιστα ΗΜΕΡΗΣΙΑ!
Και το φινάλε της συγκεκριμένης ιστορίας. 
Και πάλι με μεσολάβηση του Πάνου Παπαδόπουλου προκειμένου να δοθεί κίνητρο στον συγκεκριμένο κύριο που δεν ήθελε να επιστρέψει στην Τράπεζα Πίστεως, του δώσαμε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και χωρίς ούτε μια δραχμή το ποσοστό που κατείχαμε εγώ, ο Χαράλαμπος Χατζηπαναγιώτου και η Αθανασία Σαρχόση και απόκτησε το πλειοψηφικό  πακέτο της εφημερίδας και έγινε ιδιοκτήτης της  ΘΡΑΚΗΣ!
Για να εξελιχθεί από το 1998 και μετά –κατά χρονικές περιόδους- στον πλέον αδίστακτο συκοφάντη και υβριστή μας…ξεπερνώντας μάλιστα κάθε ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ αφού με αφορμή το «τροχαίο» που είχε το 1998 αλλά και το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε στην «Ανοιχτή γραμμή» με τηλεθεατή της ΘΡΑΚΗ tv
-Ούτε ρεεεε λοιπόν… ούτε ΟΥάου… ούτε ΣΚΑΤΟΨΥΧΟ… ούτε «ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ»… ούτε «ΔΟΛΟΦΟΝΟ» θα σε χαρακτηρίσω εγώ.
Σκέτο μια λέξη… ΟΥΑΙ!
Π.Π.
(σ.σ. Βέβαια αυτό μόνο μπορεί κι αυτό μόνο ξέρει...το άλλοθι αυτό όμως μας τελείωσε)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »