*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Απριλίου

Αλήθεια, η "πολιτευτής" (;) της Ν.Δ. Μαρίνα Παυλίδου, θυμάται την άποψη του Γιώργου για τον Τσέπελη; Όλες οι ειδήσεις...

18 Απριλίου
…γράψανε την «ιστορία»…Οι χειροκροτητές του Τσέπελη στην πρώτη σειρά… Αλέκον Κυριακίδης, Κώστας Μαλάκης, Περιστέρης Μαλάκης, Δημήτρης Μπένης.
……………………………………
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Ερώτημα κρίσεως. Μα αφού ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης Περιστέρης Μαλάκης πήγε στον Τσέπελη, δεν θα έπρεπε να πάει και στην συγκέντρωση του Γιώργου Χατζηθεοδώρου, την στιγμή που ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης μάλιστα στο δικηγορικό του γραφείο (στο γιο του), ανέθεσε την υπεράσπισή του στην υπόθεση που έχει με τον Δημήτρη Μπένη;
Λέω… Είτε μαζί, είτε χωρίς τον Αλέκο Κυριακίδη. Δεν έχει σημασία…
……
*Κι επειδή μπορεί όταν έγινε Περιφερειάρχης να χαλάσανε οι σχέσεις μας, ωστόσο στα «δύσκολά του» πάντα ήμουν δίπλα του…
Αλήθεια, θυμάται η «πολιτευτής» (;) της Ν.Δ. κυρία Μαρίνα Παυλίδου, πως εκφράζονταν ο Αείμνηστος Πατέρας της Γιώργος Παυλίδης για τον Τσέπελη που σε όλα τα «δύσκολα» ήταν πάντα… με τους αντιπάλους του;;; (Επί εποχής Παναγιώτη Σαλτούρου, Άρη Γιαννακίδη κλπ).
Κι αν δεν θυμάται βέβαια, ας έρθει να της το υπενθυμίσουμε! Γιατί στα «δύσκολα» ήμασταν φίλοι… Στο «Μαχητή» άλλωστε -κι αυτός μας τίμησε-δημοσίευσε και τον γάμο της!
……
*Εκτός αν η κυρία Μαρίνα Παυλίδου αποφάσισε επειδή ο Μιχάλης Πατεράκης στηρίζει Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο που έχει και το χρίσμα από τη Νέα Δημοκρατία, να πάει κόντρα στον… Κακλαμάνη και στο κόμμα! Έτσι απλά για ένα καπρίτσιο…
Ξέρω κι εγώ!; Ειλικρινά μπερδεύτηκα..
……
*Και το ανέκδοτο του μήνα; Η συγκεκριμένη κυρία δηλαδή θέλει να γίνει και… υποψήφια βουλευτής στη θέση της Μαίρης Τσιακίρογλου γράφοντας στα παλιά της υποδήματα την απόφαση του κόμματος να δώσει χρίσμα στον Δημαρχόπουλο (όπως και στο Μέτιο).
Και στην εκδήλωση για να πάρει χρίσμα από τον… Τσέπελη και τον γιατρό Ι. Καμαρίδη που μέχρι πρότινος ήταν με το ΕΠΑΜ;! Λέω…
……
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Ανδρέας Καραγιώργης, καλεί όλους τους πολίτες στην εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων της Π.Ε. Έβρου και των προτάσεων του συνδυασμού «Αδέσμευτη Αναπτυξιακή Ανασυγκρότηση», η οποία θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Ορεστιάδας, το Σάββατο 20 Απριλίου και ώρα 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Ηλέκτρα».

Τράπεζες: Νέο ωράριο συναλλαγών από 2 Μαΐου 2019
Αλλάζει το ωράριο συναλλαγών των τραπεζών από τις αρχές του ερχόμενου μήνα.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (ΕΕΤ), σε συνέχεια της νέας Συλλογικής Σύμβασης με την ΟΤΟΕ, από την Πέμπτη, 2 Μαΐου 2019, τα καταστήματα των τραπεζών μελών της ΕΕΤ θα πραγματοποιούν συναλλαγές, κατά τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα - Παρασκευή) τις ώρες 08.00-14.00.
Στην συμφωνία ΟΤΟΕ-τραπεζών περιλαμβάνονταν και η μείωση του ωραρίου κατά 30 λεπτά την ημέρα από Δευτέρα έως και Πέμπτη. Ετσι, πλέον το ωράριο για τις συναλλαγές του κοινού, διαμορφώνεται από 08.00 έως 14.00 Δευτέρα έως και Παρασκευή.

Δύο Έλληνες διέρρηξαν σπίτι στην Κομοτηνή
Σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, σε βάρος δύο ημεδαπών, ηλικίας 43 και 25 ετών, διότι τις πρώτες πρωινές ώρες της 15-4-2019, ενεργώντας από κοινού, διέρρηξαν οικία στην Κομοτηνή. Άμεσα οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 43χρονο δράστη, καθώς επίσης στο πλαίσιο των ερευνών εντόπισαν και κατέσχεσαν τέσσερα διαρρηκτικά εργαλεία και τα αφαιρεθέντα αντικείμενα (είδη ένδυσης και ένα άρωμα).

ΟΕΒΕ ΞΑΝΘΗΣ: ΕΥΡΕΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 2 ΜΑΪΟΥ
Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Νομού Ξάνθης καλεί τα μέλη των Σωματείων Επαγγελματιών με καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος και Καφέ Μπαρ Νομού Ξάνθης, σε ευρεία σύσκεψη με θέμα «Πνευματικά Δικαιώματα» την Πέμπτη 2 Μαΐου 2019, και ώρα 19.00 το απόγευμα στα γραφεία της ΟΕΒΕ(Ανθυπασπιστού Μιλτιάδη Γεωργίου 24, 1ο όροφο), παρουσία του προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ και ΠΟΕΣΕ κύριου Γεώργιου Καββαθά.
Με Εκτίμηση
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΑΚΙΡΟΓΛΟΥ    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΣΙΜΙΓΑ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ
Διαδοχικές επισκέψεις στη ΔΟΥ Ξάνθης, στη Δημοτική Αγορά της πόλης, στο Παράρτημα Ατόμων με Αναπηρία (πρώην Ψυχολογικό Κέντρο) και στην Περιφερειακή Μονάδα του Ινστιτούτου Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (ΙΓΜΕ) πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης, 16 Απριλίου, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κώστας Κατσιμίγας, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους Ξάνθης Γιώργο Καλιαμπάκα, Γιώργο Καρακασίδη, Βαλεντίνα Μπεζιάτ, Αλέβ Μποζατζή και Κώστα Παμπουκίδη.

Το κόμμα του Ερντογάν ζητά και επίσημα επανάληψη των εκλογών στην Κωνσταντινούπολη
Πάνω από δύο εβδομάδες μετά τις δημοτικές εκλογές στην Τουρκία, το κόμμα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ζητά και επίσημα την ακύρωση και επανάληψη των εκλογών στην Κωνσταντινούπολη.

Το Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) κατέθεσε τη σχετική προσφυγή στο Ανώτατο Εκλογικό Συμβούλιο της Τουρκίας. Ο αντιπρόεδρος του AKP, Αλί Ιχσάν Γιαβούζ, που κατέθεσε την προσφυγή, προσκόμισε έγγραφα τα οποία μετέφερε μέσα σε τρεις βαλίτσες. Στις δηλώσεις του, δικαιολογώντας την προσφυγή τη στιγμή που έφτανε στο τέλος της η επανακαταμέτρηση των ψήφων στην Κωνσταντινούπολη, είπε ότι οι εκλογές σημαδεύτηκαν από παρατυπίες. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »