*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Φεβρουαρίου

Αλάτι & Πιπέρι Οι ΚΥΝΗΓΟΙ χορεύουν τελικά Σάββατο 9.3.2019 στη Πολιτεία

22 Φεβρουαρίου
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΧΟΡΟΣ 
ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΞΑΝΘΗΣ
Από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Ξάνθης πήραμε την παρακάτω ανακοίνωση:
«ΕΚΤΑΚΤΗ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που αναμένεται να πλήξουν την περιοχή μας σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Ξάνθης συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε σκεπτόμενο όλες τις παραμέτρους, την αναβολή του ετήσιου χορού που ήταν προγραμματισμένος για το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου.
Ο ετήσιος χορός του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Μαρτίου 2019, στον κέντρο «ΚΤΗΜΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ» 5ο χιλ. Ξάνθης – Ιάσμου στις 21:00.
ΓΙΑ ΤΟ Δ/Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΕΡΡΑΙΟΣ ΛΟΪΖΟΣ»

ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΜΕΑ Π.Ε. ΞΑΝΘΗΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΟΥ
Στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Ελισσώ πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Σωματείου ΑμεΑ Π.Ε. Ξάνθης. Στην εκδήλωση προσκεκλημένος ήταν και ο πρόεδρος της ΠΟΜΑμεΑ Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Κος Κρεμμύδας Σμάραγδος, ο οποίος μας τίμησε με την παρουσία του.
Επίσης, μας τίμησε με την παρουσία του ο αντιπρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης κος Χατζηθεοδώρου Γεώργιος.
Ευχαριστούμε τον Σταυρίδη Δημήτρη που προσφέρθηκε να ομορφύνει τη μέρα αυτή με τις μουσικές του επιλογές. Ακόμη, ευχαριστούμε τον φούρνο «Ψωμί και Σοκολάτα» του Μανώλη Τσέπελη για τις βασιλόπιτες που μας έκανε δωρεά.
Ευχόμαστε στα μέλη μας μια υγιή και δημιουργική χρονιά.
Με εκτίμηση
Για το ΔΣ
Η  Πρόεδρος               Ο Γεν. Γραμματέας
Κοτσάκη Δήμητρα    Κουρπαλίδης Ιωάννης

Στις 26 & 27 Φεβρουαρίου 2019 στην Ξάνθη η συνάντηση ενημέρωσης και ανασκόπησης του έργου “TEAWAY -Promoting tea as the engine of growth for the Black Sea Area”
Το Επιμελητήριο Ξάνθης, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου “TEAWAY -Promoting tea as the engine of growth for the Black Sea Area”, το οποίο εντάσσεται στο πρόγραμμα “Black Sea Basin Programme 2014-2020”, φιλοξενεί, ως επικεφαλής εταίρος, στις 26 και 27 Φεβρουαρίου 2019 στην Ξάνθη, συνάντηση ενημέρωσης και ανασκόπησης του έργου.
Οι εταίροι του Επιμελητηρίου Ξάνθης από την Ελλάδα (Δράμα), Τουρκία (Τραπεζούντα), Βουλγαρία (Βάρνα), Γεωργία (Τιφλίδα) και Αρμενία (Γιερεβάν) θα συζητήσουν θέματα που αφορούν την πορεία υλοποίησης των δράσεων του συγκεκριμένου έργου και άλλα τεχνικά ζητήματα σχετικά με την εκτέλεσή του.
Η εκδήλωση είναι ανοικτή στο κοινό και μπορούν να την παρακολουθήσουν, υφιστάμενες αλλά και μελλοντικές επιχειρήσεις ή φυσικά πρόσωπα που καλλιεργούν, μεταποιούν ή εμπορεύονται τσάι και αρωματικά φυτά.

Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου η κοπή βασιλόπιτας 
του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποντίων Θρυλορίου
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ποντίων Θρυλορίου «Η Κερασούντα και το Γαρς» σας προσκαλεί στην εκδήλωση για την κοπή βασιλόπιτας του συλλόγου, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019, στην αίθουσα της πρώην κοινότητας Θρυλορίου, στις 6:00 μ.μ.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.
Με εκτίμηση το Δ.Σ. του Συλλόγου

Ο γύρος των Σαπών σε μία ημέρα ...με έπαθλο 500 ευρώ!
Στις 9 Μαρτίου όλοι οι δρόμοι του κεφιού, της περιπέτειας, της ξενοιασιάς, του γέλιου αλλά και της… καλοπέρασης περνούν από τις Σάπες όπου θα πραγματοποιηθεί το «2ο Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού» με θέμα «Ο Γύρος των Σαπών σε μία μέρα!».
Ο Δήμος Μαρώνειας - Σαπών και η Οργανωτική Επιτροπή του φετινού Κυνηγιού του Χαμένου Θησαυρού, την οποία συναποτελούν εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων και επαγγελματιών, υπόσχονται μία μέρα που όμοιά της δεν θα έχουν ξαναζήσει όσοι δηλώσουν συμμετοχή και λάβουν μέρος.
Το παιχνίδι για τους ενήλικες θα λάβει χώρα στο κέντρο των Σαπών ενώ για τους μικρούς φίλους από 6 -12 ετών στο Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Σαπών όπου θα υπάρχουν κλόουν αλλά και παιδικό κουκλοθέατρο και φυσικά πολλά απρόσμενα
Φυσικά τα φετινά έπαθλα είναι μοναδικά και περισσότερα σε σχέση με πέρσι: 500 ευρώ μετρητά για την πρώτη ομάδα, «εκδρομοεπιταγή» αξίας 300 ευρώ για τη δεύτερη, ένα τραπέζι αξίας 150 ευρώ για την Τρίτη!

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΝΟΜΙΚΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: 
«ΒΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ»
«Βιασμός και σεξουαλικά εγκλήματα», είναι το θέμα εκδήλωσης που διοργανώνει η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Νομικής Κομοτηνής, σήμερα Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου στις 6 μ.μ. στην αίθουσα του ημιυπογείου του καφέ «Λέσχη Κομοτηναίων. «Δεδομένου ότι ολοένα και αυξανόμενα είναι τα κρούσματα βιασμών και κακοποίησης γυναικών πανελλαδικά, ως φοιτητές και μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Νομικής κρίνουμε πως δεν μπορούμε να μείνουμε αμέτοχοι σε ένα τέτοιου είδους ζήτημα», δηλώνει η υπεύθυνη Τύπου της φοιτητικής παράταξης, Μαριέφη Κωνσταντίνου.

Ομιλητές θα είναι οι:  Στυλιανός Γονατάς, αναπληρωτής καθηγητής Ποινικού Δικαίου ΔΠΘ, ποινικολόγος. Άννα Αποστολίδου, επίκουρη καθηγήτρια Ποινικού Δικαίου ΔΠΘ, δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω. Μαρία Κρικοπούλου, δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω. Στέργιος Γιαλάογλου, δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω. Αναστασία Μαρασλή, ψυχολόγος, κοινωνική λειτουργός, υπεύθυνη Γραφείου Κοινωνικής Προστασίας Δήμου Ορεστιάδας.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »