*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Μαΐου

Αλάτι & Πιπέρι Χρήστος Τσιλόπουλος &Γιάννης Αρβανιτίδης την Κυριακή στο Prestige στην Ξάνθη

24 Μαΐου
Εκδήλωση της Μητρόπολης Ξάνθης για την επέτειο 
της Αλώσεως της Κωνσταντινουπόλεως
Με την ευκαιρία της επετείου της Αλώσεως της Κωνσταντινουπόλεως (29ης Μαΐου 1453), η Ιερά Μητρόπολις Ξάνθης και Περιθεωρίου πραγματοποιεί εκδήλωση, την Τρίτη 28η Μαΐου και ώρα 19:00, στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης, εις μνήμην του Αυτοκράτορος Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και των υπερασπιστών της Βασιλευούσης.
Οι μαθητές του Εκκλησιαστικού Γυμνασίου-Λυκείου Ξάνθης σε συνεργασία με συλλόγους της πόλεώς μας θα παρουσιάσουν την εκδήλωση με τίτλο «Μνήμη Αλώσεως», με την χρήση πολυμέσων, ενώ χορωδίες θα αποδώσουν δημοτικά τραγούδια για την άλωση. 
ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

«Ο Δράκος» του Swartz από τη θεατρική ομάδα 
του Πολιτιστικού Συλλόγου Φοιτητών Ξάνθης «Η Γέφυρα»
Η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Φοιτητών Ξάνθης «Η Γέφυρα», παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση "Ο Δράκος" του Swartz και σας προσκαλεί να απολαύσετε κι εσείς μαζί της αυτή τη διαφορετική   πλευρά των πραγμάτων. Την Τετάρτη 29 Μαΐου, στο αμφιθέατρο Κ. Καραθεοδωρή και ώρα 20.00.

O Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος την Παρασκευή 2 Ιουνίου στο βιβλιοπωλείο «δυο» στην Ξάνθη!
Μετά την επιτυχημένη παρουσία στην διεθνούς φήμης έκθεση κόμικ, Comicon, της Θεσσαλονίκης και την παρουσίαση στο βιβλιοπωλείο Ιανός στην Θεσσαλονίκη, το "Ματωμένο Γαλάζιο" ταξιδεύει στην Ξάνθη... O Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος ή ως γνωστόν Ferruccelli, θα παρουσιάσει το πρώτο του σόλο μουσικό concept άλμπουμ που κυκλοφορεί ως κόμικ και αποτελεί το πρώτο ελληνόφωνο concept album στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού στο βιβλιοπωλείο 2 στην Ξάνθη την Παρασκευή 7 Ιουνίου και ώρα 20:00. Θα μιλήσει για το πολυσχιδές καλλιτεχνικό έργο που συνδυάζει 4 είδη τέχνης (μουσική, ζωγραφική, κινηματογράφο και παραστατική τέχνη), για τις δυσκολίες δημιουργίας του και θα συστήσει στο κοινό μέσω βίντεο τους βασικούς συντελεστές που βοήθησαν στην δημιουργία του έργου: Συμεών Γεωργίου (μουσική παραγωγή), Στράτο Αθανασίου (ηχοληψία), Δημήτρη Παπαδή (σκίτσα), Αλέξανδρο Καντόρο (κινηματογράφηση).
Το έργο θα προλογίσει η Ντέπυ Τσακίρη, γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός.

Την Δευτέρα 27 Μαΐου στο Elisso η παρουσίαση του βιβλίου 
του π. Χαράλαμπου Παπαδόπουλου «Η ενοχή της χαράς»
Γνωστοποιείται ότι την Δευτέρα 27 Μαΐου 2019 και ώρα 19:30 στο Ξενοδοχείο Elisso θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου του π. Χαράλαμπου Παπαδόπουλου «Η ενοχή της χαράς. Χτίζοντας χαμόγελα σε μια ζωή οδύνης».
ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

ΚΟΜΟΤΗΝΗ: «Φιλοτεχνώντας την Ελλάδα» με 180 χορευτές επί σκηνής
Η Στέγη Πολιτισμού, Παράδοσης & Λαογραφίας "Φιλοτέχνες" θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 7 Ιουνίου στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Κομοτηνής την μουσικοχορευτική εκδήλωση με τίτλο «Φιλοτεχνώντας την Ελλάδα 2019».
Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά οι 180 χορευτές και χορεύτριες του τμήματος παραδοσιακών χορών θα ταξιδέψουν το κοινό της Κομοτηνής σε 10 περιοχές της Ελλάδας, παρουσιάζοντας τους χορούς με τις ανάλογες φορεσιές της κάθε περιοχής. Μαζί τους και η παραδοσιακή χορωδία του συλλόγου, θα δώσει τη δική της νότα στην εκδήλωση.
Συμμετέχουν: Κωνσταντίνος Δεδούσης (κλαρίνο), Φώτης Ζανελάρης (βιολί), Δημήτρης Κυριακάκης (γκάιντα - φωνή), Αργυρώ Κυριακάκη (καβάλι - φωνή), Θάνος Καρακατσιάνης (ακορντεόν), Γιώργος Αθανασιάδης (νταούλι – τουμπερλέκι), Κυριάκος Τσακιράκης (λαούτο), Πέτρος Μούχτσης (τρομπέτα).
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 20:30 και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Χρήστος Τσιλόπουλος &Γιάννης Αρβανιτίδης 
την Κυριακή στο Prestige στην Ξάνθη
Αυτή την Κυριακή 26 Μαΐου έρχεται ένα διαφορετικό και απρόσμενο live στο καφέ – μπάρ Prestige στην Ξάνθη!!!
-Επιστρέφουν ξανά! Ο Χρήστος Τσιλόπουλος & ο Γιάννης Αρβανιτίδης, το δικό σας αγαπημένο ντουέτο, LIVE για μοναδική βραδιά γεμάτη κέφι, καψούρα & ελληνικό τραγούδι.
-Κρατήσεις – ρεζερβέ στο τηλέφωνο! 2541071158.


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »