*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Αυγούστου

Το δεύτερο θύμα για φέτος! Νεκρή ηλικιωμένη γυναίκα από τον Νέο Ζυγό Ξάνθης, από τον Ιό του Δυτικού Νείλου

17 Αυγούστου
Μια ηλικιωμένη γυναίκα από τον Ν. Ζυγό της Ξάνθης έχασε τη ζωή της από τον ιό του Δυτικού Νείλου σύμφωνα με το XanthiNea.
Σύμφωνα με μαρτυρίες συγγενών και φίλων της η ηλικιωμένη έχασε τη ζωή της τον Δεκαπενταύγουστο από εγκεφαλίτιδα, μετά από προσβολή από τον ιό του Δυτικού Νείλου. Μάλιστα την Παρασκευή 16 Αυγούστου κηδεύτηκε στο χωριό της ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση γύρω από τον θάνατο της, παρά το γεγονός ότι έχει θορυβήσει ιδιαίτερα την τοπική κοινωνία.
Αξίζει να σημειωθεί πως κάτι αντίστοιχο συνέβη και με έναν ηλικιωμένο άνδρα στα Μάγγανα, πριν από μερικές εβδομάδες, ο οποίος επίσης απεβίωσε με συγγενείς και συγχωριανούς του να κάνουν λόγο για θάνατο που οφείλεται στον ιό.
Πάντως προς το παρόν παρά το γεγονός ότι πανελλαδικά έχουν καταγραφεί έξι θάνατοι που οφείλονται στον ιό του Δυτικού Νείλου, δεν υπάρχουν επίσημα γεωγραφικά στοιχεία για τους θανάτους. Πάντως η Ξάνθη όπως γράψαμε και χθες, ήδη καταγράφει αρνητικό ρεκόρ στα κρούσματα, μετρώντας 13 στον αριθμό, με τον ιό να καλπάζει στην περιοχή και τον βουλευτή γιατρό Σπύρο Τσιλιγγίρη που υποτίθεται είχε…κινητοποιηθεί και επιχείρησε να κάνει «επικοινωνιακό» παιχνίδι με το συγκεκριμένο θέμα, να «σιωπά» και να σφυρίζει πλέον αδιάφορα…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »