*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Φεβρουαρίου

Το μισό ΠΑΣΟΚ με τους ΣΥΡΙΖΑίους στον Στάθη Γιαννακίδη! Οι ειδήσεις με άλλο στυλ...

22 Φεβρουαρίου
Κι ο «γαλάζιος» αγωνιστής Μανωλης Φανουράκης 
«τρέχει» πίσω από τον Στάθη Γιαννακίδη!
Αντί ο Φανουράκης να είναι παρών στην επίσημη έναρξη των  Θρακικών Λαογραφικών Γιορτών 2019, έσπευσε να γνωρίζει από κοντά τον Υφυπουργό Στάθη Γιαννακίδη στην εκδήλωσή του στο Πολιτιστικό κέντρο των «Θάμυρις»! Μαζί με τον Σταυρακάρα...
……………………………….
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*«Κατάληψη» έκαναν οι ΣΥΡΙΖΑίοι στον Πολιτιστικό Σύλλογο Θάμυρις (στην πλατεία Μπαλτατζή), το βράδυ της Τετάρτης στην ενημέρωση του Υφυπουργού Οικονομίας Στάθη Γιαννακίδη, ενώ αίσθηση προκάλεσε και η παρουσία των ΠΑΣΟΚων στην όλη εκδήλωση την οποία το ΚΚΕ χαρακτήρισε… «φιέστα»!
……
*Ποια γνωστά στελέχη του ΠΑΣΟΚ (ΚΙΝΑΛ) Ξάνθης όχι μόνο βρέθηκαν στην εκδήλωση του Στάθη Γιαννακίδη; Μα ο δικηγόρος του πάρκινγκ Γιάννης Παπαχριστόπουλος, ο Πάνος Σταυρακάρας, ο Σταύρος Αμοιρίας, ο Μανώλης Φανουράκης και φυσικά ο Αμοιράς!!!
……
*Φυσικά από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείψει  και ο αγωνιστής της Ν.Δ., πρώην Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ξάνθης και κολλητός του Ζαγναφέρη Μιχάλης Πουσπουρίκας!
Καθότι Ευρωπαϊκά προγράμματα χωρίς  Πουσπουρίκα Αμοιρά δεν γίνεται! Να είμαστε ειλικρινείς…
……
*Ποιοι απουσίαζαν από την ενημέρωση του Στάθη Γιαννακίδη στο Πολιτιστικό Κέντρο του Θάμυρις; Μα οι… επιχειρηματίες! Θέλει κι ερώτημα; (σ.σ. Μα μήπως γι’ αυτό έκανε την εκδήλωση εκεί κι όχι στο Επιμελητήριο Ξάνθης; Για να μην είναι παρόντες οι επιχειρηματίες της Ξάνθης;)
……
*Ποιοι άλλοι απουσίαζαν από την εκδήλωση του Στάθη Γιαννακίδη; Γεγονός που επίσης προκάλεσε πολλά ερωτηματικά;
Μα και οι δυο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεΐν Ζεϊμπέκ και Γρηγόρης Στογιαννίδης.
Ήταν όμως παρών ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Γιώργος Χατζηθεοδώρου που όπως λέγεται, είχε συνάντηση και με Σάββα Μελισσόπουλο ζητώντας τη στήριξη του ΚΙΝΑΛ Ξάνθης την 2η Κυριακή απέναντι στον Μπάμπη Δημαρχόπουλο!!!
……
*Ποιον δεν «πλησίαζε» κανείς όταν εμφανίστηκε προς το τέλος στην αίθουσα του «Θάμυρις»; Μα τον… Τσέπελη!

Συνελήφθη 36χρονος Έλληνας στην Κομοτηνή, διωκόμενος με Ένταλμα Σύλληψης
Συνελήφθη την Τετάρτη (20-2-2019) το βράδυ, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 36χρονος ημεδαπός, ο οποίος διώκεται με Ένταλμα Σύλληψης, από τις Ελληνικές Δικαστικές Αρχές, για ηθική αυτουργία σε προώθηση στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμων αλλοδαπών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Συνάντηση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ με τον Σύλλογο Ξενοδόχων και Τουριστικών Επιχειρηματιών Ξάνθης
Τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Ιερόπουλο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του νεοϊδρυθέντος Συλλόγου Ξενοδόχων και Τουριστικών Επιχειρηματιών Ξάνθης δέχθηκε στα γραφείο του στην Κομοτηνή ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν τους ξενοδόχους και τους επαγγελματίες του τουρισμού στην Ξάνθη και συμφωνήθηκε να υπάρχει συνεργασία ανάμεσα στην Περιφέρεια και τον Σύλλογο με κοινό στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας και την περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού στην περιοχή.
Από το Γραφείο Ενημέρωσης Περιφερειάρχη
Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
Ο Γιάννης Καραμανλής νέος αστυνομικός διευθυντής Καβάλας
Ολοκληρώθηκαν οι κρίσεις της Ελληνικής Αστυνομίας που αφορούν τη διοίκηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας. Νέος αστυνομικός διευθυντής Καβάλας ο κ. Γιάννης Καραμανλής (φωτογραφία). Ο κ. Καραμανλής μετατέθηκε στην Καβάλα από τη Διεύθυνση της Ξάνθης το Φθινόπωρο του 2018. Με την αποστράτευση του κ. Γράνα θα είναι ο αστυνομικός διευθυντής Καβάλας μέχρι τουλάχιστον τις επόμενες κρίσεις. Αστυνομικοί υποδιευθυντές παραμένουν οι Κώστας Σιμούδης και Γιώργος Αναγνωστόπουλος.

Την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου (19:30) συνεδριάζει το ΔΣ του ΕΒΕ Ξάνθης
Την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 19:30 συνεδριάζει το Επιμελητήριο Ξάνθης με τα παρακάτω 7 θέματα:
1. ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΑΡ. 1/2019
2. ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΩΝ ΕΤΩΝ
3. ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
4. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ
5. ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΩΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Ν. ΞΑΝΘΗΣ ΑΕ – ΟΤΑ»
6. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ – ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
7. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας το Διοικητικό Συμβούλιο θα συγκληθεί εκ νέου εντός της νόμιμης προθεσμίας
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: 40χρονος προσποιούμενος τον υπάλληλο της Δ.Ε.Η. εξαπατούσε ηλικιωμένους και τους αποσπούσε χρήματα
 Εξιχνιάσθηκαν ύστερα από τις ενδελεχείς έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, τέσσερις (4) περιπτώσεις εξαπάτησης ηλικιωμένων και μία (1) απόπειρα, που διαπράχθηκαν το τελευταίο δίμηνο στην πόλη της Αλεξανδρούπολης. Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 40χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περίπτωσης κλοπής, απάτη και απόπειρα απάτης.
Ειδικότερα, προηγήθηκαν καταγγελίες περιστατικών εξαπάτησης ηλικιωμένων γυναικών στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.
Ακολούθησαν αστυνομικές έρευνες από τις οποίες προέκυψε ότι ο 40χρονος, προσποιούμενος τον υπάλληλο της Δ.Ε.Η., μετέβαινε στις οικίες των ηλικιωμένων και χρησιμοποιώντας διάφορες προφάσεις, κατάφερνε να εισέλθει στο εσωτερικό των σπιτιών και να αποσπάσει χρηματικά ποσά και αντικείμενα αξίας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, για να γίνει πιο πειστικός, επικοινωνούσε τηλεφωνικά με συνεργό του, ο οποίος μιλούσε με τα θύματα, προσποιούμενος είτε συγγενικό τους πρόσωπο είτε τον προϊστάμενο του 40χρονου. Με τον συγκεκριμένο τρόπο δράσης, ο 40χρονος κατάφερε να εξαπατήσει τέσσερις ημεδαπές, ηλικίας από 80 έως 93 ετών, αποσπώντας από αυτές συνολικά το χρηματικό ποσό των 25.400 ευρώ, χρυσές λίρες και διάφορα χρυσαφικά – τιμαλφή, ενώ σε άλλη μία περίπτωση οι απατηλές προθέσεις του έγιναν αντιληπτές από μία 84χρονη ημεδαπή και διέφυγε χωρίς να αφαιρέσει οτιδήποτε.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Το δελτίο του Λιμεναρχείου Καβάλας για τον πνιγμό του άτυχου 38 χρονου
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες της Τετάρτης 20/2, από τις εκβολές του ποταμού Νέστου, 38χρονος αλλοδαπός, ο οποίος είχε μεταβεί για διενέργεια  αλιείας με καλάμι μαζί με έτερο αλλοδαπό, ηλικίας 53 ετών.
Συγκεκριμένα, επαγγελματίας αλιέας, επιβαίνων στο υπό την ιδιοκτησία του σκάφος “ΓΡΗΓΟΡΟΥΣΑ” Ν.Κ. 926, περισυνέλεξε τον 38χρονο από το νερό, όπως επίσης και τον 53χρονο, ο οποίος διατηρούσε τις αισθήσεις του.
Ο 38χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Χρυσούπολης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ ο έτερος αλλοδαπός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.
Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Κεραμωτής του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »