*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Ιανουαρίου

Η Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών στο Παράρτημα Ατόμων με Αναπηρία -Δήλωση Γ. Χατζηθεοδώρου

19 Ιανουαρίου
 Την  Παρασκευή 18.01.2018 στις 11 το πρωί,  επισκέφθηκαν το Παράρτημα Ατόμων με Αναπηρία Ξάνθης  ( Πρώην Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης ), η Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης και ο Δήμαρχο Ξάνθης,  κ.Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος.
Στις εγκαταστάσεις του Παραρτήματος παραβρέθηκε και ο κ.Γιώργος Χατζηθεοδώρου και Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου του Κ.Κ.Π.Π.Α.Μ.Θ και Υπευθύνου του Παραρτήματος – Ξάνθης, που εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίησή του για την επίσκεψη.
Πιο αναλυτικά: Στις δηλώσεις του στα ΜΜΕ  κύριος Χατζηθεοδώρου ανέφερε τα παρακάτω:
«Υποδεχθήκαμε την Παρασκευή στο Παράρτημα ΑμεΑ  Ξάνθης την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων και τον Δήμαρχο Ξάνθης.
Ως Αντιπρόεδρος του Παραρτήματος είχα τη χαρά να ενημερώσω τους επισκέπτες μας για τη λειτουργία του Παραρτήματος, το διπλασιασμό του προσωπικού που επιτεύχθηκε από το 2015 και μετά, την επαναλειτουργία του οικοτροφείου και το Σαββατοκύριακο των εκπαιδευομένων που δεν κατάγονται από την Ξάνθη, όπως επίσης για τις 8 νέες προσλήψεις επιστημονικού προσωπικού που θα γίνουν άμεσα.
Η χαρά των εκπαιδευομένων μας ήταν απίστευτα μεγάλη για τα δώρα που δέχθηκαν  αλλά και για την επαφή και εμπειρία που είχαν βλέποντας και συνομιλώντας με τους αστυνομικούς και «παίζοντας» με τα αστυνομικά οχήματα.
Ευχαριστούμε για τη στήριξη και την αποδοχή του δύσκολου έργου που επιτελείται από το προσωπικό και βέβαια για την αναγνώριση της μεγάλης προσπάθειας εξωστρέφειας του Παραρτήματος. Μια προσπάθεια που θα συνεχιστεί»

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »