*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Μαρτίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Και τώρα..ποιός θα "πάρει" τον Φανουράκη στο συνδυασμό του; Τα καλύτερα παραπολιτικά...

09 Μαρτίου
Γιατί Στάθη δεν είναι μαζί μας ο… Φανουράκης; 
Τον στείλαμε για το μαλλί της… γριάς! Καρναβάλια έχουμε…
………………………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Όταν μου λενε: "δεν θέλω να ψηφίσω ΚΙΝΑΛ γιατί δεν θέλω Γεννηματά και συνεργασία με δεξιά" εγώ ακούω: "Νταξ ρε φιλαράκι ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ το 2015."
(Ο Σωκράτης Ξυνίδης στο fb)
-Για ποιους παλαιούς ΠΑΣΟΚους «χτυπάει» η καμπάνα;
………………………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Το ΠΙΚΑΝΤΙΛΙ διαγράφοντας μια υπερδεκαετή ένδοξη πορεία στο χώρο της διασκέδασης, έγινε παρανάλωμα του πυρός στις Απόκριες του 1970.
Ο δημοσιογράφος, σεναριογράφος Πάνος Παπαδόπουλος ιδρυτικό μέλος της Θρακικής Θεατρικής Σκηνής του έδωσε ΑΙΩΝΙΑ ΔΟΞΑ μέσα απο την επιθεώρηση Πικαντίλι 3
(Ο Στέλιος Αρσενίου σε άρθρο του στα ΜΜΕ για το Πικαντίλι 3)
-Και τα πολλά τα λόγια είναι φτώχια…!

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Μια ακόμη δίκη για τους πρώην αντιδημάρχους Αλέξανδρο Κυριακίδη και Απόστολο Αγκόρτσα την ερχόμενη Τρίτη στο Τριμελές Πλημ/κείο Ξάνθης όπου διώκονται –για μια ακόμη φορά!!!-για παράβαση… καθήκοντος δια παραλείψεως κατ’ εξακολούθηση! Για αδίκημα που διαπράχτηκε στις 23/9/2013!!!
……
*Τι πιθανολογώ να πουν οι δυο κατηγορούμενοι πρώην αντιδήμαρχοι; Μα δεν γνώριζαν… δεν είχαν δόλο!!! Ελλείψει δόλου άλλωστε αθωώνονται οι πλείστοι αυτοδιοικητικοί και κάπως έτσι αθωώνονταν επί σειρά ετών στα δικαστήριά του και ο… Τσέπελης! (σ.σ. Έτσι για να μην έχει απορίες και ο γιατρός που προκαλούσε κι από πάνω τον Παπαζαχαρία για το… λευκό ποινικό του μητρώο, επειδή με την παρέλευση των τριών ετών, του «σβήστηκε» η τελεσίδικη απόφαση των 10 μηνών που τιμωρήθηκε στο Εφετείο Θράκη για το μπάζωμα του ρέματος! (σ.σ. Και όπου… ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΚΑΝ τα δυο άλλα αδικήματα!!!).
……
*Άξιο αναφοράς το γεγονός  της δίκης του υποψηφίου Δημάρχου Μανώλη Τσέπελη στο Εφετείου (5-2-2014) που όταν πλησίαζε προς την έδρα ο πρόεδρος του Τριμελούς του είπε «τι θα μας πείτε τώρα; Ότι ο… χείμαρρος είναι δικός σας;».
……
*Βέβαια για όλες αυτές τις «περιβόητες» δίκες των Αυτοδιοικητικών που πολλές φορές διέπρατταν τα ίδια αδικήματα αλλά… αθωώνονταν πάντα σχεδόν… ελλείψει δόλου και με τα ελαφρυντικά του πρότερου έντιμου βίου θα ‘χουμε την ευκαιρία να πούμε τις επόμενες μέρες, γιατί κάποιοι μας θεωρούν… κάφρους!

Και τώρα… αυτόν τον υποψήφιο που «έδιωξαν» Αμοιράς – Μελισσόπουλος - Σταυρακάρας και λέγεται Μανώλης Φανουράκης, ποιος θα τον… πάρει;
Κατά την ταπεινή μου γνώμη… Πολύ καλά έκαναν και τον «έδιωξαν» κλωτσηδών από το συνδυασμό του Μελισσόπουλου τον Φανουράκη οι Αμοιράς και Πάνος Σταυρακάρας, γιατί δεν γίνονταν να έχουν δυο… αρχηγούς!!!
Καθότι διάχυτο στη κοινή γνώμη ήταν ένα. Ναι μεν υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης και επικεφαλής της παράταξης «Ξάνθη για όλα» μπορεί να εμφανίζονταν ο Σάββας Μελισσόπουλος, από την άλλη όμως αυτός που παρίστανε τον «αρχηγό» και «κρυφά» βρίσκονταν κάθε μέρα στο γραφείο του Δημαρχόπουλου και του Κυριάκου Παπαδόπουλου παζαρεύοντας θέσεις από τώρα για την 2η Κυριακή, ήταν ο… Φανουράκης! Ο οποίος από τώρα ήθελε… έμμισθη θέση στη νέα δημοτική αρχή!
-Ερώτημα κρίσεως.
-Και τώρα αυτόν τον…υποψήφιο που «έδιωξαν» Αμοιράς-Μελισσόπουλος-Σταυρακάρας ποιος θα τον «πάρει»; Με τους… 5 δικούς του υποψήφιους που «εκβιάζει» μάλιστα ότι θα τον ακολουθήσουν;
-Είτε πρόκειται για τον Τσέπελη, είτε πρόκειται για τον Λύρατζη, γιατί οι Παπαχρόνης και Γιώργος Χατζηθεοδώρου αποκλείεται να τον «πάρουν»…!
-Ας τον «πάρει»! Κι ας αναλάβει όμως και τις «προσωπικές» του ευθύνες!
Ο Μουφτής Ξάνθης Καρά Χαλήλ Μπιλάλ 
επισκέφθηκε το Ιεροσπουδαστήριο «Εχίνου»
Ο Σοφολογιότατος Τοποτηρητής Μουφτής Ξάνθης κ. Καρά Χαλήλ Μπιλάλ στις 06 Μαρτίου 2019 ημέρα Τετάρτη, επισκέφθηκε το Ιεροσπουδαστήριο «Εχίνου» της Ξάνθης. Ο Μουφτής Ξάνθης στα πλαίσια της επίσκεψής του συναντήθηκε με τον Διευθυντή του Ιεροσπουδαστηρίου κ. Τζαμπάζ Χασάν – και των υποδιευθυντή κ. Χατζηφοτιάδης Δανήλος,  και με την διεύθυνση του σχολείου.
Ο Μουφτής Ξάνθης κ. Καρά Χαλήλ Μπιλάλ, αφού ενημερώθηκε ενδελεχώς από το εκπαιδευτικό προσωπικό για το πρόγραμμα σπουδών και για τις εν γένει εκπαιδευτικές δραστηριότητες του Ιεροσπουδαστηρίου «Εχίνου», στη συνέχεια συναντήθηκε με όλους τους μαθητές και μαθήτριες του Ιεροσπουδαστηρίου και τους ενημέρωσε σχετικά με την Ιερή νύχτα της 07 Μαρτίου 2019 ημέρα Πέμπτη του Regaib Καντηλί και καταχειροκροτήθηκε  από τα παιδιά που είχαν ενθουσιαστή γνωρίζοντας των καινούριο Τοποτηρητή Μουφτή Ξάνθης.
(σ.σ. Αν προσέξατε καλά…Στην πρώτο παράγραφο ο κύριος Καρά Χαλήλ Μπιλάλ εμφανίζεται ως Τοποτηρητής και στην αμέσως μετά, δεύτερη παράγραφο ως…Μουφτής Ξάνθης κ.Καρά Χαλήλ Μπιλάλ! Τυχαίο; Δεν νομίζω..)
Στο Δ.Σ. στον  Ελληνικό Διαστημικό Οργανισμό 
ο καθηγητής Βασίλης Τσαουσίδης του ΔΠΘ
Στο Δ.Σ. του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού θα συμμετάσχει στο εξής ο Καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων και Μηχανικών Υπολογιστών της Πολυτεχνικής του ΔΠΘ Βασίλης Τσαουσίδης.
Ο Καθηγητής με τη μεγάλη εμπειρία και επιστημονική εξειδίκευση στα ζητήματα αεροναυτικής και διαστήματος, όπως ανακοίνωσε, αποδέχτηκε τη σχετική πρόσκληση και θα είναι μέλος του Συμβουλίου του νεοσύστατου σχετικά Διαστημικού Οργανισμού της χώρας.
Ιδού αυτούσιο και το σχόλιο του καθηγητή στο fb:

Vassilis Tsaoussidis: Μετά από μια σύντομη θητεία εθνικού εκπροσώπου το 2009 στην ευρωπαϊκή επιτροπή διαστήματος fp7, επισκέπτη καθηγητή στο τμήμα Αεροναυτικής και Αστροναυτικής του ΜΙΤ, μία μακρά θητεία στην επιτροπή διαστημικών προτύπων ως προσκεκλημένος της ΝΑΣΑ και της ΕΣΑ και δύο μεγάλα διεθνή ερευνητικά έργα για το διάστημα, επανέρχομαι στη διαστημική δράση καθώς αποδέχτηκα την πρόσκληση να συμμετέχω στο Συμβούλιο του Ελληνικού Οργανισμού Διαστήματος. Τους ευχαριστώ δημόσια για την τιμητική πρόσκληση - και τους συγχαίρω για την επιλογή τους :-).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »