*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Ιανουαρίου

ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕ…ΜΗΝΥΣΕΙΣ ο Νίκος Χατζόπουλος! Να παρέμβει Εισαγγελέας εδώ και τώρα! Έδινε απευθειας αναθέσεις ακόμη και....μετά την παραίτησή του!

17 Ιανουαρίου
Απίστευτη περίπτωση Νίκου Χατζόπουλου: Υπέγραφε απευθείας αναθέσεις σε «κολλητούς» του ακόμη και μετά την… παραίτησή του από την θέση του Προέδρου της ΔΕΥΑ Αβδήρων!
*ΟΧΙ στη συσκότιση, ΟΧΙ στη συγκάλυψη, εκτεθειμένος ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης αν δεν πάει στον Εισαγγελέα τον Πρόεδρό του!
Απίστευτη  η περίπτωση τελικά του πρώην Προέδρου της ΔΕΥΑ Αβδήρων Νίκου Χατζόπουλου αφού την ίδια ώρα που ανακοίνωνε την παραίτησή του (28-12-2018) αλλά και αφού ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ στις 7/1/2019 και στις 8/1/2019 μάλιστα η παραίτηση του,  είχε πρωτοκολληθεί στο Δήμο Αβδήρων, αναγγέλλοντας την κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019,  υπέγραψε στις 11/1/2019 ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ  ΑΝΑΘΕΣΗ σε κολλητό του εργολάβο, ύψους 11.550 ευρώ πλέον ΦΠΑ!!!
Μάλιστα το σύνολο των απευθείας αναθέσεων στην ίδια εργολαβική εταιρεία (Μολώζης Δ-Ευφραιμίδης Α ΟΕ) αγγίζει τις 40.000 ευρώ!!!! 
Το θέμα αποκάλυψε η φιλική προς τον Δήμαρχο Αβδήρων «Φωνή της Ξάνθης» την Τρίτη 15/1/2019 και την Τετάρτη 16/1/2019 με πρωτοσέλιδους τίτλος, ενώ την ίδια ώρα ο ίδιος σε δηλώσεις του στην δημοσιογράφο του «Εμπρός» Μαριάνα Ξανθοπούλου, γνωστή για τις στενές σχέσεις του με  την πρώην Δήμαρχο Αβδήρων  Εύα Τσακίρη, απειλούσε με… μηνύσεις!!!!
Ο «Μαχητής» δημοσιεύει αυτούσια όλη την απευθείας ανάθεση των 11.550 ευρώ συν ΦΠΑ  που έδωσε στην φιλική του εργολαβική εταιρεία ο πρώην Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αβδήρων ενώ ήδη είχε παραιτηθεί και λογικά θα μπορούσε να υπογράψει μόνο ο… αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Αβδήρων και αντιδήμαρχος Εμίν Νουρντάν! Τα σχόλια για σας.
Χατζόπουλος: «Θα κινηθώ νομικά για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον τόσο του δημάρχου όσων και κάποιων Μέσων»
Μιλώντας στο «Ε» ο κ. Χατζόπουλος δήλωσε πως έχει καθαρή της συνείδησή του και πως είναι περήφανος για το έργο που έκανε ο ίδιος και οι συνεργάτες του στην ΔΕΥΑ. Σ΄’ ότι αφορά αυτά που του προσάπτει ο δήμαρχος είπε πως χρειάστηκε να γίνουν 2 μετρήσεις στα υδρόμετρα και πως δεν επαρκούσαν οι υπάλληλοι του δήμου γι’ αυτό το ανέθεσε σε εξωτερικούς συνεργάτες: «Άλλωστε όλες οι αποφάσεις που πήρα έχουν την έγκριση της Αποκεντρωμένης. Όλα αυτά τα λέει ο κ. Τσιτιρίδης επειδή βρίσκεται σε πανικό από την στιγμή που έμαθε ότι θα είμαι υποψήφιος. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται …Αυτό όμως που έχω να πω είναι ότι θα κινηθώ νομικά για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον τόσο του δημάρχου όσων και κάποιων Μέσων που τον υποστηρίζουν και με συκοφαντούν».
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ!
Εμείς μετά και τις νέες αποκαλύψεις, ζητούμε και σήμερα την άμεση παρέμβαση Εισαγγελέα για τα όσα έχουν καταγγελθεί και αποκαλυφθεί για την ΔΕΥΑ Αβδήρων, αλλά και την παρέμβαση ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ του δημοσίου!
-Να παρέμβει Εισαγγελέας εδώ και τώρα!

ΟΧΙ στη συσκότιση, ΟΧΙ στη συγκάλυψη, εκτεθειμένος ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης αν δεν πάει στον Εισαγγελέα τον Πρόεδρό του και δεν ξεκαθαρίσει το «γκρίζο» σκηνικό και ειδικά με τις τελευταίες απευθείας ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ του παραιτηθέντα πρώην Προέδρου  Νίκου Χατζόπουλου! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »