*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Μαΐου

Συνιστώσα....Φανουράκη-Τσέπελη ο Σταυρακάρας στο νέο Δημοτικό συμβούλιο; Προκαλεί το ΚΙΕΦ!

31 Μαΐου
«Θεϊκός» ο σκύλος σου… αυριανέ υποψήφιε Δήμαρχε Ξάνθης Παναγιώτη Σταυρακάρα, αλλά  για να εκλεγείς εσύ δημοτικός σύμβουλος και μάλιστα ΠΡΩΤΟΣ σε ψήφους… άλλοι κινδύνεψαν να φάνε ξύλο στο Πούρναλικ από τους ...ταλιμπάν του Φανουράκη!
………………………………………
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Οι ηγέτες και οι… υποψήφιοι Δήμαρχοι φίλτατε Παναγιώτη Σταυρακάρα δεν γίνονται με ανακολουθίες κι άλλα να λες τη μια κι άλλα την άλλη….
Όπως και δεν γίνεται σε μια νέα δημοτική παράταξη που έχει έναν ΝΕΟ υποψήφιο επικεφαλής (Σάββας Μελισσόπουλος), να ξεκινάς τόσο άκομψα ευθύς εξ’ αρχής το «ροκάνισμά» του…
Κι ενώ εσύ με τον Σταύρο Αμοιρά πήρατε την απόφαση να «καθαρίσετε» τον Φανουράκη και τα ακούει ο Μελισσόπουλος…
-Εσύ αμέσως μετά τις εκλογές, να πίνεις το… καφεδάκι σου μες την καλή χαρά για την πρωτιά σου με τον επί χρόνια «κολλητό» σου!
……
*Καλύτερα και θαρραλέα ανεξαρτοποιήσου λοιπόν από τώρα Σταυρακάρα και κάνε μια νέα δημοτική παράταξη Σταυρακάρα – Χαριτωνίδου – Φανουράκης - Θανάσης Ξυνίδης και αμέσως μετά γίνετε και… συνιστώσα του… Τσέπελη,  παρά άλλα να λες το πρωί, άλλα το βράδυ κι άλλα την… επομένη!
Πρώτος σε ψήφους εύκολα γίνεσαι… και μάλιστα αν σε πριμοδοτεί και ο  Αρίφογλου, πρώτος όμως αξιοπιστία, δηλαδή ΗΓΕΤΗΣ, θέλει κι άλλα προσόντα!
……
*Και για να είμαι μαζί σου ακόμη πιο ειλικρινής Πάνο Σταυρακάρα, ξέρεις γιατί σου τα γράφω;
Μα γιατί για να εκλεγείς δημοτικός σύμβουλος και μάλιστα ΠΡΩΤΟΣ σε σταυρούς… κινδύνευαν να φάνε το ξύλο της χρονιάς τους στο Πούρναλικ το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής από τους «ταλιμπάν» του Φανουράκη ο Τσετινές με τον Νταβιτίδη κι άλλα δυο παιδιά της παράταξής σου!
……
*Την Κυριακή όλα αυτά… Γιατί την Τρίτη εσύ έπινες καφέ με τον… Φανουράκη, μες την καλή χαρά σαν να μην συνέβη τίποτα!!!
-Κι όταν άκουσες μάλιστα τον Καρά Αχμέτ να λέει στον Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο, εσένα θα ψηφίσουμε ξανά την Κυριακή για  Δήμαρχο…
-Του ‘βαλες τις… φωνές!!! Για το ατόπημά του…
-Τσέπελη λοιπόν δυνατά την Κυριακή Σταυρακάρα μαζί με τον Χαριτωνίδου, στη γραμμή του Θανάση! Και μετά… κάλεσε για καφέ να τους εξηγήσεις τον λόγο… τον Τσετινέ και τον Νταβιτίδη! ( Δηλαδή Σταυρακάρα, άρχισε απο τώρα το..."πριόνισμα" και του Σάββα Μελισσόπουλου;)
.....
-Μόνο που Σταυρακάρα σύσσωμοι οι ΠΑΣΟΚοι είναι στο πλευρό του Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου, αφού δεν ξεχνάνε και τι "πάθανε" την  Κυριακή 26 Μαίου στο Πούρναλικ και όχι μόνο, απο τους "μηχανισμούς" Φανουράκη-Τσέπελη!
……
*Ανακοίνωση για τον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ:
«Το νέο εκλογικό σύστημα της απλής αναλογικής επιβάλλει τη συνεργασία στη βάση προγραμματικών συγκλίσεων, και έτσι θα κινηθούμε στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών. Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις, στον δεύτερο γύρο, προοδευτικά ψηφοδέλτια σε όλη την Ελλάδα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, για τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών».

Προκαλεί η πρόεδρος του μειονοτικού κόμματος ΚΙΕΦ Τσιγδέμ Ασάφογλου: Είμαστε Τούρκοι!
«Το ΚΙΕΦ είναι τουρκικό κόμμα, αλλά είναι είναι ένα επίσημο κόμμα του ελληνικού κράτους, απλά έχει ιδρυθεί από Τούρκους», δήλωσε στο Open η πρόεδρος του μειονοτικού κόμματος που συγκέντρωσε στις ευρωεκλογές ποσοστό άνω του 40% σε Ξάνθη και Ροδόπη.
Ταυτόχρονα η πρόεδρος του ΚΙΕΦ, Τσιγδέμ Ασάφογλου υποστήριξε πως η ίδια νιώθει Τουρκάλα, ενώ σε ερώτηση του δημοσιογράφου για τα όσα έχει πει ότι η πατρίδα της είναι η Ελλάδα, ανέφερε ότι η «μητέρα πατρίδα της» είναι η Τουρκία και όπως εξηγεί εντός της Ελλάδας ανήκει σε μια μειονότητα η οποία είναι και εθνική (τουρκική) και «θρησκευτική».
Το ΚΙΕΦ βγήκε πρώτο και στην Ξάνθη και οι επιτελείς του υποστηρίζουν ότι το κόμμα πλέον στέλνει ηχηρό μήνυμα τόσο στην Αθήνα όσο και στις Βρυξέλλες.
Σημειώνεται ότι με το συνδυασμό Τσέπελη εκλέχτηκαν στη 1η και στη 2η θέση αντίστοιχα, ο ανεψιός του Μετέ κ.Λεβέντ και ο Σιαμπάν Μπαντάκ του Deb, αφού ο πατέρας τους ήταν υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το Τουρκικό Κόμμα ΚΙΕΦ!
(σ.σ. Με βάση μάλιστα την νέα νομοθεσία, αν συμβεί κάτι και ο  Τσέπελης λόγω των πολλών δικαστηρίων που έχει, τεθεί σε αργία και χάσει το αξίωμά του, νέος Δήμαρχος δεν θα είναι ο Ιπποκράτης Καμαρίδης που βγήκε 3ος, αλλά ο πρώτος (Λεβέντ) ή ο δεύτερος (Σιαμπάν).

Μήνυμα Κωστή Σιμιτσή ενόψει του Β΄ γύρου των Περιφερειακών Εκλογών: Ο κόσμος έχει τη δική του ωριμότητα. Μπορεί να κρίνει τους επικεφαλής των δύο συνδυασμών και να επιλέξει εκείνον που θα εργαστεί σκληρά
Το εκλογικό σώμα στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης έκανε τις επιλογές του και ανέδειξε ως πρώτους δύο συνδυασμούς που ανήκουν στον συντηρητικό χώρο. Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου αντιπαρατεθήκαμε με ένταση και ιδεολογική καθαρότητα προς αμφοτέρους τους συνδυασμούς αυτούς, τους κρίναμε με αυστηρότητα και αποδοκιμάσαμε το πρόγραμμα και τη δράση τους, θέτοντας υπόψιν των πολιτών τις δικές μας προτάσεις που θα εξασφαλίσουν την ανάπτυξη. Για την επαναληπτική εκλογή της επόμενης Κυριακής δεν χρειάζεται να κάνουμε υποδείξεις σε κανέναν.
Ο κόσμος έχει τη δική του ωριμότητα. Μπορεί να κρίνει τους επικεφαλής των δύο συνδυασμών και να επιλέξει εκείνον που θα εργαστεί σκληρά, θα συνεργαστεί με τις άλλες παρατάξεις και θα συμπράξει στην επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας με βάση την εμπειρία και τις γνώσεις του. Ασχέτως τελικού αποτελέσματος, τα στελέχη μας που θα συμμετάσχουν στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο θα καταθέσουν τις αυτοδιοικητικές γνώσεις και την πείρα τους, θα παλέψουν από κοινού με τις άλλες παρατάξεις για να σηκώσουμε όλοι μαζί την Περιφέρεια ψηλά!

48χρονος αλλοδαπός και οι συνεργοί του εξαπάτησαν 64χρονη στη Δράμα με πρόσχημα εμπλοκής συγγενικού προσώπου σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα
Από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή 48χρονου αλλοδαπού σε μία (1) περίπτωση τηλεφωνικής απάτης και πέντε (5) απόπειρες σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών, που διαπράχθηκαν την 21-5-2019 στην πόλη της Δράμας.
Σε βάρος του δράστη, καθώς και σε δύο (2) ακόμη άγνωστους μέχρι στιγμής συνεργούς του, σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης (συμμορία) και της απάτης.
Αναλυτικότερα, την 21-5-2019, άγνωστος δράστης επικοινώνησε τηλεφωνικά με έξι ηλικιωμένες ημεδαπές στη Δράμα, στις οποίες παρουσιάστηκε ως ιατρός ή αστυνομικός και προφασιζόμενος ότι συγγενικό τους πρόσωπο ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα, ζητούσε διάφορα χρηματικά ποσά, είτε για την πληρωμή ιατρικών υπηρεσιών, είτε για να αποφευχθεί η ποινική διαδικασία.
Κατά την τηλεφωνική επικοινωνία και προκειμένου να επιτευχθεί η εξαπάτηση των ηλικιωμένων, άγνωστη δράστιδα προσποιούνταν το συγγενικό πρόσωπο και τους προέτρεπε να ικανοποιήσουν το αίτημα.
Σε μία από τις παραπάνω περιπτώσεις οι δράστες κατάφεραν να εξαπατήσουν μια 64χρονη, πείθοντάς την να εναποθέσει το χρηματικό ποσό των 6.000 ευρώ και 25 λίρες, εξωτερικά της οικίας της, όπου μετέβη ο 48χρονος και τα παρέλαβε, ενώ στις άλλες πέντε περιπτώσεις οι απατηλές προθέσεις τους έγιναν αντιληπτές.   
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Τουρκία: Εξαρθρώθηκε μία από τις μεγαλύτερες σπείρες διακίνησης μεταναστών -Κέρδη 2 εκατ. τον χρόνο
Η αστυνομία της Τουρκίας ανακοίνωσε ότι συνέλαβε τα ηγετικά στελέχη σπείρας διακίνησης μεταναστών, την οποία χαρακτήρισε ως τη μεγαλύτερη στην Ευρώπη.
Πρόκειται για σπείρα που βοήθησε χιλιάδες μετανάστες να φτάσουν στην Ευρώπη, από τη Μέση Ανατολή, σύμφωνα με τις τουρκικές αρχές. Ηδη έχουν συλληφθεί 20 άτομα, κατασχέθηκαν 6 οχήματα και ισάριθμα σκάφη, ενώ συνελήφθησαν 569 παράτυποι μετανάστες. Η σπείρα είχε κέρδη περίπου 2 εκατ. ευρώ τον χρόνο, ενώ τα ηγετικά στελέχη της προέρχονται κυρίως από το βόρειο Ιράκ.
Ανάμεσα στους συλληφθέντες σε εφόδους, έπειτα από έρευνα ενός έτους, είναι ο αρχηγός της σπείρας, Ακμπαρ Ομάρ Ταουφίκ. Μεταξύ άλλων συνεργάζονταν με παράνομες οργανώσεις διακινητών στην Ελλάδα, την Ιταλία και την Ουκρανία. Η σπείρα βοηθούσε κυρίως Αφγανούς, Ιρακινούς και Σύρους μετανάστες να περάσουν από την Τουρκία στην Ευρώπη, με χερσαία και θαλάσσια μέσα, σύμφωνα με το ΑΠΕ.




Share this

Related Posts

Previous
Next Post »