*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Φεβρουαρίου

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ! Η παράταξή μας «Περιφερειακή Αναγέννηση», έχει πλέον διαλυθεί! Δεν έχει αρχηγό!

20 Φεβρουαρίου
Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΓΝΑΦΕΡΗΣ, ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΒΑΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ!!!

ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΖΑΓΝΑΦΕΡΗ ΚΑΤΑ ΜΕΤΙΟΥ
*Κανείς δεν είναι σε θέση να «διαγράψει» τον Μαρκόπουλο και το έργο του… μια και παραμένει αντιπεριφερειάρχης θεσμικά, τυπικά και νομικά, μέχρι τις 31 Αυγούστου 2019, αναφέρει ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης

Δήλωση βόμβα του Κώστα Ζαγναφέρη χθες σε Καβαλιώτικη εφημερίδα:
«Κανείς δεν είναι σε θέση να «διαγράψει» τον Μαρκόπουλο και το έργο του… μια και παραμένει αντιπεριφερειάρχης θεσμικά, τυπικά και νομικά, μέχρι τις 31 Αυγούστου 2019» δήλωσε στην Καβαλιώτικη εφημερίδα ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης!!! Παίρνοντας σαφέστατα θέση ΥΠΕΡ του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θόδωρου Μαρκόπουλου!!!
Αναλυτικότερα η δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη έχει ως εξής:
«Όπως γνωρίζεται η παράταξή μας «Περιφερειακή Αναγέννηση», έχει πλέον διαλυθεί και δυστυχώς αυτός είναι κοινός τόπος.
Την ενότητα της παράταξης, όπως πολύ καλά γνωρίζεται διαφυλάττει και ελέγχει ο αρχηγός, ο ηγέτης.
Η δική μας παράταξη διαλύθηκε διότι ο «ηγέτης» (σ.σ. Χρήστος Μέτιος) που προέκυψε από ελεγχόμενη ψηφοφορία είναι αυτός που δεν μπόρεσε να μας ενώσει…!!!
Η πρόσφατη ενέργειά του, να αφαιρέσει αρμοδιότητες από τον χωρικό αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Καβάλας Θεόδωρο Μαρκόπουλο, είναι μια πολιτική δίωξη.
Το όποιο έργο, και παρήχθει έργο στην ΠΕ Καβάλας, προέκυψε από την ικανότητα και την δραστηριότητα του Θεόδωρου Μαρκόπουλου, που μοναδικά αυτός το πιστώνεται.
Από τα τηλεφωνήματα που δέχθηκα από γνωστούς και φίλους από την Καβάλα, διαπιστώνω ότι ο κύριος Μαρκόπουλος, δεν έχει «διαγραφεί» από την καρδιά και την εκτίμηση των Καβαλιωτών που τον αγαπούν και τον στηρίζουν.
Δυστυχώς όμως και στην Καβάλα, έχετε τους γνωστούς «πρόθυμους», που είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα, για να πετύχουν κάποιους σκοπούς.
Αν δεν υπήρχαν αυτοί, δεν θα μπορούσε να σκεφτεί έστω κανείς, να κάνει οτιδήποτε.
Εκείνο που είναι σίγουρο, όλοι το γνωρίζουμε, όπως το γνωρίζουν καλά και οι Καβαλιώτες, οι οποίοι τον τιμούν και τον περιβάλλουν με την εμπιστοσύνη τους, είναι ότι ο αναγνωρισμένος αιρετός αντιπεριφερειάρχης στην ΠΕ Καβάλας, θεσμικά, τυπικά και νομικά, μέχρι τις 31 Αυγούστου 2019, είναι και παραμένει ο Θεόδωρος Μαρκόπουλος».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »