*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Μαρτίου

Παν. Παντέλος: Δεν υπάρχει περίπτωση να κατέβω υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και ειδικά με τον Τσέπελη!

09 Μαρτίου
«Κάποιοι θέλουν να κάνουν πλάκες σε «κάποιους» άλλους και χρησιμοποιούν το όνομά μου ή βγάζουν φώτο όταν τυχαία καθόμαστε κάπου μαζί…Δεν υπάρχει περίπτωση να κατέβω υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης και μάλιστα με το ψηφοδέλτιο του Τσέπελη. Καμία περίπτωση…Κουράστηκα να διαψεύδω τα ίδια πράγματα».
Με τη ξεκάθαρη αυτή δήλωση ο Β’ Αντιπρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Παντελής Παντέλος διέψευσε για μια ακόμη φορά τα όσα «διαδίδουν» για την δήθεν υποψηφιότητά του με το συνδυασμό Τσέπελη, κύκλοι του γνωστού "αδελφούλη", επειδή κάθε φορά που τον βλέπει ο εν λόγω κύριος, τον πλησιάζει και κάθεται στο τραπέζι του, όπως συνέβη σήμερα το πρωί σε καφέ της πλατείας συνοδεία κάποιων συνεργατών του…
Βέβαια πέρα από το γελοίο της υπόθεσης, το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι οι ίδιοι κύκλοι διέδιδαν πριν μέρες ότι μαζί τους είναι και ο…Πασχάλης Λύρατζης, με τον τελευταίο να αποκαλύπτει ότι «ο Τσέπελης θα ήθελε να κατέβει με τον συνδυασμό του, αλλά ο ίδιος ποτέ δεν θα τον έπαιρνε στο ψηφοδέλτιό του…Άλλωστε εγώ υπέγραψα την διαγραφή του απο τη παράταξη του Δημάρχου..." κατέληξε με νόημα.
Σημειώνεται ότι τον τελευταίο καιρό εντείνονται οι φήμες ότι «ο Τσέπελης δεν θα φτάσει μέχρι τέλος ελλείψει δυνατών ονομάτων στο συνδυασμό του και γι’ αυτό το λόγο συνεργάτες του βγάζουν…selfies στο fb με ονόματα όπως ο Παντέλος, προκειμένου να αποδείξουν ότι είναι ακόμη…»ζωντανοί» μετά τις «απώλειες» ονομάτων που διέδιδαν επί μήνες ότι είναι δήθεν μαζί τους και αποδείχτηκε…άνθρακας ο θησαυρός!
Ωστόσο όλα τα «παραμύθια» έχουν κάποτε κι ένα τέλος…! Το δε σύνθημα όποιος πάει με τον Δάγκα τον….τρώει η μαρμάγκα, αρχίζει και γίνεται πλέον και ανέκδοτο..!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »