*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Μαρτίου

ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ ΖΑΓΝΑΦΕΡΗ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ, ΕΠΙ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ Ο ...ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΟΣ!

25 Μαρτίου


 Απίστευτη εικόνα..! Ο... Γιάννης Μπούτος υποδέχονταν τους...επισήμους δίπλα στην κυρία Ζαγναφέρη! "Απερχόμενος"  ήδη ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης...ποιός ξέρει μέχρι τις εκλογές της 26 Μαίου τι άλλα παρόμοια "ευτράπελα" ετοιμάζει...
 
Που καταντήσαμε...Σγουρίδη....










Πολλά ευτράπελα συνέβησαν στη δεξίωση του απερχόμενου Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη για την 25η Μαρτίου με τον Περιφερειακό σύμβοιυλο Γιάννη Μπούτο (σ.σ. Είχε εκλεγεί σχεδόν τελευταίος στις Περιφερειακές εκλογές του 2014...)  όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, να είναι….επί της υποδοχής δίπλα στην κυρία Ζαγναφέρη και να…υποδέχεται με χειραψίες τον κόσμο προκειμένου να κάνει ψηφοθηρία ως...υποψήφιος Τσέπελη! (σ.σ. Με την ανοχή βέβαια του Ζαγναφέρη που ήδη λειτουργεί ως...αποχωρών...)
Στην δεξίωση με εμφάνιση…»αρχηγού» εμφανίστηκε ο Τσέπελης συνοδευόμενος απ τον γιατρό και υποψηφίους του,  επιδιώκοντας μάλιστα θερμή χειραψία και φωτογράφηση με τον Υφυπουργό Οικονομίας Στάθη Γιαννακίδη την παρουσία του οποίου στην παρέλαση υποδέχτηκαν με «ου οι πολίτες»  και χειραψίες σε όλο τον κόσμο αλλά και όλους τους παρευρισκομένους…Αντίθετα απόντες απο την δεξίωση ήταν οι λοιποί υποψήφιοι Δήμαρχοι, προφανώς γιατί δεν τους έστειλε πρόσκληση ο Αντιπεριφειάρχης Ξάνθης..
Το παρόν έδωσε και Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, ο Σύμβουλος του Περιφερειάρχη επί των εκθέσεων Νίκος Ευφραιμίδης, ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης, ο Περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης Μιχάλης Αμοιρίδης,  ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης,  η Αντιδήμαρχος Ξάνθης Δέσποινα Παρτσαλίδου και άλλοι... επίσημοι. 













Share this

Related Posts

Previous
Next Post »