*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Μαρτίου

ΒΟΛΙΔΕΣ Σ' αυτές τις εκλογές, όλα μπορούμε να τα δούμε πλέον...

09 Μαρτίου
ΛΕΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ «ΕΝΩΘΟΥΝ» ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΣΕΠΕΛΗ;
Από την αρχή είχαμε εστιάσει την κριτική μας με αφορμή τις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019 σε έναν κυρίως τομέα, όσον αφορά το Δήμο Ξάνθης…
Ψηφίστε έντιμα και ΚΑΘΑΡΑ πρόσωπα, καταψηφίστε και ΜΑΥΡΙΣΤΕ πρόσωπα που μπήκαν στο Δήμο Ξάνθης για να εξυπηρετήσουν τα μαγαζιά τους, για να εξυπηρετήσουν τα προσωπικά τους συμφέροντα και να κάνουν περιουσίες… προκαλώντας πολλές φορές το κοινό αίσθημα…!
Ήδη δυο μήνες πριν τις εκλογές δικαιωνόμαστε με την παράταξη Τσέπελη – Δάγκα - Μούρκα κλπ να παραπαίει και την εγκαταλείπουν ακόμη και όνομα που ανακοινώνονται, την δε παράταξη του Σάββα Μελισσόπουλου να αντιλαμβάνεται με τεράστια… καθυστέρηση, την ζημιά που ήδη της έχουν προκαλέσει οι συμπεριφορές του Φανουράκη…
Ήδη και οι δυο συνδυασμοί αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα σε αντίθεση με τους συνδυασμούς του Γιάννη Παπαχρόνη και του Γιώργου  Χατζηθεοδώρου που έχουν σταθεροποιηθεί σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο και τον Πασχάλη Λύρατζη που κινείται αθόρυβα αλλά σταθερά και ουσιαστικά.
Και φυσικά δεν μπορεί να αμφισβητήσει πλέον κανείς ότι η παράταξη του σημερινού Δημάρχου Ξάνθης με τις προσθήκες των νέων προσώπων που έχει κάνει, εμφανώς έχει δυναμώσει σε σχέση με αυτούς που έχουν «διωχτεί» ή «φύγει» από τον συνδυασμό του…
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΟΡΘΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ 3ΩΡΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ
Είναι πολύ πιο απλά τα πράγματα από ότι θέλουν να κάνουν κάποιοι εμπαθείς και μικρόψυχοι λασπολόγοι που κρίνουν μια θεατρική παράσταση από κάποιες στιγμές… βίντεο που αναρτούν κάποιοι άλλοι τηλεθεατές!
Μπερδεύοντας μάλιστα την πρόζα από μια επιθεώρηση.
1. Κανείς δεν υποχρεώνει κάποιον να κάθεται επί τρεις ώρες όρθιος για να δει μια παράσταση! Πόσο μάλλον να περιμένει ακόμη και στο δρόμο ν’ αδειάσει μια θέση για να μπει στην αίθουσα… Αυτό που συνέβη λοιπόν στο Πικαντίλι 3 ήταν κάτι το ανεπανάληπτο.Δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν ακόμη και με τα μεγαλύερα ονόματα που έχουν εμφανιστεί στο Δημοτικό Αμφιθέατρο...
2. Τα κείμενα σε μια επιθεώρηση, πάντα γράφονται την τελευταία στιγμή λόγω της επικαιρότητας. Αν τώρα λόγω της κοσμοπλημμύρας και των τεχνικών προβλημάτων οι ηθοποιοί δεν μπορούσαν  να ακουστούν τόσο καλά στην αίθουσα, σε αυτό δεν φταίει ούτε ο σκηνοθέτης, ούτε φυσικά και ο ηθοποιός...Όλοι τους ωστόσο είναι καταπληκτικοί ηθοποιοί! Με εμπειρία πάνω απο 20-30 χρόνια οι περισσότεροι! 
3. Σε όποιον δεν αρέσει ο Φλωρινιώτης, είναι θέμα καθαρά προσωπικής επιλογής. Ο καλλιτέχνης πάντως κατέβηκε μέσα στο κοινό του και οι εκδηλώσεις του κόσμου στο πρόσωπό του ήταν αυθόρμητες, λαυτρευτικές  και συγκινητικές. Ωστόσο η παράσταση του δημοφιλή καλλιτέχνη, του τρομερού μίμου που συμμετείχε σε αυτήν μαζί με το μπαλέτο του κλπ ήταν το τελευταίο κομμάτι της Επιθεώρησης μετά μάλιστα το πρώτο δίωρο της Θρακικής Σκηνής που ήταν θεατρική σάτιρα με άριστους ηθοποιούς, μουσικούς, τραγουδιστές και καλλιτέχνες, απεικόνιση του αληθινού Πικαντίλι του τότε αλλά και του τώρα.
4. Όλα αυτά όταν κρίνονται βέβαια καλλιτεχνικά. Όταν κάποιοι χυδαίοι...«στραβοί κι ανάποδοι» συκοφαντούν και λασπολογούν όχι με βάση αυτό που «δεν παρακολούθησαν καν» αλλά επειδή δεν…γουστάρουν «κάποιον» πολιτικά ή κομματικά θα πρέπει να αντιληφθούν ότι η ανοχή δεν αποτελεί και αδυναμία! Κι ότι τα ...ΠΑΡΑΣΙΤΑ και ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ τελικά βρίσκονται στην δική τους «ύπαρξη» διότι το μόνο που έμαθαν στη ζωή τους, ήταν να κρίνουν τους άλλους… χωρίς καμιά συμμετοχή στα κοινά! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »