*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Ιανουαρίου

Στην βασιλόπιτα του Συλλόγου Καρκινοπαθών ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Γιώργος Χατζηθεοδώρου. Θα επισκεφθεί και τα νέα τους γραφεία.

15 Ιανουαρίου
 Στην βασιλόπιτα του Συλλόγου Καρκινοπαθών Ξάνθης το βράδυ της Δευτέρας στο Hotel Elisso παραβρέθηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης  «Πολίτες για την Ξάνθη» Γιώργος Χατζηθεοδώρου.        

Μαζί του βρίσκονταν στελέχη και φίλοι της παράταξής του, μεταξύ των οποίων η συγγραφέας Ιωάννα Καρακασίδου,  ο Νίκος Βουργαζόπουλος, ο Σάββας Χριστοδούλου,  ο Δημήτρης Πολυχρόνης, η Σάσα Κιορπε,  η Νατάσσα Μακρή, η Δέσποινα Παπαδοπούλου κ. ά.
Συζητώντας μαζί μας, ο Γιώργος Χατζηθεοδώρου δεν έκρυψε τη χαρά του που βρέθηκε ανάμεσα σε ανθρώπους που πάλεψαν για τη ζωή τους και  την κέρδισαν και παράλληλα με τη δύναμή τους, έδωσαν κουράγιο και ελπίδα σε όλους μας,
Μάλιστα χαρακτήρισε τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Ν. Ξάνθης, «παράδειγμα για όλους μας», ενώ ζήτησε από την Διοίκηση, την οποία συνεχάρη για την άψογη οργανωση της εκδήλωσής τους, να τους επισκεφθεί μαζί με τους βουλευτές του Νομού στα νέα τους γραφεία επί της οδού ΙΧ Μεραρχίας για να έχουν μια ευρύτερη κουβέντα και συζήτηση για τα προβλήματα που τους απασχολούν».
-Δεν απομένει λοιπόν από το να κλειστεί το ραντεβού, ίσως και μέσα στον μήνα. Όπως είναι γνωστό τα νέα όμορφα γραφεία  του Συλλόγου Καρκινοπαθών που οι ίδιοι μόνοι τους οργάνωσαν με κέφι και μεράκι, βρίσκονται στο πρώην Ορφανοτροφείο Ξάνθης επί της οδού ΙΧ Μεραρχίας.
Στην εκδήλωση ήταν παρών και ο δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης Ιορδάνης Ευφραιμίδης που θα εγκαινιάσει σύντομα τη νέα έκθεσή ζωγραφικής με πίνακές του και προσκάλεσε απο τώρα τον υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης Γιώργο Χατζηθεοδώρου στα εγκαίνιά του, ενώ ήταν και μια ευκαιρία για τον ίδιο, να συζητήσει με φίλους του Συλλόγου Καρκινοπαθών και δημότες που τίμησαν με παρουσία τους την εκδήλωση.
Δ. Π

 


.
           

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »