*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Ιουλίου

ΣΤΗΡΙΞΗ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΣΤΑΘΗΣ Από Μελισσόπουλο, Σταυρακάρα και Αμοιρά για την…εξόφληση των «παλιών γραμματίων»!

04 Ιουλίου
*Γέμισε προεκλογικά πολυτελή φυλλάδια σε όλη τη πόλη, προσπαθεί να βρει συμμάχους για να «φάει» τον Χουσεΐν Ζεϊμπέκ σε ψήφους
*Κι όμως… Ο Στάθης Γιαννακίδης θέλει να ξαναβγεί βουλευτής! Μετά τη συνάντηση με τον Τσέπελη, συνάντηση και με τους πρωτοκλασάτους της παράταξης ΞΑΝΘΗ για όλους!
Κι όμως… Ο Στάθης Γιαννακίδης θέλει να ξαναβγεί βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και φυσικά ξεπερνώντας σε ψήφους τον μειονοτικό βουλευτή Χουσεΐν Ζεϊμπέκ που κατά τους περισσότερους είναι και το μεγάλο φαβορί, ανεξάρτητα αν πολλοί μιλούν για μεγάλη του πτώση…!
Έτσι λίγες μέρες μετά τη συνάντηση που είχε με τον Μανώλη Τσέπελη και αποκάλυψε ο «Μ» με την φωτογραφία ντοκουμέντο, ο Στάθης Γιαννακίδης  σύμφωνα με αποκλειστικές δημοσιογραφικές πληροφορίες, είχε το βράδυ της Τρίτης  συνάντηση και με τους πρωτοκλασάτους της παράταξης ΞΑΝΘΗ για όλους και συγκεκριμένα τον επικεφαλής Σάββα Μελισσόπουλο, τον Πάνο Σταυρακάρα και τον Σταύρο Αμοιρά. Στη συνάντηση μάλιστα ο Σάββας συνοδεύονταν και από τον γιο του.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Υφυπουργός Οικονομικών που κάνει μια από τις πλέον πολυδάπανες εκλογικές δαπάνες, «ζήτησε από όλους να τον στηρίξουν στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, λέγοντάς τους χαρακτηριστικά ότι, «εγώ για να σας στηρίξω, εκτέθηκα στο ίδιο μου το κόμμα και ήρθα ακόμη και σε διάσταση με τον γραμματέα… Ζητώ και περιμένω κι από σας να με στηρίξετε, διότι ως υφυπουργός θεωρώ ότι έχω έργο και ενισχύθηκα πολύ στη περιοχή με τις δράσεις και αποφάσεις μου».
-Το τι του απάντησαν και πως μπορούν να τον βοηθήσουν, μπορούν φυσικά να το ξέρουν μόνο ο Σάββας Μελισσόπουλος και αυτοί που κάθονταν μαζί του στο ίδιο τραπέζι…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »