*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Ιανουαρίου

Αποκλειστικό. Η ΗΡΩ ΒΟΥΤΣΑ απο την Κομοτηνή, υποψήφια βασίλισσα του Καρναβαλιού 2019. Η επίσημη ανακοίνωση!

22 Ιανουαρίου
Συνεδριάζει η Οργανωτική του Καρναβαλιού την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου  στις 19.00, τις φετινές καινοτομίες θα ανακοινώσει ο Πασχάλης Λύρατζης
Το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης καλεί τους καρναβαλικούς συλλόγους σε συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου στις 19:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης με θέμα τις Θρακικές Λαογραφικές Εορτές – Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2019
Στη  συνεδρίαση θα συζητηθούν οι τελευταίες διευθετήσεις για το Καρναβάλι 2019 της Ξάνθης, καθώς και ζητήματα της μεγάλης παρέλασης που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019.
Μάλιστα στη συνεδρίαση αναμένεται ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης  Πασχάλης Λύρατζης να κάνει και μια σύντομη αναφορά στο έργο του αλλά και στις καινοτομίες του θεσμού.
Εξάλλου από το Κέντρο Πολιτισμού δόθηκε χθες και η παρακάτω ανακοίνωση:


ΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ 2019
Το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης, διοργανώνει εκδήλωση για την επιλογή της Βασίλισσας του Καρναβαλιού των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών 2019
Οι υποψηφιότητες θα κατατίθενται στην ηλεκτρονική διεύθυνση bibilio.kentropolitismouxanthis@gmail.com από Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019 έως και Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019.
Οι υποψήφιες, υποχρεούνται να καταθέσουν βιογραφικό σημείωμα στο οποίο θα αναφέρονται τα παρακάτω:
Ονοματεπώνυμο.
Πατρώνυμο.
Ημερομηνία γέννησης.
Τόπος και διεύθυνση κατοικίας.
Τηλέφωνα επικοινωνίας.
Δύο φωτογραφίες, μία ολόσωμη και μια προσώπου.
Η επιλογή θα γίνει την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 19:00, στην αίθουσα του ξενοδοχείου ELISSO παρουσία των υποψηφίων.
Η επιτροπή επιλογής, θα αποτελείται από εκπροσώπους των πολιτιστικών συλλόγων .
Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2541022415 (εσωτ 2) και 6977442070, υπεύθυνη κα. Σοφία Πανδρακλάκη, ώρες 10:00 – 20:00.
Την παρουσίαση θα κάνει και φέτος ο δημοφιλής παρουσιαστής και μουσικοσυνθέτης Δημήτρης Πετρόπουλος, ενώ την βασίλισσα θα εκλέξουν με κλειστούς φακέλους άπαντες οι εκπρόσωποι των πολιτιστικών και καρναβαλικών συλλόγων, σε αντίθεση με την βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού που εκλέγεται από μια 5μελή επιτροπή. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει απευθείας το NEXT tv.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »