*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Αυγούστου

Ο Ηλίας Ασκαρίδης, ο Φανουράκης και το .."πάθημα" του Λύρατζη μετά το "άδειασμα" και απο το γιατρό!

20 Αυγούστου
*Από δω το μέτρησε, από κει το μέτρησε… και με τις αντιδημαρχίες όλες δοσμένες, ο υπό την «κηδεμονία»… υπαρχηγών νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης (και μετά τον ντόρο που ήδη έχει ξεσπάσει στην τοπική κοινωνία γιατί έχει ήδη αναγάγει σε Νο 2 του Δήμου Ξάνθης και επί των… Οικονομικών τον Φανουράκη…), αποφάσισε τελικά να κάνει Πρόεδρο στο Κέντρο Πολιτισμού τον Ηλία Ασκαρίδη που ήρθε 5ος σε ψήφους!
(σ.σ. Χωρίς μεταφερόμενους Ρομά μάλιστα από τη Θεσσαλονίκη και τα γνωστά του Φανουράκη…).
……
*Δηλαδή ένα παιδί έντιμο και καθαρό, με τη διαφορά ότι… δεν αρκεί αυτό. Αφού και να θέλει να κάνει κάποια πράγματα ο ίδιος με τους συνεργάτες του (Φένια Τσαγκάλα, Πάνο Αμβροσιάδη κλπ), είναι σίγουρο ότι ο Τσέπελης και κυρίως οι… «υπαρχηγοί» Φανουράκης και γιατρός θα επιχειρούν να κάνουν τα δικά τους «παιχνίδια»!
-Οπότε λογικά θα γίνει και το αναμενόμενο μπάχαλο! Αφού ο Ηλίας Ασκαρίδης είναι χαμηλών τόνων και σε καμιά περίπτωση φυσικά δεν είναι… Πασχάλης Λύρατζης που δεν καταλαβαίνει από τέτοια!
……
*Άλλωστε λίγο πολύ, όλοι ξέρουμε από τώρα τι θα συμβαίνει…
-Θα επιχειρεί ο Ηλίας Ασκαρίδης με την στήριξη της Φένιας Τσαγκάλα (σ.σ. Αν δεν «φάει» κι αυτήν ο Φανουράκης στο τέλος γιατί παραείναι "ξύπνια"…) που ξέρει πολύ καλά και το Καρναβάλι αλλά και τις εκδηλώσεις και ως δια μαγείας… θα καταφεύγουν στον Τσέπελη από τη μια οι «πικραμένοι» και «πονεμένοι» που δεν θα τους κάνει τα χατίρια κι από την άλλη οι Φανουράκης (κυρίως αυτός) και Ιπποκράτης Καμαρίδης που επίσης θα θέλουν να «επιβάλουν» τα δικά τους!
-Σας τα γράφω από τώρα, γιατί είναι σίγουρο ότι όλα θα γίνουν… αύριο, όπως ακριβώς σας τα περιγράφω ΣΗΜΕΡΑ!
……
*Κι όσο για τον Πασχάλη Λύρατζη; Ο για λίγο ακόμη Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού που μέχρι πριν λίγο καιρό… «καταξιώνονταν» για το έργο του ακόμη και μέσα στο δημοτικό συμβούλιο από τους περισσότερους όψιμους Τσεπελικούς (σ.σ. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τα εγκώμια του Δημήτρη Μπένη μέσα στο δημοτικό συμβούλιο για το έργο του στο Κέντρο Πολιτισμού…), όπως ανέμεναν, «φαγώθηκε» εν μία νυκτί… και ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ, μολονότι ευθύς εξ’ αρχής ζητωκραύγαζε υπέρ του… Τσέπελη μαζί με τον υπαρχηγό του Παράσχο Ευστρατίου! (σ.σ. Για να είμαι βέβαια ειλικρινής....Το περίμενα να του "κηρύξει" ανελέητο πόλεμο ο Φανουράκης, δεν το περίμενα να τον "αδειάσει" έτσι ο γιατρός...)
……
*Βέβαια θα μου πείτε, Τσέπελης είναι αυτός. Εδώ κατάφερε να «τουμπάρει» και να πάρει μαζί του, τους υπ’ αριθ. 1 πολέμιούς του (επί σειρά ετών) Δημήτρη Μπένη και Θανάση Ξυνίδη…!
Δεν θα κατάφερνε να «πείσει» τον Λύρατζη ότι τον θεωρεί ...«αδελφούλη» του προκειμένου  να τον στηρίξει την 2η Κυριακή; Και στη συνέχεια να τον «πετάξει» ως… «στημένη» λεμονόκουπα;
-Ας όψεται όμως κι ο Δήμαρχος Μπάμπης, γιατί τους περισσότερους αυτός τους έστειλε στον Τσέπελη κατά το γνωστό, το μη χείριστον βέλτιστον… έτσι για να τα λέμε όλα!
……
*Και στο ρεζουμέ. Βέβαια κάποιοι ισχυρίζονται ότι τον Λύρατζη τον έφαγε το ότι είναι… «κολλητός» μου!
Με τη διαφορά ότι ο Πασχάλης για τον «γιατρό» και τον «παιδότοπό» του έτρεχε στην Οικονομική Επιτροπή κι όχι για μένα…
Και ακόμη πιο «κολλητός» του βέβαια ήταν και είναι ο… Σταύρος Καρυπίδης! Άλλωστε τα μηνύματα για τα «γούστα» του… Φανουράκη μεσάνυχτα και κάτι στο διαδίκτυο, αυτός τα έβγαζε κι όχι εγώ! Ο δε Καρυπίδης οργάνωσε τον "θρίαμβό" του στο Elisso Hotel κι οχι εγώ....Κι ο νοών νοείτω…
-Συμπέρασμα… Τα «καλά τώρα έρχονται»! Θυμηθείτε με…! Καθότι Πασχάλη μου έχει ο...καιρός γυρίσματα! Και καλά να πάθεις, γιατί αντί στην 5ετία σου να βγάλεις τα "έργα" του Φανουράκη (σ.σ. Και του Τσέπελη) στα Καρναβάλια και στις Γιορτές του, εσύ....καφέ μαζί του έπινες στο γωνιακό της Βενιζέλου την επομένη μέρα απο τη πρώτη Κυριακή των εκλογών! 


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »