*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Αυγούστου

ΤΣΕΠΕΛΗΣ ΥΠΟ… ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ!; Φανουράκης το Νο 2 στα μέσα και τα… έξω! Τον «πέταξε» απ’ έξω τον… Λύρατζη!

20 Αυγούστου


*Νέος Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης ο νέος και έντιμος Ηλίας Ασκαρίδης με συνεργάτη τη Φένια Τσαγκάλα, αλλά υπό την… «εποπτεία» του… Φανουράκη που θέλει αυτός να "κλείνει" παρουσιαστή (Νέζο) και… συγκροτήματα!
*«Σφάζονται» οι… «μνηστήρες» για μια έμμισθη θέση ως ειδικοί σύμβουλοι ή συνεργάτες ή γραφείο τύπου του (Εμμανουήλ) Τσέπελη στο Δήμο Ξάνθης! 
 *ΜΟΥΤΣΙΝΑ ή ΚΑΠΟΥΝΤΖΙΔΗ θέλει η ΦΕΝΙΑ ΤΣΑΓΚΑΛΑ για παρουσιαστή της παρέλασης του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2020!

*Πρώτο «επίτευγμα» του νέου Δημάρχου Εμμανουήλ Τσέπελη, η απόλυτη πεζοδρόμηση της πλατείας Αντίκα για να βγάζουν τραπεζάκια τα μαγαζιά του Δημάρχου και να… ξαναλειτουργήσει το «Αερικό» ο Μπάμπης Δαργανάκης! 

Τσέπελης υπό… κηδεμονία; Ένας Δήμαρχος δηλαδή που για να πάρει μια απόφαση, θα πρέπει να «συμβουλεύεται» πλέον και τους εξ’ απορρήτων… «υπαρχηγούς» του Φανουράκη (κυρίως) και γιατρό Ιπποκράτη Καμαρίδη; 
-Δήμαρχος δηλαδή υπό… προθεσμία και για τα δύο πρώτα χρόνια όπως γράφτηκε στο XanthiPress του Πέτρου Ούτση; Ουδείς μπορεί να απαντήσει ξεκάθαρα στα παραπάνω ερωτήματα, αφού ο τρόπος με τον οποίο ο συγκεκριμένος άνθρωπος εκλέχτηκε νέος Δήμαρχος Ξάνθης -ούτε ο ίδιος πίστευε και στα πιο «τρελά όνειρά του» ότι θα εκλέγονταν- και η στενή εξάρτηση που έχει πλέον από τη μια με το DEB, τα Κιμμέρια και τους μειονοτικούς του υποψηφίους και από την άλλη οι δυο «υπαρχηγοί» του Μανώλης Φανουράκης και Ιπποκράτης Καμαρίδης σε μια παράταξη 10 δημοτικών συμβούλων, ήδη λειτουργούν ως μια… «θηλιά» για την πολιτική που επιβίωση!!! Προσδοκώντας βέβαια να ανεξαρτοποιηθούν τον πρώτο χρόνο κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι (Χασάν Ογλού Φερτούν, Ειρήνη Χαριτωνίδου κλπ) για πορευτεί τον...δεύτερο!
ΑΠΟ ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΕΠΕΛΗΣ, ΗΔΗ ΕΓΙΝΕ… ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ!
Για παράδειγμα αν κανείς διαβάσει την διατύπωση της χθεσινής πρόσκλησης που έστειλε στα ΜΜΕ, θα διαπιστώσει ήδη την πρώτη… «αλλαγή» του, αφού από Μανώλης Τσέπελης (σ.σ. Κατά τα Πρότυπα του Μπάμπη Δημαρχόπουλου που εν μία νυκτί έγινε… Χαράλαμπος), υπογράφει πλέον ως… Εμμανουήλ Χρ. Τσέπελης!!!
Ιδού η πρόσκληση:
«Σας καλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου, των μελών του νέου δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης, των συμβούλων κοινοτήτων και των Προέδρων Κοινοτήτων, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Αυγούστου και ώρα 12.00 στο κεντρικό δημαρχείο της πόλης μας.
Ο εκλεγείς Δήμαρχος
Εμμανουήλ Χρ. Τσέπελης»

Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΤΡΙΓΜΟΙ!
Έτσι πριν αλέκτωρ λαλήσει και ορκιστεί ως νέος Δήμαρχος, άρχισαν και οι πρώτοι τριγμοί…!
Ενώ λοιπόν υπήρχαν έντονες φήμες ότι «ο Τσέπελης θα συνεργαστεί με την παράταξη ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ του Πασχάλη Λύρατζη» ώστε να αυξήσει την δύναμή του στο δημοτικό συμβούλιο από 10 σε 13 με την στήριξη άλλων 2-3 δημοτικών συμβούλων που θα ανεξαρτητοποιούνταν, τελικά επικράτησε η άποψη Φανουράκη - Ιπποκράτη Καμαρίδη «η παράταξη να πορευτεί μόνο με τους 10 δικούς της συμβούλους κι ότι προκύψει… να φανεί από την πρώτη 2ετία, για «συνεργασίες» την...2η διετία! Όπου βέβαια άγνωστο παραμένει ποιός θα είναι ο Δήμαρχος...
Έτσι ναυάγησε η συνεργασία με την παράταξη Λύρατζη για να προκύψει τελικά
νέος Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης ο νέος, καθαρός και έντιμος Ηλίας Ασκαρίδης με συνεργάτη ναι μεν τη Φένια Τσαγκάλα, αλλά υπό την… «εποπτεία» του… Φανουράκη που θέλει να ¨"κλείνει" παρουσιαστή και… συγκροτήματα και να έχει το γενικό "κουμάντο" με την "επιστροφή" και της  Αριστέας στο Κέντρο Πολιτισμού! Άσχετα αν θα είναι απλό μέλος στο νέο Δ.Σ. του Κέντρου Πολιτισμού στο οποίο με τις αλλαγές που έχουν προκύψει θα είναι 13μελές ως εξής:
Πρόεδρος ο Ηλίας Ασκαρίδης
Μέλη:
4 δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Τσέπελη μεταξύ των οποίων και οι Φανουράκης - Ι. Καμαρίδης.
3 πολίτες που θα είναι υποψήφιοι της παράταξης Τσέπελη που δεν κατάφεραν να εκλεγούν δημοτικοί σύμβουλοι (σ.σ. Κατά πάσα πιθανότητα Φένια Τσαγκάλα, Πάνος Αμβροσιάδης, Ψωμά)
Ένας ο εκπρόσωπος των εργαζομένων.
4 δημοτικοί σύμβουλοι από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

ΜΟΥΤΣΙΝΑ ή ΚΑΠΟΥΝΤΖΙΔΗ ΘΕΛΕΙ Η ΦΕΝΙΑ ΤΣΑΓΚΑΛΑ
Η πρώτη καινοτομία της Φένιας Τσαγκάλα εκτός από τις γενικές προτάσεις της για την αναβάθμιση του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2020 είναι πλέον γεγονός και σε αυτήν συμφώνησε ήδη και ο νέος Πρόεδρος Ηλίας Ασκαρίδης με τον οποίο τα είπε παρουσία και του Τσέπελη το πρωϊ του περασμένου Σαββατου σε κεντρικό καφέ της πόλης, κάτω απο το ΕΒΕ Ξάνθης. 
Ποια είναι αυτή;
Την παρέλαση του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2020 να παρουσιάσει ο Νίκος Μουτσινάς ή ο Γιώργος Καπουτζίδης και σε καμιά περίπτωση βέβαια ο «πολυδάπανος» Χρήστος Νέζος όπως ήδη διαδίδει ο Φανουράκης.
«Ο Νέζος ότι ήταν να δώσει, το έδωσε! Καινούργια αρχή με καινούργια πρόσωπα…», είναι το δόγμα της νέας διοίκησης του Κέντρου Πολιτισμού. Και αναμένονται προς το παρόν οι αντιδράσεις των «υπαρχηγών» του Τσέπελη....Με τον Φανουράκη ωστόσο να έχει ήδη το "επάνω" χέρι!

«ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ» ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΜΜΙΣΘΗ ΘΕΣΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ 
ή ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ

Εκεί που ωστόσο ...«σφάζονται» στη κυριολεξία ορισμένοι, είναι οι έμμισθες θέσεις των 6 ειδικών συμβούλων ή συνεργατών ή γραφείου τύπου του νέου Δημάρχου Ξάνθης (Σ.Σ. Ο απερχόμενος Δήμαρχος Ξάνθης είχε τρεις συμβούλους), αφού οι προεκλογικές υποσχέσεις του Εμμανουήλ Τσέπελη ήταν τουλάχιστον… πενταπλάσιες!
Έτσι από την ώρα που η επί 5ετια πρώην ειδική σύμβουλος του Δημαρχόπουλου Δέσποινα Χατζογλίδου ...«καπάρωσε» τη μια θέση με τη "στροφή" που έκανε, ξαφνικά η Φένια Τσαγκάλα που έχει και πτυχίο ανώτατης εκπαίδευσης και εκτέθηκε εξ’ αιτίας του -αφού ήταν από τις πρώτες που τάχτηκε στο πλευρό του-, παρά τις υποσχέσεις του φαίνεται να… μένει τελικά έξω!
Ποιοι θα είναι οι «6» τυχεροί; Θα φανεί με τις πρώτες υπογραφές του νέου Δημάρχου Ξάνθης που ορκίζεται την Κυριακή. Πάντως οι Φανουράκης και Ι. Καμαρίδης πιέζουν για τουλάχιστον ένα «πρόσωπο» της δικής τους εμπιστοσύνης…!

ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ… ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΤΣΕΠΕΛΗ! Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΝΤΙΚΑ

Και το πρώτο «επίτευγμα» του νέου Δημάρχου Ξάνθης που αποκαλύπτουμε σήμερα σε αποκλειστικό. Μέσα στον Οκτώβρη, θα γίνει με απόφαση Τσέπελη η απόλυτη πεζοδρόμηση της πλατείας Αντίκα για να βγάζουν τραπεζάκια τα μαγαζιά του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Ξάνθης και των γύρω μαγαζιών που τάχτηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του αλλά και να… ξαναλειτουργήσει το «Αερικό» ο Μπάμπης Δαργανάκης (Κυβερνείο) που από πρώην… ανταγωνιστής και αντίπαλός του, τον στήριξε σθεναρά στις εκλογές!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »