*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Μαρτίου

«Χελιδονίσματα –Γιορτή της Άνοιξης» -Εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού από το Μουσικό σχολείο Ξάνθης

22 Μαρτίου
Το Μουσικό Σχολείο Ξάνθης, σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης και την υποστήριξη της Δνσης Β/θμιας και Α/θμιας Εκπ/σης και συμμετοχή δημοτικών σχολείων Γυμνασίων και συλλόγων, διοργάνωσαν για 2η συνεχή χρονιά τα «Χελιδονίσματα - Γιορτή της Άνοιξης», αφιερωμένα εφέτος στην Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την 21η Μαρτίου 2019 και οι μαθητές των σχολείων θα συγκεντρωθούν στην πλατεία ελευθερίας και θα ξεκινήσει μια πομπή μαθητών στον κεντρικό δρόμο της πόλης, τραγουδώντας τα κάλαντα της Άνοιξης με τη συνοδεία μουσικών οργάνων του Μουσικού σχολείου Ξάνθης. Τελικός προορισμός η κεντρική πλατεία όπου έγιναν οι απαγγελίες ποιημάτων, τραγουδιών και αναγνώσεις κειμένων σχετικών με τη θεματική: « η ποίηση συναντά τον Άλλον».
Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη φέτος στην Παγκόσμια  Ημέρα κατά του Ρατσισμού και συμμετείχαν σε αυτήν εκτός από το Μουσικό Σχολείο Ξάνθης και τα Δημοτικά:3ο,7ο,17ο,18ο,2ο Ειδικό (Τύμπανο), το 1ο Μειονοτικό Σχολείο Ξάνθης καθώς και ο Σύλλογος Εβριτών και το Λύκειο Ελληνίδων.
Υπεύθυνοι εκδήλωσης: Α. Κελίδου, Γ. Καβαρατζή, Χ. Χατζόπουλος Μ. Ποιμενίδου





Share this

Related Posts

Previous
Next Post »