*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Ιουλίου

«Επιβεβαίωση» του «Μ» από εκπρόσωπο του Τσέπελη για «πιέσεις» δημοτικών συμβούλων του Παπαχρόνη, να πάνε μαζί του!

04 Ιουλίου
*Ανέκαθεν οι «κραυγές» που πολλές φορές μετατρέπονταν κα σε «ύβρεις» δυστυχώς, αποτελούσαν ξεχωριστό γνώρισμα του «γιατρού»,…
Οπότε ακόμη κι αν εγώ είμαι ο… «τυφλοπόντικας» που υπαινίχτηκε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο κανάλι που στις εκλογές του 2014 είχε… καταγγείλει! Άφες αυτοίς…
-Έχω ακούσει και χειρότερα όταν μέσα στο «Μ»¨μου έλεγε ότι «και σκ… να σου δώσει εσένα ο Δημήτρης Μπένης πάντα μαζί του θα είσαι»..
Και συνέβη ακριβώς το αντίθετο!
……
*Άλλωστε επί χρόνια αυτό το  ζήσαμε και μέσα στο δημοτικό συμβούλιο όταν ο γιατρός επιτίθονταν στον Χρήστο Μούρκα και τον… έστελνε στον… Εισαγγελέα, ή όταν παραμονές εκλογών του 2014 κραύγαζα κατά Τσέπελη, Δημήτρη Μπένη, Θ. Ξυνίδη, Πούλιο κλπ.
-Ενώ ποιος μπορεί να ξεχάσει ότι και την Πρόεδρο Εκτίμησης Δημοτικών Ακινήτων και πρώην Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Αλεξία Γκιρτζίκη θα έστελνε στον Εισαγγελέα για την «λίστα»  των φιλοξενουμένων ποδοσφαιριστών στην εκδήλωση του Χρήστου Πανόπουλου…και στη συνέχεια μαζί «εκτιμούσαν» τον χώρο πρασίνου...
……
*Το έζησα κι εγώ άλλωστε όταν βγήκε κάποτε στην εκπομπή μου ο γιατρός να καταγγείλει τον «κολλητό» του Πασχάλη Λύρατζη γιατί είχε βγει προηγουμένως στην «Ανοιχτή γραμμή» και ζητωκραύγαζε ότι «η Ξάνθη έχει Δήμαρχο και το όνομα αυτού Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος…» και μετά τα… αναιρούσε όλα και έλεγε ότι σε μένα…απευθύνονταν!
Μόνο που σ’ αυτές τις περιπτώσεις, βάζεις και μια ζυγαριά στη ψυχή σου και «μετράς» και τις καλές στιγμές… ή κάνεις και προσθέσεις και αφαιρέσεις όταν σε λένε ότι «σου έδωσε και δανεικά» 500 ευρώ…την ίδια ώρα που το κανάλι έτρωγε πρόστιμο της τάξεως των 15.000 ευρώ! Και ποτέ δεν κλαψούρισες.
……
*Με αφορμή λοιπόν το ρεπορτάζ του «Μ» για τις θέσεις που ήδη ο Τσέπελης έχει «μοιράσει» στους… πρωτοκλασάτους του, μου είπαν –γιατί εγώ για να είμαι ειλικρινής δεν το άκουσα- ότι ο  γιατρός δήλωσε σε συνέντευξή του σε τοπικό κανάλι ότι «αυτά τα λένε οι… «τυφλοπόντικες» της …ενημέρωσης, διότι «δεν έχει γίνει ακόμη καμιά κουβέντα με τον Τσέπελη για τις θέσεις που θα πάρουν…»!
-Κι ενώ ήδη ο Ζερενίδης για παράδειγμα ενημερώθηκε από την Διευθύντρια της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ξάνθης κ. Μανά για την θέση του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και ο  Γιάννης Μπούτος στο στενό του περιβάλλον έχει διαρρεύσει ότι «θα είναι ο νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης»!!!
……
*Βεβαίως όταν ο γιατρός ομιλεί περί… «τυφλοπόντικων», το πιο πιθανό να αναφέρεται σε αυτούς που ευδοκιμούν σε χώρους πρασίνου δίπλα στο ποτάμι…!
Με τη διαφορά ότι πριν αλέκτωρ λαλήσει ο πρώτος που τον διέψευσε ήταν ο brother επιβεβαιώνοντας το πρωτοσέλιδο του «Μαχητή» για τις συνεχείς «πιέσεις» του Τσέπελη σε νεοεκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους με αντάλλαγμα έμμισθες θέσεις, γεγονός που ήδη αποκάλυψαν οι άνθρωποι του Γιάννη Παπαχρόνη…
……
*Ενώ δηλαδή ο γιατρός ισχυρίζεται ότι δήθεν, «καμία κουβέντα δεν έγινε για τίποτα και για τις θέσεις που θα καταλάβουν…», ο brother όχι μόνο επιβεβαιώνει ότι «ο Τσέπελης κάνει κρούσεις, αλλά το θεωρεί αυτό και… «επιτακτικό»! (σ.σ. Ναι αλλά με επαφές με τους επικεφαλής των παρατάξεων κι  όχι με… μεμονωμένους προκειμένου να αποδημούν οι συνδυασμοί τους!).
…..
* Όχι απλά απαραίτητο, αλλά… «επιτακτικό», έγραψε λοιπόν θριαμβολογών για τις πρακτικές Τσέπελη ο brother αναφέροντας μάλιστα και το…επιτακτικό!
«…θα ήταν παράλειψη του κάθε Δημάρχου αν δεν πραγματοποιούσε συναντήσεις και συζητήσεις με τους αντιπολιτευόμενους, αφού αυτό απαιτεί η απλή αναλογική και με βάση αυτό το μοντέλο θα πρέπει να διοικηθούν οι δήμοι. Διαφορετικά, αν δηλαδή «πρυτανεύσουν» οι εγωισμοί και οι ακαμψίες, τότε πολύ φοβάμαι ότι θα έχουμε μία τετραετία, όχι απλά δύσκολη, αλλά μη παραγωγική και χαμένη με άμεσο αντίκτυπο όλης αυτής της κατάστασης στους πολίτες…Δεν καταλαβαίνουν οι ανόητοι ότι μια τέτοια κατάσταση θα έχει αρνητικό αντίκτυπο σε όλους εμάς!»
-Όχι Τένη δεν θα καταλαβαίνουν οι… ανόητοι, όπως δεν καταλάβαιναν και επί Δημαρχόπουλου οι άλλοι… «ανόητοι» καταψηφίζοντας τα πάντα!

-Άσχετα αν από πίσω, έκαναν τις «δουλειές» τους!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »