*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Ιουλίου

ΒΟΛΙΔΕΣ Μα ήταν δυνατόν ο Τσίπρας να...ΜΗΝ κόψει το NEXT tv απο τη συνέντευξή του;

03 Ιουλίου
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΗΚΑΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ… ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΜΙΛΗΤΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΔΕ!
Για να είμαι ειλικρινής, δεν περίμενα βέβαια το βράδυ της Τρίτης στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ ν’ ακούσω και κάτι ιδιαίτερα αξιόλογο στην παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών της Ν.Δ. στο Νομό Ξάνθη –μόνο ο Δημήτρης Σαλτούρος είχε μια σεμνότητα και ποιότητα στον πολιτικό του λόγο αλλά αυτόν τον βοηθάει και το επάγγελμα το δικηγόρου- όχι όμως κι έτσι…
Η μία υποψήφια να μας επαναλαμβάνει για μια ακόμη φορά ότι είναι «η κόρη του Αείμνηστη πατέρα της που επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης…» ο δε Σπύρος Τσιλιγγίρης να μην μπορεί να ορθώσει 2-3 απλές κουβέντες… και στο ακροατήριό του να είναι «μετρημένοι» οι Σαρακατσάνοι που έσπευσαν να τον… χειροκροτήσουν! Χώρια που δεν μπορούσε να διαβάσει αυτά που του "έγραψαν" κι ήταν τόσα πολλά που στο τέλος το μόνο που κατάφερε ήταν να...κουράσει το ακροατήριό του!
Ειλικρινά ποτέ μα ποτέ η Νέα Δημοκρατία στην ιστορία της, δεν είχε δυστυχώς τόσο κακό ψηφοδέλτιο…
Σε σημείο που δυσκολεύτηκαν άπαντες να βρούν τον λιγότερο… χειρότερο!
-Και τον Χατζημεμίς Τουρκές να κερδίζει τελικά και το περισσότερο χειροκρότημα!  Βούτυρο στο ψωμί του άλλωστε με τους εσωκομματικούς αντιπάλους που έχει…

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΠΥΡΟ ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΗ…
ΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ…!
Και βέβαια κανονικά μετά την προχθεσινή επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών της Ν.Δ. στην ακατάλληλη για μια τέτοια εκδήλωση αίθουσα της Εμπορικής Λέσχης Ξάνθης (σ.σ. Δεν υπήρχε καθόλου κλιματισμός…) θα πρέπει οπωσδήποτε να… συγχαρώ ιδιαίτερα τον Σπύρο Τσιλιγγίρη για την… ομιλία του! Ευτυχώς που οργάνωσε την συγκεκριμένη εκδήλωση ο Πατεράκης και αφού επί 5 χρόνια ήταν τελείως άλαλος στο Περιφερειακό Συμβούλιο, επιτέλους… τον ακούσαμε ν’ ανοίγει το στόμα του και να μην λέει φυσικά τίποτα!  Υπάρχουν βέβαια τα φυλλάδιά του… οπότε μπορούμε να αναγνώσουμε εκεί τις μεγαλόπνοες ιδέες και ανακοινώσεις του.
 (σ.σ. Δεν μας έφτανε δηλαδή ένας Τσέπελης…).

ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΟ NEXT TV ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ
Με συντονίστρια της συζήτησης την Έφη Αχτσιόγλου, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, απάντησε στις ερωτήσεις οκτώ δημοσιογράφων Περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών, σε μια συζήτηση που διήρκεσε δύο ώρες χωρίς φυσικά κάτι το ιδιαίτερα… αφού απλά οι άνθρωποι συμμετείχαν!
Για την ιστορία τη συνέντευξη συμμετείχαν οι δημοσιογράφοι Γιώργος Σαχίνης (Κρήτη tv), Γιώργος Σιμόπουλος (Star Κεντρικής Ελλάδας), Λίνα Μπάστα (Ionian channel), Σωτήρης Πολύζος (TRT), Κατερίνα Μαρκοπούλου (Flash Δυτ.Μακεδονίας), Αντώνης Τελόπουλος (ΔΕΛΤΑ Αλεξανδρούπολης), Έλενα Χριστοφορίδου (Ήπειρος tv1) και Τάσος Παλαιστίδης (ENA Channel).

-Αποτελεί φυσικά ΤΙΜΗ που για μια ακόμη φορά… εξαιρεθήκαμε σαν ΝΕΧΤ tv αφού εμείς μάθαμε όχι μόνο να λειτουργούμε ελεύθερα, αλλά και να ρωτάμε αυτά που θέλει ν’ ακούσει η Ελληνική κοινωνία κι όχι αυτά που «ικανοποιούν» έναν πολιτικό αρχηγό…! Και το αποδείξαμε και με τη συνέντευξη τύπου του Κυριάκου στη Ξάνθη. Βλέπετε η αλήθεια πάντα «ενοχλεί»! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »