*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Ιανουαρίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Ο Γρηγόρης Βαλτινός στο Γηροκομείο Ξάνθης...

23 Ιανουαρίου
*Στην Ξάνθη βρέθηκε από την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου ο γνωστός ηθοποιός και ερμηνευτής Γρηγόρης Βαλτινός με αφορμή τη χθεσινή (Τρίτη 22/1) συναυλία του στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης για φιλανθρωπικό σκοπό για την οικονομική ενίσχυση του γηροκομείου Ξάνθης «Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ».
-Τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου ξεναγήθηκε στο γηροκομείο Ξάνθης από τον πρόεδρο του Ιδρύματος Γιάννη Παπαχρόνη και το Διοικητικό Συμβούλιο όπου συνομίλησε με τους παππούδες και τις γιαγιάδες, τροφίμους του ιδρύματος.
……
*Ο Γρηγόρης Βαλτινός σε μια συγκινητική περιήγηση μέσα στο ίδρυμα, αφού συνομίλησε με γέροντες που φιλοξενούμε, αφού συνομίλησε με το προσωπικό βάρδιας και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, συνάντησε και αρκετούς γνωστούς της οικογένειάς του (θυμίζουμε ότι γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, έχει καταγωγή από την Ξάνθη, όπου έζησε μέχρι τα οκτώ του χρόνια και η οικογένειά του ζούσε στην περιοχή της Κυψέλης στην οδό Μαιάνδρου...). Περιηγήθηκε σε όλους τους χώρους του ιδρύματος (εσωτερικούς και εξωτερικούς) και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όλα τα έργα της εικαστικού και υπαλλήλου του ιδρύματος Φιφής Χατζηστόικου.
......

 *Σημειώνω οτι μετά την συναυλία του Γρηγόρη Βαλτινού, το ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ Ξάνθης παρέθεσε γεύμα προς τιμή του σε ταβέρνα της Π. Πόλης και ιδού δυο ακόμη αποκλειστικές φωτογραφίες της στήλης. 
Στην πρώτη  Γρηγόρης Βαλτινός και Δημήτρης Πετρόπουλος μαζί, στη δεύτερη μια φωτογραφία του δημοφιλή Ξανθιώτη πρωταγωνιστή του θεάτρου μας, με φίλους του απο την Ξάνθη μεταξύ των οποίων είναι και ο δημοτικός σύμβουλος του ΚΚΕ Γιώργος Κολλάρος! 
......
*Στην Αθήνα θα βρίσκεται την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου η Ξανθιώτισσα τραγουδίστρια Μάνια Ασλάνογλου, η οποία το βράδυ στις 21:00 θα τραγουδήσει στο «Food court» στο χορό που διοργανώνει ο Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Παπάγου!
-Μαζί της θα είναι και ο νεαρός τραγουδιστής Μάκης Χάλκης όπου μαζί θα παρουσιάσουν ένα μουσικό ταξίδι με διαδρομές έντεχνες και λαϊκές!
……
*Τον μπελά της βρήκε γνωστή Ξανθιώτισσα στο Facebook όπου κάποιοι κακόβουλοι δημιούργησαν ψεύτικο προφίλ με το όνομά της δημοσιεύοντας μάλιστα και πολλές φωτογραφίες της που προφανώς τις «έκλεψαν» από τον αληθινό λογαριασμό της.
Η ίδια όταν το ανακάλυψε, ζήτησε από τους φίλους της στο Facebook να κάνουν ενέργειες και να αναφέρουν τον ψεύτικο λογαριασμό της δίνοντας μάλιστα και οδηγίες πως θα ενεργήσουν γι’ αυτό:
«Μόλις με ενημέρωσαν για την ύπαρξη ενός ψεύτικου προφίλ. Αυτό το προφίλ με το όνομα Dimitra ….. ενημερωτικά δεν είναι δικό μου. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να με βοηθήσετε να το κατεβάσουμε. Κάποιος κακόβουλος παριστάνει εμένα με αυτό το προφίλ. Στο 3ο βήμα πατήστε την επιλογή «Ψεύτικο Προφίλ». Σας ευχαριστώ για την βοήθεια!!!!»
-Τελικά ο λογαριασμός με το ψεύτικο προφίλ της καταργήθηκε αλλά η αναστάτωση που προκλήθηκε ήταν «ψυχοφθόρα» γι’ αυτήν!...
……
*Σήμερα το βράδυ από τις 20:00 στο ΚΥΤΤΑΡΟ, ο δημοφιλής DJ Ιορδάνης Καγιάς θα… παραδώσει «μαθήματα Ελληνικής διασκέδασης», όπως άλλωστε κάνει κάθε Τετάρτη βράδυ στο Ελληνάδικο της Ξάνθης, παίζοντας όλες τις Ελληνικές επιτυχίες αλλά και με ένα μίνι αφιέρωμα στην Πάολα, ενώ τα αστέρια στο bar θα σερβίρουν όπως πάντα τα καθιερωμένα σφηνάκια tequila!
-Κλείστε ρεζερβέ στο τηλέφωνο: 6982 323540!
……
*Ο μεγάλος σταρ ΛΕ ΠΑ, ο δημοφιλής τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής το Σάββατο 26 Ιανουαρίου έρχεται στη Δράμα για ένα μοναδικό Live στο γνωστό Club «ΘΕΑΤΡΟ» για να διασκεδάσει Δραμινούς και μη με όλες τις επιτυχίες του που άφησαν εποχή!!!
-Έναρξη στις 23:00 με είσοδο ελεύθερη (πληρώνετε μόνο το ποτό σας).



Ο Ιούδας

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »